• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
cakilcim bende inaniyorum,hic görmedim ama inaniyorum evrende daha neler neler var acaba.bidenem ben senin bu konuna daha öncede yorumumu yazmistim hatirliyorum,tebi o zaman seni tanimiyordum.

yaaa bırakın ALLAH aşkına ufoyu bilmem neyi ..kesinlikle ufo diye bir şey yok ve inanmıyorum ..başka doğaüstü varlıklar onlar.. 3 harfliler yani..

Bu konuda kararsızım görmedim ufo falan ama ne inanıyorum nede inanmıyorum kararsızım

ben inanıyorum allahın gucu herseye yeter baska canlılar yaratmıs olamazmı sanki onca gezegen var mutlaka yasayan baskalarıda vardır

cakilcim bende inaniyorum,hic görmedim ama inaniyorum evrende daha neler neler var acaba.bidenem ben senin bu konuna daha öncede yorumumu yazmistim hatirliyorum,tebi o zaman seni tanimiyordum.

tşk ederim bitanem yorumların içinopuyorumnanaktangerçekten bu vıdeoları izleyipte ınanmıyorum dıyen arkadaslara şaşırıyorum bendekaydirigubbakcemile5

sonucta soyle birsey gormedigimiz cok seye inanıyorus:) gormemis olmamız onların var olmadıgı anlamına gelmiyor cin diyorus melek diyorus hangi birini gorduk hicbirini ama inanıyorus var olduklarına bence buda aynı sekilde olması mumkun ki onca insan gordugunu soyluyor

zaten vıdeo goruntusunde nasanın kendı logosu var ve nasa zaten yalan bır goruntuyu yayınlamaz

Ben videolarda görmek istemiyorum artık kendilerini görmek istiyorumsempatiksalakcinni[/QUOT

cakıl kardelen ne dıyoo buda bızdenn:roflol:

ömür buranın daimi üyelerinden aslıcımkaydirigubbakcemile5

bu sene bahardan itibaren cok fazla gorulmeye baslanıcakmıs ömürcüm inşallah bırısıde sana denk gelır
Yapma ya hemen hazırlıklara başlıyım benbayanssulusmile
kız korkar falann gönderme adamlarını kızın üstüne:roflol:

Niye korkcakmışım:dilcikar:

Yapma ya hemen hazırlıklara başlıyım benbayanssulusmile

Niye korkcakmışım:dilcikar:

sen aslıya bakma canım başla sen hazırlıklara birisi sana neden denk gelmesinki ama özellıkle tlfların fotograf makınalarının kameraların şarjlarını mutlaka fulleyin diyorlar eger böyle bir çekim düşüncen varsa.artık bır tane çekersen burdan yayınlarım dımı kız bende:jeyyar:

kızlar burayı yeni gördüm ufo tartışması var bende inanıyorum çünkü gözlerimle
gördüm size anlatayım beş yıl oldu bu olayı yaşıyalı ogün akşam üstü haberlerde
gökyüzünde yıldız kayması var yoğun bişekilde izlenecek diye bende görümcemin
kızına ve oğluma ben kek yapayım balkonda cay içip yıldızları seğredelim dedim
ikiside olur dedi dışarı iğice kararmıştı balkona cıktık oturduk gerçektende yıldızlar
kayıyordu gökyüzünü seğirediyodük benim gözüm çok uzakta bir ışığa takıldı
kaymıyordu sürekli hareket ediyordu
niye kaymıyor diye merakla bekliyordum yanımdakilere sordum
gösterdim baktılar olnarda şaşırdı gareket halindeydi üçümüz izlemeye
başladık bisüre sonra bize doğru yaklaştığını farketik görümcemin kızı
bu yıldız değil bize doğru geliyor bu ufo dedi ben içeri giriyorum sizde
gelin oğlumda kalktı ikisi sende gel dediler ben olmaz bunu kaçıramam
korkaklar gidin dedim yalnız olanları heycanla beklemeye başladım
bana daha çok yaklaştı büyüdü göz göze bakıştığımızı anladım hareketleri
durdü sabit bir şekilde duruyordu iki katlı bir evin yüksekliğinde havada duruyordu
bana uzaklığı yüz metre civarıydı ben iki katıl evin üst balkonundaydım aynı hizadaydık
üstunde yuvarlak gölgeler vadı altı tamamen ışıklıydı iki üç dakika öylece kıldık
hiç hareket etmeden bana baktığını hissetim sonra döndü uzun olduğunu farketim
yavaş bir şekilde döndü ağir agir gitti uzaklaştı buna üç kişi şahit olduk
belki inanmayan olacaktır yapacağim bişey yok okuyan herkese tşk :delphin:

ayyy . en başta kararsızdım ama her şeyi okduktan sonra İNANIYORUMMM. ürktümmm. umkarım bi gün onlarla tanışma şansım olur :D

Back