- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
Bence çok saçma bir konu açıcak.Sadece masadakilere yürek çarpıntısı yaşatmak istedi.Edipten beklediğim hareket geldi.eskileri konuşalım dedi.ve devamı gelecek hafta.
Evet banada öyle geldi sadece anlık bi korku yaratmak istedi.Bence çok saçma bir konu açıcak.Sadece masadakilere yürek çarpıntısı yaşatmak istedi.
Peki ay burcu terazi yükseleni kovaysa? Kafamda deli sorular
Ben de Kelime Oyunu'nu izlerken başını kaçırıyorum,istisnasızHer hafta oldugu gibi sonunu kaçirdim yine
Benim tipim arzunun kızı Nilay var bu işin çözerim herade ikizler çozer.. oya tam terazi kadiniEdip kova burcuymuş, dün onu açıkladılar; Edip'i bi sevmiyordum ama kovaya benziyor şimdi adam doğruya doğru. Masada alengirli işlere girmez, direkt çaaat diye doğruları döker, Merve'ye de "Kanaat notum sıfır, otur!" diyerek bir bakış atıp, Oya'ya da "Bulaşma kuzum şunlara, her yanımız pislik içinde kaldı" der ise tamam diyeceğim, kova bu adamAncak tersine olaylara girer ise, diyeceğim terazi
Ben de diyorum Oya bana niye bu kadar benziyor, terazi huyları olduğundanmışBenim tipim arzunun kızı Nilay var bu işin çözerim herade ikizler çozer.. oya tam terazi kadini