Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu alyansı bulabilmek için ne eziyetler çektik nişanlımla ahhh... yağmurda ıslandık,onlarca kuyumcu gezdik,yorulduk,aç kaldık,susuz kaldıkk ama değdiğini düşünüyorum bilmiyorum siz ne dersiniz kızlar :26:
Eki Görüntüle 359171
Gerçekten çok güzel yüzüğünüz kalın olmasına bayıldım özellkle hem şekilli olması çok güzel hemde sarılı beyazlı olması çok güzel.Dilerimki Allah'tan o yüzüğü taktıktan sonra hayırlısıyla inşAllah hiç bir zaman çıkartmazsınız.Ve ölene kadar takarsınız diliyorum.Birde senden ricam benim içinde dua edermisin.Allah'ım sen sütlüyü ve bütün sevipte kavuşamayanları sevdiklerine hayırlısıyla kavuştur.Diye dua edersen çok sevinirim.Allah bozmasın.
Guzelmis, omur boyu mutluluklar dilerim, Rabbim tamamina erdirsin
Çok zevklisiniz. Maşallah
Çok güzel, hiç çıkmasın parmağınızdan, ömür boyu mutluluklar
Çok güzellermiş canım, mutlulukla kullanın
yanlarındaki gül,kurdele vb. objelerden yüzüklerin modelini seçemedim,göremedim.
bu alyansı bulabilmek için ne eziyetler çektik nişanlımla ahhh... yağmurda ıslandık,onlarca kuyumcu gezdik,yorulduk,aç kaldık,susuz kaldıkk ama değdiğini düşünüyorum bilmiyorum siz ne dersiniz kızlar :26:
Eki Görüntüle 359171