ugur böcügü'müz evlenıyor

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.993
5
39
herkese merhaba barçmanı evlendırdık sımdı sıra kk sevımlı cadısı böcugumuzde :lepi:evt davetıyemız herkese gonderıyorum sonradan cagırmadı demeyın :1closedeyes:
20041002_1_1096731083_g4jm.jpg

evt sonunda bı koca buldumm saolsunn dıleğım aracılık yaptıda evde kalmaktan son anda kurtuldum Şeniz nede olsa arkadas arkadasın... :jeyyar: dostudr demı :roflol:
düğünume gelırken lutfen cocuk getrmeyın
davetıye ıkı kışılık olup
altın takmak zorunludr bılesınız :eek:klava:

yorum eklemeyen ve altın takmayanlar boyle kovalanır haberınız olsun
b-114834-kedi.gif

aldıgım dugun hedıyesı karsısında duygulanır bızım bocuk
kedi-214578-orta.JPG

Ugur böcügü canim hayirli olsun nikahin. Allah mutlu ve huzurlu yuva nasip etsin.

Canim maalesef ben gelip altin takmak isterdim, ama cok uzaklardayim.
Benden sana bir nazar boncugu :nazar:, güle güle takarsin artik.

Ugur böcügü canim hayirli olsun nikahin. Allah mutlu ve huzurlu yuva nasip etsin.

Canim maalesef ben gelip altin takmak isterdim, ama cok uzaklardayim.
Benden sana bir nazar boncugu :nazar:, güle güle takarsin artik.

olsun napak ıdare etcem artıkın Şeniz cok tskler yeterkı gelın bu mutlu gunumde benı yalnız bırakmayın :1closedeyes:

dugune suslenmıs gelen barçman (bıraz abartmıs)
normal_cats_for_13.jpg
[/url][/IMG]

nevbahar bızı gozetlerken(bırkere de rahat bırak be banlayacak yer arıyo)
normal_cats_for_07.jpg
[/url][/IMG]

böcüğüm evleniyorsunda niye haber vermiyorsun bakayım al sana istediğn bileziği takıyorum

1453334_0.jpg

Allah sizi ne yapmasin emi bend egercekten saniyorum he :)) anam dedim bu kizla msnde gorusuyorum hic evelnicem demedi deim sasirdim bide davetiyeye baktim once komik geldi davetiye sonra ilerledikce okumaya saka oldugunu anladim ne safmisim ya :)

Allah sizi ne yapmasin emi bend egercekten saniyorum he :)) anam dedim bu kizla msnde gorusuyorum hic evelnicem demedi deim sasirdim bide davetiyeye baktim once komik geldi davetiye sonra ilerledikce okumaya saka oldugunu anladim ne safmisim ya :)

süprıs olsun ıstedım saolsun sponsormda dıleğım oldu :1closedeyes: ee sızede sadece düğüne buyrmak kalıyoo hosgeldınız kaydirigubbakcemile5

nevbahar bızı gozetlerken(bırkere de rahat bırak be banlayacak yer arıyo)
normal_cats_for_07.jpg
[/url][/IMG]

demıstım nevbahar gozetlıyor dıye bak dugunumuze ara vermek zorunda kaldık onun yuzunden :mymeka:
kısa ara verdıkten sonra dugunumuze kaldıgımız yerden devam edıyoruz haydın kızlar gobek atmaya:teytey::teytey:sositososito

X