• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UKRAYNADA YASAYAN VAR MI?

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
hanimlar evet ukraynada yasayan veya yakini olan var mı? örgüyle alakalı sayfam var onlarin meshur bir ipleri var (aliex....s dahil aradim yok)ona ulasmam lazim :) yardımcı olursaniz sevinirim.

hiç kullanmadım ama önerildiğine denk gelmiştim. seyahat facebook grupları vs oluyormuş bu tip konularda yardımcı oluyorlarmış. bi araştırın isterseniz.

Ucuz ukrayna biletleri. Biz geçende hesapladık içki alıp gelsek biletler bedavaya geliyodu hatta. Bence al biletini git, ipini de al, içkini de, elektronik sigara kartuşu da al.
Resmen kaçakçılığa teşvik gibi yazmışım. Devletimizin belirlediği kotalarda al :KK22: :KK53:
cok tatlisiniz 😃 ama 2 cocuk ne gidecek ne zaman ne de firsatım var malesef

bu ip☺

Eklentiler

• Screenshot_20200122-123834.webp
    Screenshot_20200122-123834.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 67
daha ince gibi bence mudavin bir ip bulabilirsiniz helle büyük sehirdeyseniz. Bu arada bende örgücüyüm ve bu iplerle olmek bana ölüm cantami yapacaksiniz
evet canta yapicam aslinda ince makrome kullanıyorum cantalarda ama bu ipide denemek istiyorum buyuk sehirdeyim ama bulamadim :(

Back
X