Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama belki bir gören olur cevaplayan olur diye sormak istedim çünkü içim içimi yiyor. Ülseratif kolit hastasıyım ve salofalk tablet kullanıyorum. 7 haftalık hamileyim. Gastro doktoruma göre günnde 3 defa 3 hap alıyorum yani toplam 9 ve bebeğe hiçbir zararının olmadığını söylüyor. Kadın doğumcum ise 3 te bire indirmemin daha iyi olacağını hatta önümüzdeki 1,5 ay hiç içmesem daha iyi olacağını söylüyor. Arada kaldımHastalığım aktifleşirse kanamalı ishal oluyor o daha kötü ve zararlı. Başına gelen var mı? Hamileyken salofalk tablet kullanan var mı? Çok teşekkürler.
Çok geçmiş olsun eczacınıza bi sorun gebelik için hangi katagoride bu ilaç onlar daha iyi bilirArkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama belki bir gören olur cevaplayan olur diye sormak istedim çünkü içim içimi yiyor. Ülseratif kolit hastasıyım ve salofalk tablet kullanıyorum. 7 haftalık hamileyim. Gastro doktoruma göre günnde 3 defa 3 hap alıyorum yani toplam 9 ve bebeğe hiçbir zararının olmadığını söylüyor. Kadın doğumcum ise 3 te bire indirmemin daha iyi olacağını hatta önümüzdeki 1,5 ay hiç içmesem daha iyi olacağını söylüyor. Arada kaldımHastalığım aktifleşirse kanamalı ishal oluyor o daha kötü ve zararlı. Başına gelen var mı? Hamileyken salofalk tablet kullanan var mı? Çok teşekkürler.
İnternetten araştırdımB kategoriymiş.hastalığın sonuçlarını düşündüğümde kullanmak daha mantıklı gibi geldi bana. Tabi eczacı na sormanda fayda varArkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama belki bir gören olur cevaplayan olur diye sormak istedim çünkü içim içimi yiyor. Ülseratif kolit hastasıyım ve salofalk tablet kullanıyorum. 7 haftalık hamileyim. Gastro doktoruma göre günnde 3 defa 3 hap alıyorum yani toplam 9 ve bebeğe hiçbir zararının olmadığını söylüyor. Kadın doğumcum ise 3 te bire indirmemin daha iyi olacağını hatta önümüzdeki 1,5 ay hiç içmesem daha iyi olacağını söylüyor. Arada kaldımHastalığım aktifleşirse kanamalı ishal oluyor o daha kötü ve zararlı. Başına gelen var mı? Hamileyken salofalk tablet kullanan var mı? Çok teşekkürler.
Cnm merhaba konuyu öncesinde actıgın için sorıyorum bende ü. Kolit hastasıyım dediğin sayıda ilaç kullanıyorum ve 10 haftalık gebeyim. Hatta orta derecede atak geciritorum. Bebeğin saglıklı dogdu mu?Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama belki bir gören olur cevaplayan olur diye sormak istedim çünkü içim içimi yiyor. Ülseratif kolit hastasıyım ve salofalk tablet kullanıyorum. 7 haftalık hamileyim. Gastro doktoruma göre günnde 3 defa 3 hap alıyorum yani toplam 9 ve bebeğe hiçbir zararının olmadığını söylüyor. Kadın doğumcum ise 3 te bire indirmemin daha iyi olacağını hatta önümüzdeki 1,5 ay hiç içmesem daha iyi olacağını söylüyor. Arada kaldımHastalığım aktifleşirse kanamalı ishal oluyor o daha kötü ve zararlı. Başına gelen var mı? Hamileyken salofalk tablet kullanan var mı? Çok teşekkürler.
Merhaba prednol kullandınız mı bende 15+3 gebeyim doktorum imuran başlatacak ülseretif kolit atağım var 1 haftadır süreciniz nasıl işledi Bilgi verirmisiniz çok korkuyorumMerhaba arkadaşlar bnde 7 haftalık gebeyim 2 haftadır atak dönemindeyim cok agır geçmiyor ama kanama oldugu için biraz halsiz kaldım tabi. İlaç dozum 3*2*3 10 gün bekliyoruz düzelmezse sanırım prednol başlicak doktorum. Gebe ikrn prednol kullanmak zorunda kaldınız mı peki?
Merhaba hangi ilacı kullandınız mesela bağışıklık sistemini baskılayıcı gebelikte D yani hamilelikte kullanılmaması gereken ilaç grubunda olan “imuran” isimli ilaçtan kullandınız mı ?Hastalığı takmayın. Ben 7 yıldır hastayım. İkinci çocuğu yapıyorum. Doktorda önemli Ankara'da Ahmet Uyguna gidiyorum. Ve hamileyken ilaç kullandim. Herkeste ne kadar risk varsa bizdede o kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?