Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Nasıl bir çelişkidir?

Mehmet ve Burcu'nun ilişkisine küfür ederken,
Oya ve serhan'ın cilveleştiği sahneleri dörtgözle bekliyoruz. :KK53:

ay yok ben gayet saydırarak izliyorum serhan'a da. hayır tamam karın tam bir şeytan ama boşa arkadaş ya, illa önce bir ikinciyi garantiye alacaklar sonra boşanacaklar:63:

Bence zengin ve yakışıklı diye evlendi
Merve serhani sevmiyor gibi adam karısından ilgi görmeyince gözü oyaya kayiyor

Dizi başladığın da ilk bölümde karakterleri tanıtırken
Merve için
Tek zaafı Serhan şeklinde bir tanıtım yaptılar.

Muhtemelen tek zaafıdır ama kendisinden çok emin, Serhan sitem ettiğinde (kilo kaybediyorum farkında bile değilsin demişti)
O siteme bile anlam veremeyip sinirlenmişti. Kadın cepte görüyor sadece.
Çekim alanından biraz uzaklaştığını hissetsin, şuan farkında değil. O zaman görün Merve deki Serhan aşkını :)

--- SPOILER---

Mehmet ve Burcu'ya ayrı ayrı küfretmemizin sebebi öncelikle Mehmet'in karısını aldatıp birde öteki kadının dolduruşuyla evi sana vermicem benim emeğim demesi ve kendisini çocuklarına adayan karısını ve iki çocuğunun geleceğini hiçe sayması. Burcu ise tam bir gold digger ve bunu bağıra bağıra anlatıyor saklamıyor. Arzu'nun evine gidip burası benim olacak demesi Arzu'nun kadınlığını aşağılaması çook çok kalitesizz. Zaten kadından kalitesizlik akıyor zorlanmıyor yani ama Merve'yegidip beni ortamınıza alın deyip almayınca da tehdit etmesi zaten yapacağı en büyük salaklık oldu.
Son bölümde Mehmet nasıl bir kadına bulaştığını anladı hatta anlamaz diye kuyumcu arkadaşı kadını yerin dibine soktu iki dakika da iyi oldu :)
Oya Serhan'ın evli olduğunu öğrenmeden önce etkilenmişti zaten. Öğrendikten sonra da sırf Merve'den intikam almak için ayartmayı aklından geçirse de kendini kaptıracağı için vazgeçti.
En son evli erkekler olmaz diyerek güzel rest çekti ama son anda karanlık fobisi ile zaaflarına yenik düştü ilk önüne çıkana sarıldı aslında. Burada Serhan da korktuğunu gördüğü için ilgilense de açıkça yanından ayrılmak istemediği ortadaydı.
Artık Serhan'dan mı korkudan mı bilinmez kızın aklına Edip'i aradığı bile gelmedi tabi orası enteresan.
Oya'nın karakterine aykırı olur dediğin gibi aralarında ki kıvılcım büyürse, onun da diğer kadınlardan bir farkı kalmaz bu konuda haklısın .

Bu arada Arzu'nun cinnet getirip camdan atlaması ve bir cm kesik bile olmaması hiç bir yerinde hiç inandırıcı olmamış ya bir cm diyorum hadi yüzüne kıyamadınız elleri azıcık kesilseydi falan :)

Evet, Burcu son derece çirkef ve her haliyle itici birisi.

Arzu'nun camdan atlama sahnesini bende anlayamadım.

Birde bu okul aile birliği üyelerine şaşırıyorum mesela. Koyun sürüsü gibiler, nereye sürersen oraya gidiyorlar. Anında manevrayı ceviriyorlar. :KK48:

Oya'nin dogum sahnesinden sonra Arzu'nun camdan ucma sahnesi ile sacmalik sınırlarıni zorlasa da her sali izlerken buluyorum kendimi.
Oya cok guzel giyiniyor.
ahahha doğum sahnesinde hakikaten iyi güldük :KK70: hayır al karakola kadını bari , sokak ortasında banka yatırmak nedir :KK53:

Merve için

Muhtemelen tek zaafıdır ama kendisinden çok emin, Serhan sitem ettiğinde (kilo kaybediyorum farkında bile değilsin demişti)
Çekim alanından biraz uzaklaştığını hissetsin, şuan farkında değil. O zaman görün Merve deki Serhan aşkını :)
Bencede merve kocasına aşık dün kocası hal hatır sorunca çok masum ve çok kibarlaştı o hali çok hoşuma gitti :))))

Merve için

Çekim alanından biraz uzaklaştığını hissetsin o zaman görün Merve deki Serhan aşkını :)

Bir tek Serhan'dan çekinirdi diyordu zaten ilk bölümde öğretmenleri ,adam soğuk nevale Merve'yle niye evlendi nasıl bu kadar birbirlerine uzaklar bir flashback fena olmaz.
Serhan üst sınıflardanmış galiba değil mi?

Evet, Burcu son derece çirkef ve her haliyle itici birisi.

Arzu'nun camdan atlama sahnesini bende anlayamadım.

Birde bu okul aile birliği üyelerine şaşırıyorum mesela. Koyun sürüsü gibiler, nereye sürersen oraya gidiyorlar. Anında manevrayı ceviriyorlar. :KK48:

Ay elektrik gittiği gibi evden kaçtılar çok iyiydi.

Bişey sorucam hani Oya'yı havuza itti Pelin ne oldu sonra ya nasıl çıktı havuzdan o kısmı izleyemedim ben :KK53:

O sokakta doğuma takilanlar olmusda
Ben benzerine şahit oldum
Kadın parkta doğurdu dizidekiyle tek fark halka açık olmadı insanlar film izler gibi izlemedi iki üç adam arkasını dönüp gazete açarak insanlara karşı görüntüyü kapatmislardi.

Doğumdan sonra ambulans yetişti.

Benim kuzenim de sancısı tuttuğu an odadan çıkana kadar doğurmuştu pıt diye.

Hayatda olabilen birşey . Bence o bölümde etkili bir sahneydi o.

Sapik taylannn egosunu tatmin etmek derdinde başta peline kiziyordum ama şimdi Taylan yüzünden paranoya olmasını anlayıp ona aciyorum

Taylan'ı elinde tutabilmesinin tek sebebi babasının parasıymış meğer.
Ama Taylan'da hayvan yaa herkesin ortasında ben Oya'yı gördüm off diye anlatıyor. Rezillik resmen.

Ha bu arada bir aile tablosu almaları çok büyük şerefsizlik. Görünce dedim Oya yürü Serhan'a al elinden de görsün aile nasıl dağıtılır.
Zaten Oya da çelişiyor çok kendisiyle yasıık.

Ama ilerleyen bölümlerde bir iki eski sevgili soksunlar bence Oya'nın hayatınaay flashbackleri çok sevdim ben yaa.
Merve'nin küçüklüğünü oynayan kızı resmen klonlamışlardı çok başarılıydı.
Ama Taylan'ın yakışıkıyken Armut'a dönmesi de zaten gözünün dört dönmesini açıklıyor. Eskiden tüm kızlar peşimdeydi hesabı

Evli ve cocuklu adami durduk yere ayarttigi icin benim gozumde oya en kotusu :KK53: burcunun durumunda adam zaten ayartilmis ve bosanmak uzere. Ama oyanin vazgecme sansi varken git gide kapiliyor. Bu bana cok yanlis geliyor. Bence adam oldurmekten de iftira atmaktan da daha buyuk kotuluk evli adami ayartmak.

Bir tek Serhan'dan çekinirdi diyordu zaten ilk bölümde öğretmenleri ,adam soğuk nevale Merve'yle niye evlendi nasıl bu kadar birbirlerine uzaklar bir flashback fena olmaz.
Serhan üst sınıflardanmış galiba değil mi?
Bişey sorucam hani Oya'yı havuza itti Pelin ne oldu sonra ya nasıl çıktı havuzdan o kısmı izleyemedim ben :KK53:

Serhan yetiştirme yurdunda büyümüş.
Hatta Oya ile bir sahnesinde böceklerle olan yakın ilişkisinden de bahsetmişti :)
Sonradan kendi çabalarıyla zenginleşen bir adam sanırım.

X