ULTRASONA GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ :)

Ben cok anlayamadim canim diger arkadaslarda bakarsa ancak buyuklerimiz boyle der kizlar et parcasidir erkekler ise direk tamamlanir doktor sana kemik yapisindan burun dan gibi gibi seylerden bahsettiyse olusmussa bebek erkektir derler kiz mi erkek mi istiyorsun
Ben kız istiyprum ama saglıklı olsun erkekte kızda farketmez. Doktor kız dedi bakalım. Ama bence usg ile anlasması zor cinsel organa göre degerlendiriyorlar. 16 . Haftada heralde netleşiyor bakalım ne olacak :) hayırlısı

Ben kız istiyprum ama saglıklı olsun erkekte kızda farketmez. Doktor kız dedi bakalım. Ama bence usg ile anlasması zor cinsel organa göre degerlendiriyorlar. 16 . Haftada heralde netleşiyor bakalım ne olacak :) hayırlısı
Evet canim net deil malesef bu haftalarda hayirlisi olsun kazasiz belasiz allahim gonlumuze gore versin

valla canım benim ultrasonuma çok benziyor, çok belirgün tüm hatları, rabbimkalbine göre versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize bana erkek gibi geldi sanki
Canim benim rabbim gonlumuze gore versin insallah sonuc netlesirse sana haber veririm

Merhabalar biz daha çok miinnağız ama kesemize ve durdugu yere göre yorum yaparsınız belki diye düşündüm 6+2 fotomuz şekil olrak çok belirgin geldi bana ama bilemedim :)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 827
hs35 hs35 canım evet bayağı belirgin ama sağda duruyor, sağda olunca kız diyorlar ama rabbim gönlüne göre versin inşallah

Merhabalar..kizlar 4.5 aylik hamileyim 5 yasinda bi kizim var bi de oglum olmasini cok istiyorum.dr 16. Haftada tam goremedi cinsiyeti ama renkli ultrasonda kiza benziyo dedi.bi arkadasim bacak arasinda beyaz noktalar varsa erkek..paralel cizgiler varsa kizdir diyo.son ultrason resminde beyaz bi cikinti goruyorum.bi de siz bakin nolur pipi olabilirmi o beyaz cikinti.buarada ilk haftalarda plesantam ve bebek soldaydi ulltrason resminde

Eklentiler

• 20160522_153024.jpg
    20160522_153024.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 947
Evet öğrendim kızım olacakmış %100 dedi doktor ve yumurtlama günü hamile kaldım yani Rabbim neyi nasip ederse o olur söylenenler hurafe
Yaaaa rabbim saglikla versin kucaginiza ilk bebeginizmi birde cin takviminde ne cikmisti o da mi yanl8s cikti ben yumurtlama gunu ne kesin erkek gozuyle bakiyordum sasirdim

Yaaaa rabbim saglikla versin kucaginiza ilk bebeginizmi birde cin takviminde ne cikmisti o da mi yanl8s cikti ben yumurtlama gunu ne kesin erkek gozuyle bakiyordum sasirdim
Çin takvimi de erkek veriyordu çin rus kan yenilenme hepsi erkekti aynen yumurtlama günü bende öyle biliyordum ama bende tez çürüdü

Kızlar banada yorum yapar mısınz lütfen

Eklentiler

• 20170306_132322.jpg
    20170306_132322.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 280
  • 20170306_132354.jpg
    20170306_132354.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 261
X