Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben inanıyorum allahın gucu herseye yeter baska canlılar yaratmıs olamazmı sanki onca gezegen var mutlaka yasayan baskalarıda vardır
ben inanıyorum allahın gucu herseye yeter baska canlılar yaratmıs olamazmı sanki onca gezegen var mutlaka yasayan baskalarıda vardır
cakilcim bende inaniyorum,hic görmedim ama inaniyorum evrende daha neler neler var acaba.bidenem ben senin bu konuna daha öncede yorumumu yazmistim hatirliyorum,tebi o zaman seni tanimiyordum.
tşk ederim bitanem yorumların içinopuyorumnanaktangerçekten bu vıdeoları izleyipte ınanmıyorum dıyen arkadaslara şaşırıyorum bendekaydirigubbakcemile5
yok kız o dört gözle beklıyor gelsınler dıyesempatiksalakcinni
tşk ederim bitanem yorumların içinopuyorumnanaktangerçekten bu vıdeoları izleyipte ınanmıyorum dıyen arkadaslara şaşırıyorum bendekaydirigubbakcemile5
Ben videolarda görmek istemiyorum artık kendilerini görmek istiyorumsempatiksalakcinni[/QUOT
cakıl kardelen ne dıyoo buda bızdenn:roflol:
Yapma ya hemen hazırlıklara başlıyım benbayanssulusmileömür buranın daimi üyelerinden aslıcımkaydirigubbakcemile5
bu sene bahardan itibaren cok fazla gorulmeye baslanıcakmıs ömürcüm inşallah bırısıde sana denk gelır
kız korkar falann gönderme adamlarını kızın üstüne:roflol:
Niye korkcakmışım:dilcikar:
Yapma ya hemen hazırlıklara başlıyım benbayanssulusmile
Niye korkcakmışım:dilcikar:
sen aslıya bakma canım başla sen hazırlıklara birisi sana neden denk gelmesinki ama özellıkle tlfların fotograf makınalarının kameraların şarjlarını mutlaka fulleyin diyorlar eger böyle bir çekim düşüncen varsa.artık bır tane çekersen burdan yayınlarım dımı kız bende:jeyyar: