- 14 Ağustos 2013
- 954
- 1.106
Benim deOya'nın "Ben azıcığına muhtaçken o hepsini çöpe atıyormuş gibi" betimlemesi yüreğimi dağladı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim deOya'nın "Ben azıcığına muhtaçken o hepsini çöpe atıyormuş gibi" betimlemesi yüreğimi dağladı..
Onu da düşündüm aslinda ama olay anında kafamdan iki senaryo geçti..Ya Merve farkedecek dedim ki o ihtimal biraz zordu,ya da Oya tesadüf wcye gidip görüp toparlayacak dedim kendi kendime..:)))Raşel farketmistir
O ooo adam tam bir sadist çıktı Rıza baba
Ay ben duymadım onu süper replikmisOya'nın "Ben azıcığına muhtaçken o hepsini çöpe atıyormuş gibi" betimlemesi yüreğimi dağladı..
Enver sana söylüyorum Serhan sen anlavay muhabbete bakın tam da serhanı derinden vuran bir konuşma :)))
Tamam saf diyelim o duruma şahit olması da bu nasılsa saf anlamaz diye yanında rahat rahat dolap döndürmeye çalışmalarından. Her seferinde merve yle peline kanıyor sinir oluyorumÇok da salak değil galiba. Serhan in şirkette dönen dolapları çözecek, Merve nin abisini Serhan in önüne atacak gibi.
Ben gidemezdim şahsen:)Nilay'ı evlat edinebiliyo muyuz
Serhan katil olmaya en uygun aday aslında.
-Sevgisiz ve aile desteğinden yoksun bi çocukluk : check
-Mutsuz evlilik : check
-Psikolojik kaynaklı fiziksel belirtiler :check
-Uçsuz bucaksız maddi imkanlar : check
-Herkesin karakteri tuhaf bi şekilde mükemmelleştirmesi : check
Bilemiyorum valla
Atlet giy çooocuum üşütürsün
Aynı seyi düşündüm arada ince ince veriyorlar mesajı, edipin ümüğünü sıkması da işaret. Ama bilinçli şaşırtmaca yapmış olabilirler. O değil de kim öldü acaba?Serhan katil olmaya en uygun aday aslında.
-Sevgisiz ve aile desteğinden yoksun bi çocukluk : check
-Mutsuz evlilik : check
-Psikolojik kaynaklı fiziksel belirtiler :check
-Uçsuz bucaksız maddi imkanlar : check
-Herkesin karakteri tuhaf bi şekilde mükemmelleştirmesi : check
Bilemiyorum valla
Zaten gitmemesi lazım, bakma yüksekten uçtuğuna tabi ki sarsılacak. Arzu haklı yani. Ama haklının yanında olma tutkusu, o kanada kızılı bajçe cücüğü ile pilates topunun kendini aptal yerine koymaya çalıştığını unutmaması yeter en sevdigim ergen tipi, triplerini doğru şeylere kanalize ediyoBen gidemezdim şahsen:)
Oooyyyyyyy ooyyy anladınız siz onu
Ama hep öyleydiYa bunlar karı koca hiç romantizm yaşamıyorlar,yani yapmacık da olsa. Adam gayet soğuk..MERVE NASIL UYANMIYOR?
Her eve lazım olandan:)Zaten gitmemesi lazım, bakma yüksekten uçtuğuna tabi ki sarsılacak. Arzu haklı yani. Ama haklının yanında olma tutkusu, o kanada kızılı bajçe cücüğü ile pilates topunun kendini aptal yerine koymaya çalıştığını unutmaması yeter en sevdigim ergen tipi, triplerini doğru şeylere kanalize ediyo