Bebek İkinci El Ugg, adidas, reebok, kızımın 17-24 numaralar arası tüm ayakkabıları

İkisi de ortopedik ve ilk adıma tamamen uygun. Terlikler de benim. İki ayakkabı ve twiggy terlik toplam 50 yapıyor, size 40 olsun..

sımdı paqpa 19 no olan , beneton 20 no yanı cıceklı kapalı ayakkabı war olan, yıne bebetom krem rengı 20numara yarı acık gıbı olan ve bıde twıgy terlık 40 mı hepsı?

Son düzenleme:
sımdı paqpa 19 no olan , beneton 20 no yanı cıceklı kapalı ayakkabı war olan, yıne bebetom krem rengı 20numara yarı acık gıbı olan ve bıde twıgy terlık 40 mı hepsı?

Aa yok, ben sadece 2 ayakkabı ve bir patik olarak anladım, 3 ayakkabı ve bir patikse eğer, 50 yaparım hepsini, çünkü ayakkabıların hepsi ortopedik ve ilk el fiyatları 120 TL. İnşallah anlaşırız :)

Satılmış olan ayakkabılarımız

19 numara pembe Paqpa
19,5 numara beyaz reebok
mor converse
20 numara Bebetom marka camel rengi
20 numara Bebetom marka beyaz
yağmur çizmesi
Adidas minnie spor ayakkabı
Adidas minnie bot
polaris beyaz sandalet
23 numara olan UGG
Mothercare pembe bot

Teşekkür ederim alanlara, hayırlı olsun, iyi günlerde kullansınlar.

SATIŞLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

KALAN AYAKKABILARIMIZ HALA ŞATIŞTADIR

BU KADAR KALİTELİ VE TEMİZ AYAKKABILARI HİÇBİR YERDE BULAMAZSINIZ....

Kapalı cırtlı 21 no pembe ayakkabı ve 20 no mothercare mavi ev ayakkabıları uygun
jdamavi@ hotmail.com
Teşekkürler

Ugg 19 numara, 20 TL, Paqpa marka ortopedik 18 numara, 15 TL
ben bunlara talibim nasıl alıyoruz?

Elimde kalanlar
1 numara, 2 numara, 5, 7, 8, 15, 16, 18, 19, 22, 26 ve 28 numaradaki ayakkabılar hala satışta

Ugglar satıldı

Kızım şuan 20-21 giyiyor 14 aylık kar botları önümüzdeki kış bize uyar mı bilemedim2,5 yaşında olacak

Merhaba mohercare 23 no eflatun bot ve paqpa 23 no krem kahverengi cicekli ortopedik ayakkabi..ikisi duruyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…