Tapınaklar ve Piramitlerle alakalı da araştırmalar yapıldığını biliyorsundur o zaman, insanoğlunun gökyüzüne merakı birçok konuyu gökyüzüyle ilişkilendirmesi, tapınakların hep yüksek yerlere yapılması, piramitlerin de hem yüksek olması hem tepe noktalarının gökyüzünü işaret ediyor olmasını araştırıyorlar, mitolojik hikayeler vardır çoğumuz merak edip okumuş olabiliriz, Olimposlar ve Titanlar en fazla öne çıkarılanlardır, Türk, Yunan, İskandinav, Mısır, Roma vs mitolojilerinde geçen isimleri farklı olsa da bahsedilen kişiler çoğu aynı, Kibele = Artemis gibi bunların da hep gökyüzünden geldiği tasvir edilir, adlarına yapılan tapınaklar genellikle yüksek yerlerde (örneğin Zeus Altarı) ve suya yakın yerlerdir, bu bazen deniz oluyor bazen nehir oluyor. Ege’de bazı antik çağ yapılarını gezdim maalesef büyük kısmında tahribat var nerden başlıyor nerede bitiyor kestiremiyorsunuz lakin bazıları var ki atıyorum bir ucu Efes’teyse diğer ucu aslında Muğla’da, hani biri şöyle el atsa tekrar o yapıları birbirine bağlayamaz zira maalesef çoğunun üzerine modern çağa geçince binalar dikilmiş çoğu antik yapı yok olmuş ama bu tarihi eserlerin başlangıç ve bitiş noktalarını tespit ederek 3 boyutlu canlandırmayla sunsalar ortaya çok değişik şeyler çıkacağını düşünüyorum hem de acayip ilgi çeker, çoğu bakımsız kalmış tarih eserleri gezen insanlar daha fazla akın eder tarihte yolculuk yapıyormuşsunuz gibi bir his oluşur konudan koptum ama :))) bu mitolojik hikayeleri de uzaydan gelenlere bağlıyorlar, bugün bizim topraklarımızda da çokça var olan sunaklar tapınaklar sadece turistik amaçlı gezilmiyor araştırmalar da yapılıyor, biz pek kıymetlerinizi bilmiyoruz ama gezerken çok üzülüyorum zira birçoğu yok olmaya yüz tutmuş, her yerleri çer çöp, bazılarının bulunduğu yerlere evler binalar dikilmesine izin verilmiş.
Mune abla bu detaylı anlatımların için ve aynı dili konuşup anlaşabildiğimiz için çok çok minnettarım
Vakti zamanın da Albert Einsteina deli demişlerdi
hatta okuldan alın zeka geriliği var deyip Annesine Allah rahmet eylesin oğlum çok başarılsın diyerek mektubu okuyarak belki bugün onu Albert Einstein yapan kişi oldu
ben her zaman şunu derim bundan çok değil 50 sene önce görüntülü konuşma olacak Avustralya da ki insan Türkiyede ki insanla aynı anda görüşecek deseydi biri aaa saçmalama olur mu öyle şey sen "delisin" denilirdi
şimdi bize ışınlanmak mümkün olacak sözünün çok ütopik geldiği gibi
İnsanlar her zamana şundan kaybediyor yok olamaz kesin net kanı oluşturuyor
araştırayım oladabilir belki ihtimali hiç vermeden
Nikola Tesla yada aynı şekilde deli dediler oysa ki o da bir dahiydi ve eminim o zamanlar da o imkansızlıklara rağmen çok şeyi çözdü
bunlar özel ruh vazifeli ruhlar
Tesla özellikle piramitelre dikkat çekmiştir özellikle frekans konusunda dünyanın frekansının ordan yayıldığı düşüncesi vardı
piramitlerle alakalı araştırmalarımda şunu buldum
1. sümer tabletlerinde Anunnakilerin yaptığı yazıyor
nasıl yaptıkları ise boyut olarak ve bir çok konuda çok üstün bir ırk oldukları
2. olarak telepati yada telekinezi olarak uçurarak kısacası ellemeden dokunmadan havalandırarak uçurmak
onu o zaman keşfetmiş bir topluluk vardı