- 7 Aralık 2018
- 168
- 26
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebegimin 6+4 teki ultrason fotosunun aynısı. Bebeginizn cinsiyeti ne olduu acaba :)birde benimkine bakarmısınız, bu 7+4 usg görüntüsü, biraz uzuk ama bebek üzerinde çizgi var, yanındaki de solk sac oğlum olsun çok istiyorum neye göree sağda ya da solda bilemedim bana da yorun yaparmısınız
Kız benceBenim bebegimin 6+4 teki ultrason fotosunun aynısı. Bebeginizn cinsiyeti ne olduu acaba :)
:) saglıklı olsunda.neden kız acaba merak ettim nasıl anlıyosunz :)Kız bence
Sağa yakın kız diyorlar ondan çok anladığımdan değil de işte :) yazan olmamış yazım dedim :):) saglıklı olsunda.neden kız acaba merak ettim nasıl anlıyosunz :)
Cok tesekkur ederım :)Sağa yakın kız diyorlar ondan çok anladığımdan değil de işte :) yazan olmamış yazım dedim :)
belli oldu mu canım :)benimkinede yorum yaparmısınız arkadaşlar rica etsem. Eki Görüntüle 2229394
belli oldu mu canım :)
Kiz dedimdi ben sana demi:)) hadi hayirli haberlerle:)YOK DAHA DEĞİL :) ARKASI DÖNÜKTÜ YARIN TEKRAR GİTCEZ .
Kiz dedimdi ben sana demi:)) hadi hayirli haberlerle:)
Amin amin sen erkek mi istiyorsun gonlunde yatan vardir elbette ama:)EVET HAYIRLISI ARTIK BAKALIM SAĞLIKLI OLSUNDA ALLAHIN İZNİ İLE
Dosya yükleden deniyorum kuzum birde dediğin gibi yapayım bakalımfotodan ekran görüntüsü al canım ya da kırp öyle dene, dosya yükleden deniyorsun demi?