- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
Sevmiyorum bu diziyiCinayetçiler hazır mıyız
Oya kışkırttı o da kahramanlık yapacak sözde ama sırf kadının gözüne girmek için.Adam kabız olmuş gibi sırıtıyo ya sinir oldum şu edip’e :/
96 un mu?96 un tersi fenadır:))
Zaten şişko,Serhan'ı hak etmiyor,zaten kötü Serhan'ı hak etmiyor,abisi de dolandırıcı o yüzden de Serhan'ı hak etmiyor,Merveyi yine ekstra kilolu göstermek için mi uğraşıyor bu kostümcüler, o nedir ya? Kadife üstüne inci mi dikmişler?
Zaten şişko,Serhan'ı hak etmiyor,zaten kötü Serhan'ı hak etmiyor,abisi de dolandırıcı o yüzden de Serhan'ı hak etmiyor,
Her türlü kadın kötü imajı mı acep ne ola ki
Serhan ne kadar iyi ki,pehhh.
Telefonun azizliği o tatlım.96 un mu?
96 yazıp 69 düşünmek bu olsa gerek
Oya kışkırttı o da kahramanlık yapacak sözde ama sırf kadının gözüne girmek için.
Ya hiç söylemeyecek Serhan'ın ekmeğine yağ sürmemek için ya da Oya'nın gözüne girebilmek için anlatacak her şeyi.
Ama sinir ediyor bu karşılıksız aşıklar beni ya,
Ne çekmişsem onlardan.
Yokuspokus sen de anlat hacı ne düşünüyon,
Napcek terazi kız,ay çok pis merak yaptım bahEdip kova burcuymuş, dün onu açıkladılar; Edip'i bi sevmiyordum ama kovaya benziyor şimdi adam doğruya doğru. Masada alengirli işlere girmez, direkt çaaat diye doğruları döker, Merve'ye de "Kanaat notum sıfır, otur!" diyerek bir bakış atıp, Oya'ya da "Bulaşma kuzum şunlara, her yanımız pislik içinde kaldı" der ise tamam diyeceğim, kova bu adamAncak tersine olaylara girer ise, diyeceğim terazi
Ne bileyim valla burdan edipin kahraman çıkması için Serhan’la Merve’nin ayrılmasına sebep olacağı bir konuşma yapması lazım ( yani kendi aklınca evli adamla değil iyi ve bekar adamla baş göz edecek)Oya kışkırttı o da kahramanlık yapacak sözde ama sırf kadının gözüne girmek için.
Ya hiç söylemeyecek Serhan'ın ekmeğine yağ sürmemek için ya da Oya'nın gözüne girebilmek için anlatacak her şeyi.
Ama sinir ediyor bu karşılıksız aşıklar beni ya,
Ne çekmişsem onlardan.
Yokuspokus sen de anlat hacı ne düşünüyon,
Edip kova burcuymuş, dün onu açıkladılar; Edip'i bi sevmiyordum ama kovaya benziyor şimdi adam doğruya doğru. Masada alengirli işlere girmez, direkt çaaat diye doğruları döker, Merve'ye de "Kanaat notum sıfır, otur!" diyerek bir bakış atıp, Oya'ya da "Bulaşma kuzum şunlara, her yanımız pislik içinde kaldı" der ise tamam diyeceğim, kova bu adamAncak tersine olaylara girer ise, diyeceğim terazi