- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
Oyayı bekliyo işte, adama hadi kalk İzmir’e taşınak dedi tası tarağı topladı yazıkSadık olupta adamın sevgilisi yok ki sadık olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyayı bekliyo işte, adama hadi kalk İzmir’e taşınak dedi tası tarağı topladı yazıkSadık olupta adamın sevgilisi yok ki sadık olsa
Serhan gibi bi karakter merve gibi biriyle nasil evlenmis diye dusunup duruyoruz izlerken..
Ayaginda stiletto, takir tukur takir tukur ortaligi yikmasi gerekirken, kadin diplerinden kosarak gidiyor ve guvenligin ruhu bile duymuyor ayrica hangi kablo nerenin, baglantiyi nerden biliyorsun?Sitenin elektriklerini kesme sahnesi dünkü bölümün en saçma kısmıydı....
Biz de cevirsek her ne iseOnun içinde çevirmiştir bir oyun :)
O sahnede şu anda ayakkabılarını çıkarıp eline alsa harika olur diye düşünmüştüm. Ama kaçarken parmak ucunda yürüdü, en azından onu düşünmüşler.Ayaginda stiletto, takir tukur takir tukur ortaligi yikmasi gerekirken, kadin diplerinden kosarak gidiyor ve guvenligin ruhu bile duymuyor ayrica hangi kablo nerenin, baglantiyi nerden biliyorsun?
Nasıl bir çelişkidir?
Mehmet ve Burcu'nun ilişkisine küfür ederken,
Oya ve serhan'ın cilveleştiği sahneleri dörtgözle bekliyoruz.
Anacım onlar zengin asgari ücretli bi çalışan olaydı öyle tası tarağı toplayıp tamam hadi gidek mi derdiOyayı bekliyo işte, adama hadi kalk İzmir’e taşınak dedi tası tarağı topladı yazık
O sessizlikte çıplak ayak bile çıp çıp ses cikarir yaO sahnede şu anda ayakkabılarını çıkarıp eline alsa harika olur diye düşünmüştüm. Ama kaçarken parmak ucunda yürüdü, en azından onu düşünmüşler.
Biz de cevirsek her ne ise
Bence zengin ve yakışıklı diye evlendiOnun içinde çevirmiştir bir oyun :)
Oya karakteri için önce Burçin Terzioğlu düşünülmüş sonra neden bilmem Gökçe Bahadır’a teklif edilmiş. İnternetteki ilk tanıtımlarda Burçin Terzioğlu vardı.Etiketteki burçin terzioğlu ne alaka??
Oya rolünü o oynayacakmış,vazgeçmişBurçin terzioğlu ne alaka ??
Mehmet evi arzuya verecek gibi bosanirken--- SPOILER---
Mehmet ve Burcu'ya ayrı ayrı küfretmemizin sebebi öncelikle Mehmet'in karısını aldatıp birde öteki kadının dolduruşuyla evi sana vermicem benim emeğim demesi ve kendisini çocuklarına adayan karısını ve iki çocuğunun geleceğini hiçe sayması. Burcu ise tam bir gold digger ve bunu bağıra bağıra anlatıyor saklamıyor. Arzu'nun evine gidip burası benim olacak demesi Arzu'nun kadınlığını aşağılaması çook çok kalitesizz. Zaten kadından kalitesizlik akıyor zorlanmıyor yani ama Merve'yegidip beni ortamınıza alın deyip almayınca da tehdit etmesi zaten yapacağı en büyük salaklık oldu.
Son bölümde Mehmet nasıl bir kadına bulaştığını anladı hatta anlamaz diye kuyumcu arkadaşı kadını yerin dibine soktu iki dakika da iyi oldu :)
Oya Serhan'ın evli olduğunu öğrenmeden önce etkilenmişti zaten. Öğrendikten sonra da sırf Merve'den intikam almak için ayartmayı aklından geçirse de kendini kaptıracağı için vazgeçti.
En son evli erkekler olmaz diyerek güzel rest çekti ama son anda karanlık fobisi ile zaaflarına yenik düştü ilk önüne çıkana sarıldı aslında. Burada Serhan da korktuğunu gördüğü için ilgilense de açıkça yanından ayrılmak istemediği ortadaydı.
Artık Serhan'dan mı korkudan mı bilinmez kızın aklına Edip'i aradığı bile gelmedi tabi orası enteresan.
Oya'nın karakterine aykırı olur dediğin gibi aralarında ki kıvılcım büyürse, onun da diğer kadınlardan bir farkı kalmaz bu konuda haklısın .
Bu arada Arzu'nun cinnet getirip camdan atlaması ve bir cm kesik bile olmaması hiç bir yerinde hiç inandırıcı olmamış ya bir cm diyorum hadi yüzüne kıyamadınız elleri azıcık kesilseydi falan :)
yaa hayatta izlemeyecek olan eşim aa bugün bizim dizimiz var diyor ilk bölümden itibaren sardı.Arkadaşlar eşim diziyi “kadın dizisi” diye kodladığı için izlemiyor. Sizce de kadın dizisi mi? Siz kocalarınızı nasıl ikna ettiniz? :)
Burçin terzioğlu ne alaka ??