Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızımda kese içinde sağdaydı şimdiki kese içinde solda merakla bekliyoruz bakalm :)Slm kızlar, burada daha önce açılan bir konuda bebeğimizin kese içinde duruşuna göre cinsiyetini tahmin edilebilecegi yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama hoşuma gitti :) kesenin içinde bebeğimiz sol tarafta duruyorsa erkek sağ tarafta duruyorsa kız oluyormuş. Ne dersiniz yorumlarınızı merak ediyorum
selam sağdaki de bebiş mi ? ikiz mi yani? merak ettim deSelam kizlar sizce bunlar n fikriniz varmi çok eğlenceli geldi konu
selam sağdaki de bebiş mi ? ikiz mi yani? merak ettim de
Maşallah canım.. Allah tamamına erdirsin... Sağlıkla kucağına al.Evet tup bebeklerim benim :)
Maşallah canım.. Allah tamamına erdirsin... Sağlıkla kucağına al.
hepsi aynı olmaz korkma... içini ferah tut güzel düşün güzel olsun...Amin hepimiz inşallah sagliklica:)ilkini erken doğumla kaybettim o yüzden biraz tedirginim.inşallah sagsalim doğum yapariz
hepsi aynı olmaz korkma... içini ferah tut güzel düşün güzel olsun...
ben henüz gebe değilim canım :)
Selam arkadaşlar 12 haftaligiz cinsiyet tahmini alabilir miyim :)
Kiz canim:)Selam arkadaşlar 12 haftaligiz cinsiyet tahmini alabilir miyim :)
Evet istiyorum bir kizim var 9.5 yasinda mayista bir kaybim oldu 8+5gunluktuİnşallah eğer istiyosan Allah sanada nasip etsin..her muayene ye gidişte kalbim cikiyo sanki yerinden.inşallah bu sefer alırım kucagima ne diyim
Kiz canim:)
Belli oldu mu?
Ayy canim kiz mi.. Supeer gozun aydin olsun.. ilk bebis mi?Ay nasıl anladınız acaba ? Hep merak etmişimdir nasıl anlaşıldığını
Yok hayır benim değil o görüntü. Ben sadece kız diye kesin konuştugunuz için merak ettim nasıl anladığınızıAyy canim kiz mi.. Supeer gozun aydin olsun.. ilk bebis mi?
Ya burda okumustum nub teorisi canim...
Ayy deme :)) ben de arkadas sandim seni kusura bakma isim degisikligi yapmis heralde dedim oyle sorunca:)) nub teorisi cnm dedigim gibi yataysa kiz aciyla goruluyorsa erkek.Yok hayır benim değil o görüntü. Ben sadece kız diye kesin konuştugunuz için merak ettim nasıl anladığınızı