Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Şu an son bölümün tekrarını izliyorum kanaldan. Salı izleyemedim. Edipin içeri girerken gözünün kenarı ile etrafa bakması neydi ya

Arkadaşlar merhaba, bende delilerr gibi izliyorumm diziyi ama ölen kim hala çözemedimm.. Bence serhan edipi öldürüyo

Oylama yapılırken ‘Oya’ karakterinin acımasız olarak adlandırılmasına pek bi anlam veremedim açıkçası
Bu sıfatı ‘Merve ve Pelin’ için kullansaydık daha doğru olmaz mıydı?

Parti olayi gosterilirken ciglik sesi kadin. ve o ses tonu merveye cok benziyo.bide camdan dustukten sonra hafifce gosterdiler kadin kilolu. ayni merve gibi.acaba olen kisi mervemi???

Ben izleyemiyorum kocamin sacma eskiya si yuzunden internette yok evde pazar gunleri izliyordum bugunde yok cok sinirlendim.baktim dun yayinlanmis

Freddie Cruger tipli pilates topu Arzu'ya kabus dedi ya
Freddie Crugeri demi biliyosun sen 11 yaşındayken annemlerden gizli gece 12de izleyip korkudan psikolojimin fena bozulduğu bi karakter. Tam 1 ay boyunca 1 saniye bile uyuyamamıştım (uyumak ne kelime gözlerimi kapatmaya korkardım) uyuyabilmek için yastığımın altına ekmek bırakırdım, koruyacağına inanırdım. Bi akşam annem tesadüfen ekmeği gördü. Bende herşeyi anlatmıştım ağlaya ağlaya... Şimdi izlesem korkmam ama hala tüylerim ürperiyor hatırlarken

Ahahahah son madde efsane zaten acaba serhan edip'i mi öldürdü ya, hani hep kızları süpheli olarak alıyoruz biz amakızların hepsi Serhan'ı koruyo olmasın? Oya aşık, Merve evli, Arzu'nun şirket meselesi var
Bence cinayet sergan ile edip arasında oldu. Acaba kim öldü kim öldürdü? İşte orası muamma

Serhan başak olabilemez. Bende başak bir koca var yanından gecmiyor serhan karakterinin [/QUOTE]

Hahahah aynen, benim kocamda başak, serhan nerde benim kocam nerde (çok şükür benden başkasını gözü görmüyor )

Yaa diziyi birakin da dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ama, kivancli coca cola reklami asiri tatli olmamis mi? İkidir goruyorum ve istemsizce yuzumu gulduruyor beni mutlu ediyor :)

Evet yaaa... Hele o kız çok tatlı... Şahane reklam olmuş, artık her coca cola içtiğimde reklam aklıma geliyor

Aynen takıntılı aşık diye cuk yazmışsın. Bende onun hayatının aşkıymışım. Tanışmadan önce bi ortamda onun evliliğe şiddetle karşıyım evlenmicem dediğini kulağımla duydum, sonra aşık olmuş bana. 3 ay sevgili kaldıktan sonra evleneliyim diye tutturdu. yıldırım nikahı ile evlenmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…