• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

tamam özlemcim haberleşelim gidip onu da halledelim sağol canımm

selam şekercimmmm vee sonunda kına kıyafetimle setimi bende hallettim çooookk şükürler olsun derdi bitti onularında

perdelerimizide kardeşimin çalıştığı yere diktirtiyoruz epey uyguna gelecek bize adamlarda okadar süper bi yatak başlığı varki tam işstediğim gibi kadife taşlı maşlı onuda yapacaklar bana :))) utanmasan bi kaç şey daha isteyecektim de sonraya kalsın dedim :)))

bide yatak kaldı istikbalde beğenmiştim bitane onuda yarın aldıkmı bi tek halılarımız kalıyoo oofff varya galiba batmaya yakınız :)))))))

bu arada sinem maltepede bende 110a aldım ama çok hoşuma gitti çokda rahat elbisemide pendikten aldım bir mağaza ibdirimdeydi ve diğer mağazalarda 400e satılan elbiseyi 200e aldık şansımıza çokta beğendim valla... haftaya çeyizim gidecek ama daha ev sahi,bi evi teslim etmedi evi temizletces daha ooff off yetişermii acaba

canım güle güle giy evet sinem maltepedeydi şimdi hatırladım ya ben de 10cm topuklu aldım yine kısa kaldım adam maşallah 190 of değiştrsem mi diye düşünüyorum:( bize evimizi teslim ettiler size niye etmediler ki anlamadım canım. ama 2ay kira ödicez artıkın. elbiseni merak ettim kız benim de beğendiklerim 350 civarı fofo batcak kaynanam:) nerden aldın elibiseni. takını naptın beyaz altın mı aldın inci falan mı nekadara halletiniz
yaa ev yetişir inş dert etme 15mayıstı dimi canım valla günler çabucak geçiyor yaaa

biz yatağı falan almıştık işte artık perde işimiz var bi de halı. sadece salona halı almıştık. saraydan aldık 1alana 1bedava var ya. sarayla royale bak güzel şeyler var kaşmire kesinlikle bakma modeller güzel ama kullanımı berbat benden demesi:)

biz yatağı falan almıştık işte artık perde işimiz var bi de halı. sadece salona halı almıştık. saraydan aldık 1alana 1bedava var ya. sarayla royale bak güzel şeyler var kaşmire kesinlikle bakma modeller güzel ama kullanımı berbat benden demesi:)

elbisenin resmini çekip gönderirim sana 200 e pendikten aldım valla ben çok beğendim olmadı bakarsın oraya pendikte 19 mayıs caddesinde demet die bir mağaza setimi beyaz altından su yolu aldım 1600e aldık çok iyiye aldık aynıları kadıköyde 2300 filandı kapalı çarşıdan aldık çok uyguna geldi

yaa adam evi daha bitirmedi bi odaların yerleri kaldı

evet royalden beğendim bi model saraydaki kampanyayı evet gördüm ama bakamadım bugünde merinosa baktık bu yeni sahra köprüsünün oradakilere 150 200 filan dedi indirim varmış royaldeki modele benzer vardı bitane sarayada bakıcam bu hafta sonuna karar vericez bu hafta inşallah ev biterse çeyizim gidecek ühü 3 hafta kaldı :(((( yetişir inşallah

yatağı nerden aldın ve nekadara biz istikbalde beğendik bi tane ama biraz daha bakınalım dedik onada bu hafta karar vericez 430du beğendiğimiz bakalım belki o olur en güzel yönü yatağın üstü fermuarlı çıkıp yıkanabiliyo o cezbetti full ortapedik bide

bu bahar nerede allah aşkına sesi soluğu çıkmıyo BAHAAAAAAAAAAAARRRRRRR
bak cuma günü gidiyoruzzzzz ona göre

yatağı nerden aldın ve nekadara biz istikbalde beğendik bi tane ama biraz daha bakınalım dedik onada bu hafta karar vericez 430du beğendiğimiz bakalım belki o olur en güzel yönü yatağın üstü fermuarlı çıkıp yıkanabiliyo o cezbetti full ortapedik bide

canım biz yatağı işbirden aldık visco mu ne vücut şeklini alıyo sanırım 550di. bu arada setini iyiye almışınız kız. biz verdik 2200 45 grmış benimkisi hahahah ay gram hesaplıyom şuna bak hahahahhaa

elbisenin resmini çekip gönderirim sana 200 e pendikten aldım valla ben çok beğendim olmadı bakarsın oraya pendikte 19 mayıs caddesinde demet die bir mağaza setimi beyaz altından su yolu aldım 1600e aldık çok iyiye aldık aynıları kadıköyde 2300 filandı kapalı çarşıdan aldık çok uyguna geldi

yaa adam evi daha bitirmedi bi odaların yerleri kaldı

evet royalden beğendim bi model saraydaki kampanyayı evet gördüm ama bakamadım bugünde merinosa baktık bu yeni sahra köprüsünün oradakilere 150 200 filan dedi indirim varmış royaldeki modele benzer vardı bitane sarayada bakıcam bu hafta sonuna karar vericez bu hafta inşallah ev biterse çeyizim gidecek ühü 3 hafta kaldı :(((( yetişir inşallah

yetişir canım inş. evi temizlettirip yerleşirsiniz artık. eşyalar gelir yerleşirsin merak etme. tamam cuma gidelim bi konusalımm

ben de kadıköye elbise baktım bugün güzel bi şey yok ya off çek kız baklım nası bi şey merak ettimbayanssulusmile

baharcım nbr senin nikah nezmandı benim 19haziranda. kına kıyafeti baktın mı:) şimcik o arayış içindeyim ben bindallı da gymek isityrm ama çok kıroca şeyler varyaa netcez bilmem. kuaförü de ayarlayalım bence orası olsun.eltime gelince ölse cenazesine gitmem o derece kötü olduk:) neysem boşverkaydirigubbakcemile5
hmmm anladım canımm ııı olsun kosturuoruz ev tadılatta boyaydı dolaptı derken yoruluorum.26hazıran bızde nıkahtan sora yemek yapcaz kına ıcın ekstra elbıse gıymıcem şık bı bındallı bulursam tabııkı, emınonune gıttım bende cumartesı baktım hakatten kroca ben fatıhten bakıcam harıka seyler var bence gıt sende bı bak. kuafore kesın oraya gıdelım ben sıtesıne gırdım guncel fıyatı 400tl cık yazıodu uçmuşlar valla yaa ama bız sadece sac makyaj yaptırcazz yaparlar bıseyy

kızlarr yaaa avizeleri ne yaptınız.arastırıorum ama bı turlu hos bısey bulamadım. ayakkabımı,nişanlımın düğünde takıcağı takıyı aldık bizde, bu hafta evim boya yapılıo mayıs ortasındada eşyalarımız gelıo kısmetse.cok yorucu oluo ama işten çık eve bakmaya gıt koltuk almak ıcın arastırma yap,tv bak offffffffff hersey cook pahalı yaa valla battık kı ne battık.

yok canım gitmedik daha cuma gtcez inşallah. ben de haftasonu kına için elbise baktım. bindllı bi arkadsımdan ödünç alcam topu topu1saat gycem zaten onu. gelin aykkbsı aldım gümüş renk onu kınada da gycem uymazsa nişan ayakkabımı gycem masraf yaptırmım:)))
evet saç makyaj inş anlaşırız 300e falan yaa. gidelim cuma canım

bahar siz koltuk almadınız mı daha. ben daşlu avizelerden istiyorum salona has avize mi ne varmış libadiyede orayı tavsiye ediyolardı. o taraflarda avizeci çok ya biz o taraflara bakıcaz

işte kına elbisem kıslaaarrrrr

Eklentiler

• $HPIM5362.jpg
    $HPIM5362.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $HPIM5363.jpg
    $HPIM5363.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $HPIM5364.jpg
    $HPIM5364.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme: