Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
"2017'ye damgasını vuran dizi Ufak Tefek Cinayetler başlıyor. Bu bildirimlerden rahatsız olduğunu ifade eden üyelerimiz oldu. Fakat Şu üyeye gitsin, buna gitmesin gibi bir seçenek olmadığı için maalesef herkese yollanıyor. Anlayışınız için teşekkürler.... Ufak Tefek Cinayetler"

Abla bana böyle bildirim geldiği gibi herkese geliyor..
Seçenek yok deniyor..
Kibarca bildirimde anlayış için teşekkürde ediliyor ama hala anlayışlı olunmuyor...

Acaba bazı üyeler silah zoruyla yorum mu yaptırılıyor :deli:
Ablacım,
son seyrettiğin dizi nedir dersen Muhteşem Yüzyıl'dı, Halit Ergenç'in oyunculuğunu sevdiğimden seyrettiğim bir diziydi, dizi topiğinde tatlı tatlı çekişmekte hoşuma gidiyordu, onun dışında dizi kültürüm yok, tv kazara açılırsa yabancı programlara bakınırım o kadar, bu dizi de konu nedir, kimler oynar onu dahi bilmem, bana da bildirim geliyor, ki bana her gün etiketlemeler de olduğundan yüzlerce bildirim geliyor dersem abartı olmaz, ilgi alanımız değilse pas geçeriz olur biter, diyet topikleri içinde ara sıra bildirim geliyor, gebelik bölümleri içinde, yaşlı ve sıska bir kadınım, otomatikman hamilelik veya diyet bölümleri ilgi alanımda değil, patron ne ima etmek istiyor acaba, yaşlılığımı yüzüme vuruyor olabilir mi:KK43:

Ablacım,
son seyrettiğin dizi nedir dersen Muhteşem Yüzyıl'dı, Halit Ergenç'in oyunculuğunu sevdiğimden seyrettiğim bir diziydi, dizi topiğinde tatlı tatlı çekişmekte hoşuma gidiyordu, onun dışında dizi kültürüm yok, tv kazara açılırsa yabancı programlara bakınırım o kadar, bu dizi de konu nedir, kimler oynar onu dahi bilmem, bana da bildirim geliyor, ki bana her gün etiketlemeler de olduğundan yüzlerce bildirim geliyor dersem abartı olmaz, ilgi alanımız değilse pas geçeriz olur biter, diyet topikleri içinde ara sıra bildirim geliyor, gebelik bölümleri içinde, yaşlı ve sıska bir kadınım, otomatikman hamilelik veya diyet bölümleri ilgi alanımda değil, patron ne ima etmek istiyor acaba, yaşlılığımı yüzüme vuruyor olabilir mi:KK43:
Olabilir belki de..

K Kazen kendinizle ilgili olan bu konudaki sataşan kib.ledigim bayan banlanmiyor hâlâ. Bu nasıl bir adalet

15 Ocak 2018 tarihine kadar ceza almış tüm üyelerin cezaları dün kaldırıldı. 2018 yılına en azından cezasız girerlerse belki öyle devam eder diye. Şu anda yasaklı gördüğünüz üyeler kim diye soracak olursanız onlar üyelik iptali yaptıranlar. Ben sorularınızı cevaplayım da yeni soru gelmesin.

Sizde şikayet edildiniz ceza aldınız mı ?

Bu konu artık burada kapansın ; bakın 34 kez şikayet edilmişsiniz 9 kez ceza almışsınız, geriye kalan 25 cezanız ne oldu ? Ceza vermemişiz adaletsizmi olduk ? Haklısınız bu nasıl adalet ?

Bu konuda ise 2 kez şikayet edilmişsiniz bir şikayet red edilmiş diğeri hala açık. Adalet herkese lazım.

cezalar.jpg

X