Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uydu olabilir derdim zaten dünyanın etrafı bildiğiniz uydu çöplüğü oldı ama sanmam ki hiç bir uydu bu kadar hızlı hareket edip zigzag çizebilsinCanım benim senin bu fizikle ilgili kuantumla ilgili okuduğun yazıları yazanın Allah cezasını vermesin.
Dünya'nın etrafında sayısız uydu ve uzay çöpü dediğimiz atıklar var, bunları aşıp, bu şekilde gökyüzümüzde bir yabancı, tanımlanamayan cismin, makinenin uçması imkansız. Gördüğün şey uydudur binbir çeşit farklı şekilde çalışan uydu var.
Bunun binlerce nedenini sayabilirim hem dini hem fiziki olarak en basit bir resim ekleyim biz şu noktayız dünya olarakNiye evrende yalnız olduğumuzu düşünmek saflık oluyor bir Allahın işine karışmadığınız kalmıştı zaten
Aferin yavruma işte gelecek nesil gümbür gümbür maşallahBenim 7 yaşındaki oğlumda uzaya aşırı meraklı. Geçen bana dediki anne bu evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorsun herhalde
Eee napalım o noktadaysak. Evrenin boş kalmaması üzerine yazılmış kanun mu var, belki boş olması gerekiyor…Bunun binlerce nedenini sayabilirim hem dini hem fiziki olarak en basit bir resim ekleyim biz şu noktayız dünya olarak
Uydu olabilir derdim zaten dünyanın etrafı bildiğiniz uydu çöplüğü oldı ama sanmam ki hiç bir uydu bu kadar hızlı hareket edip zigzag çizebilsin
Şunu eklemye unuttum zaten kuranı kerimde de 18bin alem var diye 18bin yanii insanlar hayvanlar bitkiler cinler melekler e geri kalan 17995Niye evrende yalnız olduğumuzu düşünmek saflık oluyor bir Allahın işine karışmadığınız kalmıştı zaten
Siz görebildiğinize göre hava sahasına girmişler. Bizim göremediklerimiz dahi hava sahasına girmiş oluyorBu hava sahasına girecek kadar yakın değildi ki yıldızlar kadar uzaktı oralarda ülkenin hava sahası değil dünyanın hava sahası yada havasızlık
Starlink değil onlar sırayla ve yukarı gidiyorlar onu arkadaşım gördü attı bi heyecanla yok yok dedim onlar bizden elonun işleriTwitter ın sahibi olan adam dünyanın etrafını, beyaz beyaz uydularla kapladı. Sanki kıyafetine taş dizer gibi uydu dizdi
Binlerce uydu var aynı sırada. Kim bilir senin gördüğün neydi.
Kur'an'da Geçen ''Rabbul Alemin'' Tabirinde, Alimlerimiz 18.000 Alem: Bu Rakam Kesretten Kinayedir. Yani Arap Edebiyatında 7, 70, 700, 7.000, 70.000 veya 18.000, 28.000 Gibi Sayısal İfadeler, Çokluğu İfade Etmek İçindir.Şunu eklemye unuttum zaten kuranı kerimde de 18bin alem var diye 18bin yanii insanlar hayvanlar bitkiler cinler melekler e geri kalan 17995
Ayyy herkesin ağzında aynı laf, biliyoruz ezberledik. Bilmediğimiz alemler olabilir. Uzaylıları birebir işaret etmiyor bu cümleŞunu eklemye unuttum zaten kuranı kerimde de 18bin alem var diye 18bin yanii insanlar hayvanlar bitkiler cinler melekler e geri kalan 17995
18bin alem var diye yukarıda yazdım sonsuz bir evrende 8 milyar insan ırkı içinde değildirEee napalım o noktadaysak. Evrenin boş kalmaması üzerine yazılmış kanun mu var, belki boş olması gerekiyor…
Neyi ifade ediyor olabilir bakteri miAyyy herkesin ağzında aynı laf, biliyoruz ezberledik. Bilmediğimiz alemler olabilir. Uzaylıları birebir işaret etmiyor bu cümle
Bunu ilkkez duydum araştıracağımKur'an'da Geçen ''Rabbul Alemin'' Tabirinde, Alimlerimiz 18.000 Alem: Bu Rakam Kesretten Kinayedir. Yani Arap Edebiyatında 7, 70, 700, 7.000, 70.000 veya 18.000, 28.000 Gibi Sayısal İfadeler, Çokluğu İfade Etmek İçindir.
Göreceli yani
Bir araştırın bence deBunu ilkkez duydum araştıracağım
Olamaz mı? Olmasın mı yaniNeyi ifade ediyor olabilir bakteri mi