Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Kızlar bugünkü bölümde Nilay beni bitirdi.. Mahkeme salonundaki ağlama sahnesinin çok benzerini ben de daha ondan küçük bir yaştayken yaşamıştım Çok ağladım bu akşam Nilay yüzünden :KK43:

Berbat otesi kadib dedikodusunu analiz ediyorlar birde guyaaa .

Merve karakterine guya zeki diyorlar hadi yaaa hadiiii yemege gidek . Ten baska cumle kurmuyor. Ayy kahve icelim var bir de .

Bitiyoor gönlüümün efendisiii,
Durdurun şu akşam yemeğinin sonunu görmezsem duramaaam artıık :KK75::KK75:

Öhöm ne diyorduk; bu bölüm iki cephede geçti malumunuz.

Edip-Oya-Mert Fırat-The Ya.şak-Şer Birliği cephesi yarına kalsın, madem @GangstaWalk kuzum geçen haftaki sözümü hatırlatmış, öncelikle Burcu a.k.a. pilates topunun sansürsüz görüntüleriyle başlıyorum.

Tabi siz sandınız ki Mehmet diye bunu 14554494-cute-cartoon-angry-leprechaun.jpg gönderen Burcu için de olsa olsa bunu gönderir images-2.jpg

Ama ben bununla yetinir miyim aslaaa. :stop: İşte size Burcugillerin gerçek yüzü :KK70:

Videoların teması açık, boşta bulduğunuz her pilates topunun üstüne atlamayın, attan inip pilates topuna binmeyin:KK53:Zira andropozdaki bi bahçe cücesine dönüşüp evinizi, ailenizi unutur, yarı yaşınızdaki pilates toplarının üstüne atlamaya kalkarsanız olacağı budur:KK53:

Ki daha geçen hafta yazdım, Mehmet'e sefilleri oynatmanız ona sempati beslememizi sağlamayacak diye. Hayır aldatma sürecini geçtim, Mehmet'in olaylar ortaya çıktıktan sonra yediği b.klar bile onu idama götürmeye yeter seyircinin gözünde.
Zavallı yavrum Nilay "Beni kandırmaya çalıştın" deyince de "Aptallık ettim özür dilerim" diyosun. :olamaz: Hayır Allahtan diyalog devam etmedi de sarıldılar. Yoksa büyük ihtimalle şu şekilde bi konuşma olacaktı.

-Oturduğumuz evi elimizden almaya, annemi kovup pilates topuyla eve yerleşmeye kalktın baba.
+Yaptık işte bi salaklık kızım, özür dilerim.
-Sırf tazminat ödememek için yediğin haltın delili olan telefonun bulutunu hackleyecek birini bulmussun baba.
+ Ee, şey evet oldu öyle bi şey. Özür diledik ya yavrum.
- Buzdolabını dolduracak parası bile olmadığını bildiğin halde annemin tüm kredi kartlarını iptal ettin baba.
+ Yaptım di mi? Özür dilerim.
- Annemin kırk yılın başı kafası çalıştı da bi numarayla evi kurtardı. Ama sen boşanma protokolünü öyle bi hazırlattın ki nafaka da ödemedin baba. O paralarla pilates topuna Sarmaşık'tan ev almaya niyetlenmişsin bi de.
+Evet yavrum onu da yaptım, hepsini ben yaptım. Malım ben, hayvanım tamam mı
-Tamam baba:KK53::KK53:

Aşağı yukarı böyle bi şey olurdu herhalde. Özetle tamam pilates topu falan ama, Burcu'yu tek başına yedirmeyiz. Boynuz kollektif bi iştir, birini ahlak yoksunu ilan ederken öbürüne yanlış yola sapmış aile babası pozları kestiremezsiniz, yemezler. O andropozlu çücenin çekecegi çok çile var daha:sopa:

Mehmet'e karşı tüm bu katı tavrıma rağmen Nilay dağılınca ben de dağılmış sayıldım inkar edemiyorum. :cry:Dürümcü avukat gibi bi çöktüm kaldım olan da hep çocuklara olur zaten diye :cry: Kaç bölümdür yaşının üstünde bi olgunluk sergileyip en sonunda yaşının hakkını vererek kriz geçirmesi içimi burktu ne bileyim :110: Kiii drama dalıp Merve'ye verdiğin ayarı pas geçtim sanma gurur duyuyorum on numara işti:KK5:

Arzucum desen kızının derdine düşmekten ne yaşadıgıyla yüzleşmeye fırsatı olmadı daha. Seni şirketteki ponçiğe havale ediyorum bitanem. O iyi gelecek sana :KK36:

Son düzenleme:
Tavsiye üzerine başladım diziye ve fena sardım.
Bu bölümde en çok Arzu`nun kızına bayıldım. Hem oyunculuk çok iyidi hem de tepkiler olması gerekendi. Özellikle Mervelere tepkisi süperdi. Nihayet biri onlara gerçek tepki verdi dedim.
Umarım aldatan kocayı aklamazlar. Sıkıldım artık böyle karakterlerin haklı çıkarılmasından ve muhteşem bir karakter haline getirilmesinden.

Yok canım, kim kimi öldürdü bilinmiyor ama bence serhan psikopata bağlayacak, kızlar da aşağı atacaklar gibi geliyor.:KK51:[/QUO
O zaman benim tahminim Edip hoca çünkü Serhanı ne Merve nede Oya harcatmaz Edip hoca oyaya aşık böyle bir duygu ile yanlışlar yapıp herkesin öfkesini kazanacak diye düşünüyorum. Olamaz mı en mantıklı tahmin gibi geldi bana

X