ayyy kızlar bu arada balayınızı nereye ayarladınız bilmiyorum ama voyage sorgun kesinlikle ve kesinlikle mükemmel bir otell bayıldık
sürekli kokteyller içkiler içiyoruz :)))) beleşya hepsini deniyoruz eheheh öpüyorum sizleri
kızlarrrrrrr. özlemmm nerde kız fotoların çok merak ettim ben niye göremiyorummm mutluluklar dilerim canımmm. baharcım napalım biz de evi kuruyoruz eşyalar geliyo bi yemekodamı z kaldı ama çok yorucu canımız çıkıyo daha bsürü eksik var 1ay var inş hallederiz. bakalım allah yardım etsin. sen nasılsınnn:)))
kızlaaaaaaaaaaaaarrrr kaydirigubbakcemile3
kız makyaj iyi beğendim 1 saat boyadı :))
kız tuğba sende sorsana bıseyler 1haftan kaldı sıteyede pek gıremıosun kosturmaktan dımııı:))) çok yorucu işler valla ya özlem atlattı ohhhh negüzell bak sende düğünden hemen sora fotolarını koy olurmu senıde görelımm.
sayanorayla anlaştık canım erenköy sayanora
Anladım canım, ben uzun zamandan beri yurt dışında yaşıyordum. ve Goztepe de 5 ay beri kalıyorum. ben Nişanım için sacımı ve makyajımı yaptıracam bana dediler ki kufore gidince oyle söyleme yoksa çok pahalıya yaparlar dediler. Gerçekden oyle mı oluyor. Ben kuföre bır arkadaşın dugunu için yaptırcam desem olurmu kıyafetım cok abiye degil çünkü..
Makyaj yaptırıken sayanorayda kendi malzemelerımızı mı goturuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?