- 11 Nisan 2011
- 1.170
- 872
Mehmet evi arzuya verecek gibi bosanirken
Pişman olucak burcu cinnet geçirecek sanki
İzlemedin mi son bölümü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mehmet evi arzuya verecek gibi bosanirken
Pişman olucak burcu cinnet geçirecek sanki
Nasıl bir çelişkidir?
Mehmet ve Burcu'nun ilişkisine küfür ederken,
Oya ve serhan'ın cilveleştiği sahneleri dörtgözle bekliyoruz.
Bence zengin ve yakışıklı diye evlendi
Merve serhani sevmiyor gibi adam karısından ilgi görmeyince gözü oyaya kayiyor
--- SPOILER---
Mehmet ve Burcu'ya ayrı ayrı küfretmemizin sebebi öncelikle Mehmet'in karısını aldatıp birde öteki kadının dolduruşuyla evi sana vermicem benim emeğim demesi ve kendisini çocuklarına adayan karısını ve iki çocuğunun geleceğini hiçe sayması. Burcu ise tam bir gold digger ve bunu bağıra bağıra anlatıyor saklamıyor. Arzu'nun evine gidip burası benim olacak demesi Arzu'nun kadınlığını aşağılaması çook çok kalitesizz. Zaten kadından kalitesizlik akıyor zorlanmıyor yani ama Merve'yegidip beni ortamınıza alın deyip almayınca da tehdit etmesi zaten yapacağı en büyük salaklık oldu.
Son bölümde Mehmet nasıl bir kadına bulaştığını anladı hatta anlamaz diye kuyumcu arkadaşı kadını yerin dibine soktu iki dakika da iyi oldu :)
Oya Serhan'ın evli olduğunu öğrenmeden önce etkilenmişti zaten. Öğrendikten sonra da sırf Merve'den intikam almak için ayartmayı aklından geçirse de kendini kaptıracağı için vazgeçti.
En son evli erkekler olmaz diyerek güzel rest çekti ama son anda karanlık fobisi ile zaaflarına yenik düştü ilk önüne çıkana sarıldı aslında. Burada Serhan da korktuğunu gördüğü için ilgilense de açıkça yanından ayrılmak istemediği ortadaydı.
Artık Serhan'dan mı korkudan mı bilinmez kızın aklına Edip'i aradığı bile gelmedi tabi orası enteresan.
Oya'nın karakterine aykırı olur dediğin gibi aralarında ki kıvılcım büyürse, onun da diğer kadınlardan bir farkı kalmaz bu konuda haklısın .
Bu arada Arzu'nun cinnet getirip camdan atlaması ve bir cm kesik bile olmaması hiç bir yerinde hiç inandırıcı olmamış ya bir cm diyorum hadi yüzüne kıyamadınız elleri azıcık kesilseydi falan :)
ahahha doğum sahnesinde hakikaten iyi güldük hayır al karakola kadını bari , sokak ortasında banka yatırmak nedirOya'nin dogum sahnesinden sonra Arzu'nun camdan ucma sahnesi ile sacmalik sınırlarıni zorlasa da her sali izlerken buluyorum kendimi.
Oya cok guzel giyiniyor.
Sapik taylannn egosunu tatmin etmek derdinde başta peline kiziyordum ama şimdi Taylan yüzünden paranoya olmasını anlayıp ona aciyorumtaylan efsane : )))
Oya rolünü o oynayacakmış,vazgeçmiş
Hmm şimdi anladım.. iyikide o olmamış bence bu oyuncular çok iyi hepsi cuk oturmuş..İlk tanıtımında daha dizi başlamadan konu açıldı. O dönem ki oyuncu listesinde vardı.
Evet, Burcu son derece çirkef ve her haliyle itici birisi.
Arzu'nun camdan atlama sahnesini bende anlayamadım.
Birde bu okul aile birliği üyelerine şaşırıyorum mesela. Koyun sürüsü gibiler, nereye sürersen oraya gidiyorlar. Anında manevrayı ceviriyorlar.
Bencede merve kocasına aşık dün kocası hal hatır sorunca çok masum ve çok kibarlaştı o hali çok hoşuma gitti :))))Dizi başladığın da ilk bölümde karakterleri tanıtırken
Merve için
Tek zaafı Serhan şeklinde bir tanıtım yaptılar.
Muhtemelen tek zaafıdır ama kendisinden çok emin, Serhan sitem ettiğinde (kilo kaybediyorum farkında bile değilsin demişti)
O siteme bile anlam veremeyip sinirlenmişti. Kadın cepte görüyor sadece.
Çekim alanından biraz uzaklaştığını hissetsin, şuan farkında değil. O zaman görün Merve deki Serhan aşkını :)
Iyi ki Gokce Bahadir olmus..Oya karakteri için önce Burçin Terzioğlu düşünülmüş sonra neden bilmem Gökçe Bahadır’a teklif edilmiş. İnternetteki ilk tanıtımlarda Burçin Terzioğlu vardı.
Ters gelen bebek bir deahahha doğum sahnesinde hakikaten iyi güldük hayır al karakola kadını bari , sokak ortasında banka yatırmak nedir
Dizi başladığın da ilk bölümde karakterleri tanıtırken
Merve için
Tek zaafı Serhan şeklinde bir tanıtım yaptılar.
Muhtemelen tek zaafıdır ama kendisinden çok emin, Serhan sitem ettiğinde (kilo kaybediyorum farkında bile değilsin demişti)
O siteme bile anlam veremeyip sinirlenmişti. Kadın cepte görüyor sadece.
Çekim alanından biraz uzaklaştığını hissetsin o zaman görün Merve deki Serhan aşkını :)
Evet, Burcu son derece çirkef ve her haliyle itici birisi.
Arzu'nun camdan atlama sahnesini bende anlayamadım.
Birde bu okul aile birliği üyelerine şaşırıyorum mesela. Koyun sürüsü gibiler, nereye sürersen oraya gidiyorlar. Anında manevrayı ceviriyorlar.
Yooo bence içlerinde en iyisi...Oya bence en kotu karakteri olan olmus gecmiste takilip simdiki hayatlari mutsuz ediyor
İlk bu kadroyla başladığı için de öyle gelebilir,Burçin Terzioğlu'da çok iyi oyuncu benceHmm şimdi anladım.. iyikide o olmamış bence bu oyuncular çok iyi hepsi cuk oturmuş..
Sapik taylannn egosunu tatmin etmek derdinde başta peline kiziyordum ama şimdi Taylan yüzünden paranoya olmasını anlayıp ona aciyorum
Bir tek Serhan'dan çekinirdi diyordu zaten ilk bölümde öğretmenleri ,adam soğuk nevale Merve'yle niye evlendi nasıl bu kadar birbirlerine uzaklar bir flashback fena olmaz.
Serhan üst sınıflardanmış galiba değil mi?
Bişey sorucam hani Oya'yı havuza itti Pelin ne oldu sonra ya nasıl çıktı havuzdan o kısmı izleyemedim ben