Ultra High Profil- Kas Altı- Buyutme Ameliyatım

Mentor benimki.Ameliyat sonrası hemen önerilmiyor zaten.Ben iki ay onların verdiği sütyeni takmıştım.Oda telsizdi ama yinede söylediklerine uydum.
Ya benim merak ettiğim bir konu var şu anda benim 2 hafta oldu ve dimdik karşıya bakıyorlar ve hani hopladıkça zıpladıkça hiç hareket etmiyor ee haliyle yapay görüntüsü var. Bu düzelecek mi? Normal meme kıvamına ne zaman gelecek?

Merak etmeyin birkaç aya aşşağı inecekler.Zaten ortalama 1 yılda en doğal halini alıyor.Ben çoğu kez unutuyorum sanki hep böyleydiler.

Merak etmeyin birkaç aya aşşağı inecekler.Zaten ortalama 1 yılda en doğal halini alıyor.Ben çoğu kez unutuyorum sanki hep böyleydiler.
Aşağı inmeye başladı hatta görüntü çok doğal ama semsert hiç hareket yok.

Yillar sonra ilk defa sutyen almaya kalktigim icin ne alacagimi bilememistim ben de smdi braletlere ve sporcu sutyenlerine bakiyorum dunden beri destege alismisiz tuhaf geliyo smdi tesekkur ederim canimm
aynı benim şimdiki durum özetim olmuş.

Merhaba gecmis olsun benimde 23 gun oldu gayet iyiyim göguslerim hala sert ve ikisininde yukarı kısmı şiş aşağı taraf sönük gibi duruyor kas altı 360 cc takıldı sekili morelimi bozuyor ne zaman deyisir bilmiyorum sabır isteyen bir durum insallah bir an önce istedigimiz formu bulur.bazen ümitsizliğe kapılıyorum ya böyle kalırsa diye.masaja basliycam iki gun sonra

Çok geçmiş olsun .inanın bende aynı surectwn geçtim psikolojimi bozdu pisman oldum resmen.23.gunum şuan cabuk iyileseceksin inan.benimkiler de hala duruş olarak beni memnun etmiyorlar cok yapay ve cebe inmemiş yukarıda duruyor biçimsiz. Yakında masaja basliycam.bunun dışında iyilesme surecim iyi gidiyor seninde aynı olacak eminim.cok uzanma ve ağır kaldırma dikkatli ol

İzmirde meme büyütme alanında prof dr ahmet seyhan ı mı önerirsiniz op dr cenk tokat ı mı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…