Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
edip herkesi korkutarak "ben de varım" demek istiyor. olayı açıklamayacak tabi ki. ama yaptığı hareket şıktı doğrusu. edip bey napıyorsunuz

Belki de serhan edip i öldürecek..

zaten hasta serhan daha da ilerler psikopata bağlar kıskançlıktan gözü döner :)

O camı perdeyi öyle gösterdi ya kesin edip ya öldü ya da serhanı öldürdü ya da tam tersi dedim çünkü parti gecesi camdan biri düştü o anda da camı gösterdi ürperdim ben :) bi çözülseydi valla merak ediyorum

Adam kabız olmuş gibi sırıtıyo ya sinir oldum şu edip’e :/
Oya kışkırttı o da kahramanlık yapacak sözde ama sırf kadının gözüne girmek için.
Ya hiç söylemeyecek Serhan'ın ekmeğine yağ sürmemek için ya da Oya'nın gözüne girebilmek için anlatacak her şeyi.
Ama sinir ediyor bu karşılıksız aşıklar beni ya,
Ne çekmişsem onlardan.

Yokuspokus sen de anlat hacı ne düşünüyon,

Merveyi yine ekstra kilolu göstermek için mi uğraşıyor bu kostümcüler, o nedir ya? Kadife üstüne inci mi dikmişler?
Zaten şişko,Serhan'ı hak etmiyor,zaten kötü Serhan'ı hak etmiyor,abisi de dolandırıcı o yüzden de Serhan'ı hak etmiyor,
Her türlü kadın kötü imajı mı acep ne ola ki
Serhan ne kadar iyi ki,pehhh.

Zaten şişko,Serhan'ı hak etmiyor,zaten kötü Serhan'ı hak etmiyor,abisi de dolandırıcı o yüzden de Serhan'ı hak etmiyor,
Her türlü kadın kötü imajı mı acep ne ola ki
Serhan ne kadar iyi ki,pehhh.

Serhan'ı hak etmemecesine var zaten Merve
Serhan beni şaşırttı bak, ben beklemezdim o adamcağızdan öyle ümüğe basmalı hareketler; içine doğru korkunçlu bir adammış demek.

Edip kova burcuymuş, dün onu açıkladılar; Edip'i bi sevmiyordum ama kovaya benziyor şimdi adam doğruya doğru. Masada alengirli işlere girmez, direkt çaaat diye doğruları döker, Merve'ye de "Kanaat notum sıfır, otur!" diyerek bir bakış atıp, Oya'ya da "Bulaşma kuzum şunlara, her yanımız pislik içinde kaldı" der ise tamam diyeceğim, kova bu adam Ancak tersine olaylara girer ise, diyeceğim terazi

Napcek terazi kız,ay çok pis merak yaptım bah

Ne bileyim valla burdan edipin kahraman çıkması için Serhan’la Merve’nin ayrılmasına sebep olacağı bir konuşma yapması lazım ( yani kendi aklınca evli adamla değil iyi ve bekar adamla baş göz edecek)
Orda ucundan gösterip çekemez herşeyi anlatması lazım artık intiharı falan.

Peki ay burcu terazi yükseleni kovaysa? Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…