Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
ediple serhan malum pencereye doğru baktı işaret verdiler aslında.. sonra serhanın edipin boğazına yapışması çok saçmaydı.
ama sorguda karanlık bir yanı olduğunu anlattı biri hemen o sahne öncesinde serhanı sakin sessiz karakterinin farklı bir boyuta geçeceğinin sinyallerini verdiler sanki ama o sahneyle olmamalıydı çok basit olmuş şimdi oranj mehmetten ne farkı kaldı oh bütün kadınlar benim himayemde olsun kafası ... beğenmedim.

Yine güzel bir bölümdü . Serhan ın boğaz sıkma sahnesini sevmedim . Bir de bu bölümde Serhan la ilgili ipuçları verildi ya arada çok da salon beyefendisi olmadığına dair , hani soruşturmayı yürüten polisin Serhan ı düşündüğü sahne vardı, orda acaba Serhan mı kendi müşterilerini dolandırdı dedim bir ara . Çünkü satın alınmış kişilerden bahsedildi demek ki bu işi bilen tek kişi şu polise raporları gönderen kişi değil . Fazla komplo teorisi oldu biliyorum saçma ama yine izlerken acaba dedim .

serhanda biraz mafya tipi sezinliyorum.iş yerinde olaylar karışık. hatta arzuda orda çalıştıktan sonra. bişeyler farketmeye başladı.hatta bi kaç kere serhanla konuşmaya çalıştı .serhan yoğunluktan dolayı sonra deyip geçiştirdi.serhan cepesindede durumlar duhaf...

Merve ve peline hem ayağınızı denk alın. Hemde kocalarının aklına şüphe bıraktı ki serhan ve taylan bu ikisinin başının etini yesin ki birbirleriyle ugraşsinlar. Held taylan bilse varya ben görürüm o pelinin omuzlarını sallayişini. taylan hemen ayrilir. Tabi eğer bunu arzu dogrulattirsa ki inşallah eder çünkü pişman olmuş gibi sürüyor.

Serhanda gitmiş 96 daki olay nedir merak ediyorum diye oyaya soruyo.git merveye sor o anlatsın sana.en sorulmaması gereken kişiye soruyo.

Mrblar
Ne yazikki gununde saatinde izleyemiyorum.son iki bolumunu izledim.tekrar verilince.
İlgimi cekti.tamamini izlemeyi dusunuyorum.
Baska kanalda yurtta kalan kizlarin hikayesi var.sanki onlar buyumusler,yeni hayatlarinda devam eden dizi gibi geldi bana.
Yani lise yillarindan onca yasanmislik ve hala bir aradalar.

Sarmaşık vakası panosunu incelemişler

"""-Dizi kahramanlarının pano üzerindeki fotoğraflarının yanlarına yapıştırılmış notlar ön plana çıkıyor. Edip ve Pelin 5 not ile başı çekerken onları, 4 notla Oya ve Merve, 3 not ile Serhan takip ediyor. Diğer karakterlerin yanında sadece 1'er not olması öne çıkıyor.

-Serhan'ın iplerle işaretlenen ilişkiler yumağında bağlantısı en fazla kişi olarak ön plana çıkması, onu Oya ve Arzu'nun takip etmesi dikkat çekiyor

-Mehmet'in sevgilisi plates hocası Burcu'nun fotoğrafının üstendeki "Olay yerindeydi" notu öldürülenin o olmadığı gösterse de hemen altındaki 'Neden?' yazılı not katil olabileceği yönünde akıllarda soru işareti bırakıyor.

- Oya'nın altındaki notta "Aslında kim?" yazması dikkat çekiyor. Kimliğinden şüphe edilen Oya'nın fotoğrafının altında kaza yapmış otomobille onun yanarken çekilmiş olay yeri fotoğraflarının olması, ilerleyen bölümlerde yaşanacak olası bir trafik kazasını işaret ediyor.

-Arzu ve Mehmet ile ilgili fotoğrafların altında deniz kenarındaki bir uçurum ve halıya sıçramış kan izleri gelecek bölümlerde yaşanabilecek kanlı bir olayı işaret ediyor.

-Pelin ve Taylan fotoğrafları panoda en üstte olmalarıyla ön plana çıkıyor. Ancak etraflarındanki fotoğrafların ve bağlantıları azlığı dikkat çekiyor.

-Serhan'ın fotoğrafının altındaki kalemler ve 'iş çıkışı' notu ise dizinin ilerleyen bölümlerde yaşanabilecek bir ipucu olarak ön plana çıkıyor

-Panonun en üstünde olay yeri gibi duran haritada Flora Evleri'nin işaretlenmiş olması ve yanındaki şüpheli notu dikkat çeken başka bir detay oldu.""""
Kaynak: NTV

Son düzenleme:
Vaaay

Edip bişey söylemeyecek o belliydi zaten..aklında uyarıyor , ayagınızı denk alın yoksa söylerim diye..
Edip sahnelerinde içim geçiyor.Adam o kadar yavaş ki

Bende edipe gıcık olanlardanım
Ama oyayla kavga ettiğinde kabuğumdan çıkacağım gibi kendi kendine söylendi.
Sanırım bir aksiyon yapacak. Ama sevgili rolünü hiç beğenmedim. hiç yakışmadılar.
Oysa ki onlar dost olmalı edip oyaya aşık olmamalı olmamalı ki kızlar vicdanlarını rahatlatmasın. İki iyi dost gibi hayatlarına girebilirdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…