- 5 Kasım 2017
- 1
- 1
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bir kaç hafta daha bekle Allah gönlüne göre versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2079342 Ben 10+5 haftalık hamileyim ultrason fotoğrafıma göre tahmin edebilicek bilgili biri varmı
Öğrendim ilkten erkek dediler şimdi kızCanım bir kaç hafta daha bekle Allah gönlüne göre versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
16 haftadan önce doktorlar farklı şeyler söyleyebiliyorlar :/Öğrendim ilkten erkek dediler şimdi kız
10 haftada anlamak zor olur :) biraz sabret derim :) allah gönlünüze göre versin canımEki Görüntüle 2079342 Ben 10+5 haftalık hamileyim ultrason fotoğrafıma göre tahmin edebilicek bilgili biri varmı
Doktorun böyle tahmin yapması şaşırttı beni benım vajinal ultrason da kesem baya uzun bide bebek dik duruyor gibi anlamadım çokMerhaba kızlar bende yazmak ıstedım 7 haftalık gebeyım ve doktorum cınsıyet yahmını bulundu kız dedı kesenın yuvarlak olmasından dolayı cok sasrdım dogrsuu 7 haftalıkken cınsıyet tahmını yapmasını bakalım artık hayrlsıı
Bence bıraz hata yaptı yanı hayalkırıklıgına ugratması cok olagan ben kız cok ıstıorm ama 7 haftalıkken bole demsı cok ılgıncDoktorun böyle tahmin yapması şaşırttı beni benım vajinal ultrason da kesem baya uzun bide bebek dik duruyor gibi anlamadım çok
Sırf kese yuvarlak diyemi öyle dedi benim 7 haftalıkken armut gibi ama vajinadan bakınca sol taraf ta buda kızoluyor sanırım illa kese den yorum yapması çok aceleci olmusBence bıraz hata yaptı yanı hayalkırıklıgına ugratması cok olagan ben kız cok ıstıorm ama 7 haftalıkken bole demsı cok ılgınc
Yanı neyden yaptı bılemıorm ama bız kese dıye dusunduk kesen yuvarlak bak kesenın ıcındekı bebegın felan dedı suan 9 haftalık hamıleyım bakalm cınsıyete ogrenmeme az kaldı eger tersı cıkrsa doktrı hemen bırakıcam cunku sırf kendımı kızım olcak dıye alıstrdımSırf kese yuvarlak diyemi öyle dedi benim 7 haftalıkken armut gibi ama vajinadan bakınca sol taraf ta buda kızoluyor sanırım illa kese den yorum yapması çok aceleci olmus
Aaa bende 9 haftalık oldum pazartesi gidecegm kontrole ben sağa sola kese şekline hiç itibar etmiyorum sadece rüyalarımda bilezik takıyorum ultrason da pipi gösteriyor doktor falan ama uyanınca yok canım kız diyorum.ilk bebek aslında ikisind yok sağlıklı sıhhatli olsunda insallahYanı neyden yaptı bılemıorm ama bız kese dıye dusunduk kesen yuvarlak bak kesenın ıcındekı bebegın felan dedı suan 9 haftalık hamıleyım bakalm cınsıyete ogrenmeme az kaldı eger tersı cıkrsa doktrı hemen bırakıcam cunku sırf kendımı kızım olcak dıye alıstrdım
Amın canın amın:)Aaa bende 9 haftalık oldum pazartesi gidecegm kontrole ben sağa sola kese şekline hiç itibar etmiyorum sadece rüyalarımda bilezik takıyorum ultrason da pipi gösteriyor doktor falan ama uyanınca yok canım kız diyorum.ilk bebek aslında ikisind yok sağlıklı sıhhatli olsunda insallah