Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Serhan boşanmalı. Ama kesin çocuk için boşanmıyordur
Ama bosanmasi gerekir bence senaristler ille oyayla iliskiye sokacaklarsa merveyle serhani bosamali. En azindan aralarinda bu muhabbet gecmeli ya.
Biz sadece mervenin kocasina aciyos:)
Aman hic de acinacak hali yok uyuz herif :) hic sevmedigim erkek tipi.
Merve de ideal eşti ya zaten. Kadin adami nakit ve statü olarak görüyor sadece zerre sevmiyor kocasını. Merve yapmaz mısın demez misin serhancim derken ağzının ortasına çakacak diye bekliyorum ama cıks.:KK12:
Tencere kapak misali. Oyle kocaya boyle karı :) ben yine de serhani suclu buluyorum. Ay benim koca onun gibi olsa ben merveden daha beter olurum. Kadin napsin yuzunu bir tek kotuluk yapmak gulduruyor :KK70:
hayir en kizdigim sey kirmizi biyik yapinca aldatma oluyoda iyilik melegi serhan yapinca ask mi oluyor:eek: bide kiskaniyor utanmadan serhan oyayi
Di mi? En azindan kirmizi biyik arkasinda durdu da bosaniyor :KK70:
Serhan’ı “harika erkek” gibi göstermeye çalışmışlar ama adam harikalığın yakınından bile geçmiyor. İlk bölümden beri karısı ağzını açsa (kötü de olsa) kadını tersliyor. Agresifliği, tahammülsüzlüğü ve ilgisizliği (ilgisizlik karşılıklı tamam) ile tipik bir Türk aile babası işte. Amma abarttınız Serhan da Serhan diye. Evini al yerine gecekondu koy, takım elbiseyi de çizgili pijama yap, al sana gerçek kesit.. İyi baba diyenler falan olmuş, bence o da yok. Çocukla ilgili evet, e o kadar olsun. Akşam iki oynayınca iyi baba mı olunuyor? Adam boş. Parası da boyu posu da batsın.

Ama o Edip yok mu o Ediiiip :KK53: İşte bence erkek dediğin öyle olmalı.
Bencede ya. Niye o kadar abartildi anlamadim. Cok pasif ve ezik bi karakter bana gore. Yani nedense daha guclu durusu olan biri daha iyi olurdu. Hemde gokce bahadir ile hic yakismiyorlar.
Benim de dikkatimi çekti kadın bir yandan suçluluk duygusu yaşıyor mahcup diğer yandan da nasıl olur nasıl sevgili olurlar şaşkınlığı yaşıyordu

İnsanlar aşık olabilir duygulara ket vuramayabilir ama aldatmanın ne olursa olsun savunulacak bir yönü yok bence de - zaten oya da dedi ya spor salonunda bir odaya girince ben evli adamlarla birlikte olmam diye
Olacak ama :KK43: ben asik olmalarina kizmiyorum ki. Bosanmiyorlar bunun konusu bile gecmiyor aralarinda. Buna deli oluyorum.
Evetttt Ben de edipciyim gamzelerine bitiyorum. O adam muhteşem yüzyılda gayi oynamıştı şimdi taş gibi erkek rolüne de nasıl girmiş bayıldım. serhan da tipik zengin kariyer adami, evliliği ve baba olmayı da kariyerinin bir parçası olarak görenlerden. Karısına olan ilgisizliği bu yüzden yani bi nevi ortaklık olarak bakıyor olaya. Oya'ya da aşık oldu ama yani memete o kadar laf edip ayıpladiktan sonra biraz daha kendine hakim olmaya çalışmalıydi adam bodoslama daldı

Ay o adam di mi bu harem agasi olan :KK70: gercekten degisimi inanilmaz.

Mısır mı patlatsak ne yapsak ....

Dedi veee patlattı :KK37:
Ellerine sağlık canım :KK36:

FB_IMG_1513710620383.jpg

İki bölümdür Mehmet'in pişmanlığını vurguluyorlar bak çaktırmadan, affa oynuyorlar. Mazlum Memed, aç Memed, Müslüm babalı Memed, şimdi Nilay'ın sinir krizine dalıp giden içli Memed...Aldatmanın tüm hesabı Burcu'ya kesilecek algıya bak. Vermeyin sübülimünalı yeterin artık, affedesoldum Memedi.
:KK70:

Obaaa :KK70:
Çözdün şu an resmen :KK70:
Çok aşırı mantıklı.
Ama böyle bir durumda Oya susmaz. Edip Oya'yı darlayacak kadar şirazeden çıkar, kontrolü eline alıp Oya'ya zarar veren birine dönüşecek olursa ama olabilir, Edip ne kadar haddini aşacak burada düğüm sanki. Ama bana Merve'nin öldüğü seçeneği de sağlam geliyor. En güçlü pozisyonda hep o var,onu berbat bir son bekliyor şeysi olur ya hani iyiler kazanır babında. Öyle bir hava da var.
Olamaz mı olabilir Gansta'm, dediğin gibi Edip'in ne kadar ileri gidecegi her şeyi degistirebilir.

Merve'nin ölümü de yeterince ironik olur. Elleriyle suladıgı ortancaları kanıyla sulayacak en son bu gidisle. :KK53:

Serhan’ın geçmişi de karışık Kızlar bunu da atlamayalım, ailesiyle görüşmüyor, yatılı okul macerası fln karanlık tarafları çok cidden.
Arzu’nun kızı mahvetti beni ya kuzum

İki bölümdür Mehmet'in pişmanlığını vurguluyorlar bak çaktırmadan, affa oynuyorlar. Mazlum Memed, aç Memed, Müslüm babalı Memed, şimdi Nilay'ın sinir krizine dalıp giden içli Memed...Aldatmanın tüm hesabı Burcu'ya kesilecek algıya bak. Vermeyin sübülimünalı yeterin artık, affedesoldum Memedi.
:KK70:

Oysa ki derdi "Ah biri bana yemek yapsa, donumu ütülese, ot kemirmekten ineğe döndüm anasını satiyim" falan. Hiç güzellenecek yanı da yok. Zaten dizide neden güzellendiğini anlamadığım şeyler:

1. Serhan ve Oya'nın libido artışları
2. Mazlum Memedo asjdjsd

X