- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Ben bugun ucundan dido yedim çikileta yemeliyimmm
ben de birazdan çikolatalı süt içicem onla avutuyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugun ucundan dido yedim çikileta yemeliyimmm
Aslinda ac kalmiyorum. Biraz daha erken yatsam sorun kalmayacak. :) Ben sadece hamburger turu seylerle doyan, ev yemegi yemeyen bir insan oldugum icin alisma sureci yasiyorum.ahaha güzel bahaneymiş
neden aç kalıyorsun ki
ben aç kalmıyorum genelde ama hafif ve kalorisiz şeyler yiyorum
kendini tok tutmalısın bence
Aslinda ac kalmiyorum. Biraz daha erken yatsam sorun kalmayacak. :) Ben sadece hamburger turu seylerle doyan, ev yemegi yemeyen bir insan oldugum icin alisma sureci yasiyorum.
Iste yeni yeni alisiyorum. :) patlamis misirin kalorisi mi 10 kalori?aslında doğal şeyleri yediğinde daha çok doyuruyor onu söyleyebilirim
ve doğal şeyler yemeye başladığında onların tadını anlıyorsun
mesela ben salatanın güzel bir yiyecek olabileceğini fark edememişim şimdi anlıyorum
haff hafif mideyi de yormuyor
kendini erken yatmaya alıştır tatilde ben de geç yattım ve sabaha kadar abur cubur yiyordum
gece yemesi çok zararlı gerçekten
mesela tuzsuz yağsız mısır patlat o çok tok tutuyor
ya da hıyar ye
10 kaloricik
Iste yeni yeni alisiyorum. :) patlamis misirin kalorisi mi 10 kalori?
Hahah tamam, sag olasin. 60'a bir insem kilo verdim demeye baslayacagim. Almasi cok kolay da iste...onun kalorisini bilmiyorum ama yağsız tuzsuz olunca pek olmaz herhalde
yok hıyarınki 10 kalori salondan odaya yürüsen yakarsın
Hahah tamam, sag olasin. 60'a bir insem kilo verdim demeye baslayacagim. Almasi cok kolay da iste...
yurtta kalsaydınız kilo verirdiniz .
Mahrumiyet bölgesi sanki .
Yemeklerde kötü
ya benim alması da kolay olmadı yemin ediyom 10 senedir aynıydı kilom ama bi yerde patladı herhalde
Ben sadece abur cuburla beslenen bir insan olarak az bile aldim diyorum. Ama bak hayat tarzimi degistirdim. 64,4'ten 62,7'ye dustum, 5 gunde. Acayip azimliyim, nazar degmesin. :)
yurda yerleşeyim bari
hemen mekik çekmeye başlayınKadının biri bana hastanede "yüklü müsün kızım" diye sordu ya
hemen mekik çekmeye başlayın