- 17 Eylül 2023
- 30
- 0
- 6
- 33
- Konu Sahibi birmuhendiscik
-
Tüp bebek için sıraya mı girdiniz sıranız mı geldiMerhaba kizlar uludag universitesinde tup bebek asamasinda olan varmi acaba ? Ben 2 asilama yaptim negatif malesef suan tup bebek icin aradilar carsamba gidecegim tup benek asamasinda olan varmi acaba ?
Evet siram geldi aradilar carsamba gunu gidecegim . Siz hangi asamadasiniz acabaTüp bebek için sıraya mı girdiniz sıranız mı geldi
Benimde sıram geldi cuma gideceğim ben son negatif aşılamadan 1 ay sonra özelde tüp bebek için görüşmeye gittik başlayacaktım adet bekliyorduk başlamak için o ay hiç Beklemediğim bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ama maalesef düşük oldu şimdi Uludağ’da aradılar sıra gelmişken orda deneyeceğim ilk tüp bebeği inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliğim okurEvet siram geldi aradilar carsamba gunu gidecegim . Siz hangi asamadasiniz acaba
Benimde sıram geldi cuma gideceğim ben son negatif aşılamadan 1 ay sonra özelde tüp bebek için görüşmeye gittik başlayacaktım adet bekliyorduk başlamak için o ay hiç Beklemediğim bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ama maalesef düşük oldu şimdi Uludağ’da aradılar sıra gelmişken orda deneyeceğim ilk tüp bebeği inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliğim okur
Amin inşallah hayırlı haberler alırızhayirlsii olsun hakkimizda.. sabahin korunde tum kadinlar kulubunun uü tup bebek yorumları okudum . Zor bi surec gercekten rabbim yardimcimiz olsun
Nisan sonu tüp bebeğe sıraya alındım benBaşvurunuzu hangi ay yapmıştınız acaba?
Merhaba gittiniz mi neler oldu be dediler süreç hakkında bende cuma gideceğimEvet siram geldi aradilar carsamba gunu gidecegim . Siz hangi asamadasiniz acaba
Merhaba msj smdi gordum kusura bakmayin adetin 2. Gunu gel dediler yarin gidecegim insallah … siz ne yaptinizMerhaba gittiniz mi neler oldu be dediler süreç hakkında bende cuma gideceğim
Ben dün iğnelere başladımTup bebek icin aradiklarinda ilk 20. Gunu gidiyosunuz ve kan rontgen ve anestezi icin sira aliyosunuz .. kan röntgen gun icinde hallediliyo anestezi ileri bi tarihe aliniyo yumurta toplamak icin… adetin 2. Gunu gel dediler yarin gidecegim sureci buraya yazarim ..
Hakkimizda hayirlsii olsun bende gidecegim bugunBen dün iğnelere başladım
Ben nisanda vermistim evraklarimi Eylül’de aramislardi . 6 ay yaniMerhaba ben de 11 temmuzda evraklarımı teslim ettim ne zaman sıra gelir sizce tahmini
Acaba ignelere ne kadar verdiniz size hangi igneleri verdiBen dün iğnelere başladım
bende 6 haziranda teslim ettim, henüz aramadılarMerhaba ben de 11 temmuzda evraklarımı teslim ettim ne zaman sıra gelir sizce tahmini
Aradıklarında burdan yazar mısınızbende 6 haziranda teslim ettim, henüz aramadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?