- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle.Yıllar önce Bill gates in bir projesi yayınlandı. Gökyüzüne tebeşir tozu serpip güneş ışınlarını bir nebze engellemek güya küresel ısınmaya karşiymıs. Gecen sene takip ettim bir araştırmacı yazarın youtube sayfasına bircok sayıda gökyüzünde çok değişik bulutların görüldüğü bunların normal olmadığını yazdılar tabii ben bulunduğum şehirde de rast geldim. Esim dalga geçti benimle . Teknoloji artik durdurulamayacak kadar ilerledi bununla ilgili filmler de izledim. Artik yapay insanlar hayal değil. Geçenlerde amerikalı bir kadının dünya nüfusunu Azaltmaya yönelik konuşmaları yayınlandı mesela. Kaynaklar tukeniyor çünkü oysa bu dünyaya en büyük zarar veren yine Amerika yine Çin yine Rusya. Yani büyük devletler. Mesela kar kureyici filmi bu gibi konularda biçilmiş kaftan.
Azra ben bunun delilik olduğunu düşünmüyorum, 1999’da 17 Ağustos depreminden en fazla 2 gün önce gece saat 9 gibi arka balkona çamaşır asıyordum, yer İstanbul Anadolu yakası.Bu hava sahasına girecek kadar yakın değildi ki yıldızlar kadar uzaktı oralarda ülkenin hava sahası değil dünyanın hava sahası yada havasızlık
Konusu ne acaba? Uzay ve evren ile alakalıysa izleyeyim hemencik çok ilgiliyim konu sahibi keske ben de görseydim yaThe x files izlemis miydiniz?
Yeri göğü yaradan Allah ise uzaylıyı yaratamaz mı in cin peri bile inanılıyor neden uzaylıya karşısınız ırkçılık buNiye evrende yalnız olduğumuzu düşünmek saflık oluyor bir Allahın işine karışmadığınız kalmıştı zaten
Okuduğum kadarıyla zaten frekanslarımız çok farklı olduğu için onları göremiyoruzgozumuzle gorebilececimiz varliklar olduğunu sanmıyorum.
Aynen kardesim koskoca evrende Allah bir bizi yarattı bir tek biz yaşıyoruz of ne kadar değerliyiz ya ay bi gidin beee biraz araştırma yapın yanımda bunu biri dese cahil der gülerim koskoca evrende nasıl sadece bizim olduğumuza inanabilirsiniz yaniNiye evrende yalnız olduğumuzu düşünmek saflık oluyor bir Allahın işine karışmadığınız kalmıştı zaten
Polisiye bir dizi diyebiliriz ama uzaylılar tarafından kaçırılan insanları anlatan bir polisiye diziKonusu ne acaba? Uzay ve evren ile alakalıysa izleyeyim hemencik çok ilgiliyim konu sahibi keske ben de görseydim ya
Yok uzay evren degil, tam olarak her telden polisiye. Ajan mulder ve scully hic duymadiniz mi "the truth is out there" ikonik basligidir, genel olarak uzaylilar temali fakat dedigim gibi her telden polisiye daha cok. Zekice kurgulanmis bi dizi.Konusu ne acaba? Uzay ve evren ile alakalıysa izleyeyim hemencik çok ilgiliyim konu sahibi keske ben de görseydim ya
benimkiyle akşam buluştuğumuzda izleyeceğim internetten araştırdım ilgimi çektiYok uzay evren degil, tam olarak her telden polisiye. Ajan mulder ve scully hic duymadiniz mi "the truth is out there" ikonik basligidir, genel olarak uzaylilar temali fakat dedigim gibi her telden polisiye daha cok. Zekice kurgulanmis bi dizi.
Polisiye bir dizi diyebiliriz ama uzaylılar tarafından kaçırılan insanları anlatan bir polisiye dizi
Uni caglarimda jenerik muzigini babamin arama sesi yapmistim her caldiginda korkuyodum, dinlediginizde anlicaksinizbenimkiyle akşam buluştuğumuzda izleyeceğim internetten araştırdım ilgimi çekti
Görmediğim için inanmıyor olabilir miyim acaba asıl cehalet manipülasyonlara gelmek bence. Sanki uzaylıların kendilerine inananlara bir faydaları olmuş gibi millet bana gülüyor ya, iyi ki çevremde böyle kişiler yokAynen kardesim koskoca evrende Allah bir bizi yarattı bir tek biz yaşıyoruz of ne kadar değerliyiz ya ay bi gidin beee biraz araştırma yapın yanımda bunu biri dese cahil der gülerim koskoca evrende nasıl sadece bizim olduğumuza inanabilirsiniz yani
Eee senin mantığına bakarsak tanrıyı da görmedik? o zaman ona da inanmaman lazımGörmediğim için inanmıyor olabilir miyim acaba
Ona inanmanın faydasını görüyorum şükür. Boşu boşuna holiganlık yapacak çağda değilimEee senin mantığına bakarsak tanrıyı da görmedik? o zaman ona da inanmaman lazım
Tamam bacım tek biz varızOna inanmanın faydasını görüyorum şükür. Boşu boşuna holiganlık yapacak çağda değilim
Bu nasıl bir yorumdur anlamadımSize ekstra bilgi veriyor galiba Yaradan sektörü sağlam beslemiş gibisiniz
Dalga ne alaka?Bu nasıl bir yorumdur anlamadım
bi Yaradan la dalga gecilmemişti oda oldu ...pes vallahi