Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Tm simdi ufk tefek cinayetler 6. Bolumu izledim, bitince de kk ya giriyim dedim bi baktim ufak tefek cinayetler izliyorsaniz anketimize katilir misiniz yaziyor. Tobe bismillah eve bocek mi koydular derken anladim ki herkese giden toplu bildirimmis :KK70:

Cok rüküsler onları kim giydiriyo bu hafta pelinin mervenin kıyafetleri cok kotuydu. Arada guzel giyinselerde cogunluk rüküş !!!

Serhan yetiştirme yurdunda büyümüş.
Hatta Oya ile bir sahnesinde böceklerle olan yakın ilişkisinden de bahsetmişti :)
Sonradan kendi çabalarıyla zenginleşen bir adam sanırım.

Aileden zengin,Galatasaray Lisesinde okumuş. Ama aile ilişkileri oldukça kötüymüş ve sevgisiz büyümüş

ay en son bıraktığım da topik 2 sayfaydı hangi ara 13 sayfa olmuş şaştım :KK70:

Serhan ile Merve'nin paylaşacak bişeyleri yok. Oturup konuşunca bile muhabbet dönmüyor :confused:
Böyle böyle soğuyacak iyice Serhan :KK64:

Son zamanlarda çekilen en iyi dizilerden ama ömrü kısa olur eminim bizim halkımızın çoğunluğu dram seviyor bknz kırgın çiçekler :kusmuk:

Paramparçadan sonra izlediğim tek dizi. Ki o da sıkmıştı son sezon..

Bence şuan herşey çok iyi gidiyor, umarım bozmazlar.çok sevdim ben:)

Bnde izlemiyodum ama simdide başindan ayrilamiyorum dizinin.Oya Favorimmm:p

tek kelimeyle mükemmel bir dizi
merve'nin oyunculuğuna hayranım, diziye cuk diye oturan en güzel karakter
oya biraz donuk ama o donukluğu bile diziye ayrı bir hava katmış:)
serhan tam bir beyefendi ve aşk adamı , oya'ya yakınlaşmasının en büyük nedeni ailesinden ve merve'den sevgi görememesi, adam karısıyla konuşamıyor bile ... mehmet öyle mi tamamen cinsel açlığı yüzünden arzu'yu aldatıyor... o yüzden serhan ve mehmeti aynı kefeye koymuyorum , aynı kefeye koyanlara ise çok şaşırıyorum :))
pelin ve taylan tam birbirlerini bulmuş, en aptal çift ... rollerini hakkıyla oynuyorlar :))
izlediğim ve takip ettiğim, yarısında sıkılmadığım tek dizi umarım klasikleşmez ve hep böyle devam eder
bu arada inş oya ve serhanın masum aşkı hep böyle kalır :)

Bende o böcek ve yurt hikayesini hatırlıyorum aslında. Ya da yatılı okul olabilir,böceğe isim verdim demişti hatta :)

evet o olayı anlatanlardan biri sanırım yetiştirme yurdunda büyüdü gibi bir şeyler söylemişti.
yoksa böyle bir şey nereden esti aklıma anlamadım bende :)
aileden zengin galatasaray lisesi falan denilmiş oda doğru ama neden burslarla okudu şeklinde gösterilip böceklerle olan ilişkisine vurgu yapıldı o kısmı bende anlayamadım.
hatlar karıştı biraz.

evet o olayı anlatanlardan biri sanırım yetiştirme yurdunda büyüdü gibi bir şeyler söylemişti.
yoksa böyle bir şey nereden esti aklıma anlamadım bende :)
aileden zengin galatasaray lisesi falan denilmiş oda doğru ama neden burslarla okudu şeklinde gösterilip böceklerle olan ilişkisine vurgu yapıldı o kısmı bende anlayamadım.
hatlar karıştı biraz.
Aynen öyle :) Hatta böceği dolabın arkasında sıkışıp,ölmüş. Adı da Neriman gibi bir şeydi sanki :) Bende de karıştı.

X