uğruna sırılsıklam olduğumuz alyansımız

• Konu Sahibi Konu Sahibi torr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

torr

mutluuuu :)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
92
0
36
İçel Mersin
bu alyansı bulabilmek için ne eziyetler çektik nişanlımla ahhh... yağmurda ıslandık,onlarca kuyumcu gezdik,yorulduk,aç kaldık,susuz kaldıkk ama değdiğini düşünüyorum bilmiyorum siz ne dersiniz kızlar :26:

çok güzelmiş bayıldım bnm tarzım benimde yüzüğüm sarılı beyazlı..çiftlerin kullanabilecği yüzük güzel..bir ömür mutluluklr değmiş sonunda:)

teşekkür ederim canım benimde çok içime sindi hatta hayallerimdekinden daha güzel bir alyansım oldu baktıkça iyiki almışız diyorum

Gerçekten çok güzel yüzüğünüz kalın olmasına bayıldım özellkle hem şekilli olması çok güzel hemde sarılı beyazlı olması çok güzel.Dilerimki Allah'tan o yüzüğü taktıktan sonra hayırlısıyla inşAllah hiç bir zaman çıkartmazsınız.Ve ölene kadar takarsınız diliyorum.Birde senden ricam benim içinde dua edermisin.Allah'ım sen sütlüyü ve bütün sevipte kavuşamayanları sevdiklerine hayırlısıyla kavuştur.Diye dua edersen çok sevinirim.Allah bozmasın.

Guzelmis, omur boyu mutluluklar dilerim, Rabbim tamamina erdirsin

Çok güzel, hiç çıkmasın parmağınızdan, ömür boyu mutluluklar

yanlarındaki gül,kurdele vb. objelerden yüzüklerin modelini seçemedim,göremedim.

Tabiki dua ederim inşallah sevdiğine hayırlı huzurlu bir şekilde kavuşursun ayrıca güzel dileklerin içinde teşekkür ederim beni çok mutlu ettin:)

Guzelmis, omur boyu mutluluklar dilerim, Rabbim tamamina erdirsin

Çok zevklisiniz. Maşallah

Çok güzel, hiç çıkmasın parmağınızdan, ömür boyu mutluluklar

Çok güzellermiş canım, mutlulukla kullanın

Bissürü teşekkürler arkadaşlar aminnnnn :)

yanlarındaki gül,kurdele vb. objelerden yüzüklerin modelini seçemedim,göremedim.

hmm doğrudur bilemedim şimdi,ama genelde profosyonel fotoğraf çekimlerinde böyle kompozisyonlar kullanılıyor belkide sana farklı gelmiştir çünkü alyanslara odaklanılmış bir fotoğraf

çok cici <3 şık ve asil bir secim olmuş bebeğimmm

çok güzelmiş cnm allah tamamına erdirsin

Ahhaha cok tatlısınız ya ugruna sırılsıklam oldugum aç susuz kaldıgımız falan :)) çok güzeller tatlım mutluluklar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…