Karından tersi oluyomus kızKarından canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından tersi oluyomus kızKarından canım
İnşallah :) öğrenince yazarımmmKarından tersi oluyomus kız
Karından sa erkek vajinal se kız gibiMerhabalar benimde adete göre 7+2 ama doktor 8+1 dedi .sizdenEki Görüntüle 2254579 Eki Görüntüle 2254580 ricam cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz
Karından sa erkek vajinalse kız gibi cnmKızlar benimkinide yorumlayabilirmisiniz vajinadan bakıldı
Vajina canim kesin cikiyomu merak ettimKarından sa erkek vajinalse kız gibi cnm
Çıkan kadar çıkmayan da var 11 12 haftalarında da nub tahmini yapıyo arkadaşlar onda daha net öğrenirsinVajina canim kesin cikiyomu merak ettim
Teşekkür ederim cevabin içinÇıkan kadar çıkmayan da var 11 12 haftalarında da nub tahmini yapıyo arkadaşlar onda daha net öğrenirsin
Cinsiyeti öğrendik erkekmiş
Senin erkeğe benziyorrTopigi baştan sona okudum kese yuvarlaksa kız fasulyeyse erkekmiş diye okudum, sağda ise kız solda ise erkek diye falan benim bebeğimin kesesi yuvarlak ama solda gibi geldi bana ortada değilse eğer nedir yani şimdi bunun tahmini okuduklarımı yanlış anlamadıysam.
Bu arada tam 8haftalik ultrason görüntüsü tam da bu günden
Kız gibi geldi canım bana gönlündeki olsunKızlar bana da yorum yaparmisiniz 8+6 burda karından bakılmıştı
Kızım oluyor canımSenin erkeğe benziyorr
Öyle mi canımm hayırlı olsunn çok sevindim kaçıncı haftada ögrendinKızım oluyor canım
Canım kız gibi geldi bana. Bakalım belli olunca haber ver2 hafta sonra tekrar gidicem yani 13 haftalık olunca ozaman da atarim foto son halini merak ediyorum kuzumun..