Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taylan tam bir MAYMUN Bir erkekte nefret ettiğim her şeyin vücut bulmuş hali, o kadar tiksindirdi ki oynayan adamı yolda görsem uçan tekme atarımBen bu diziyi seviyorum ya..
Taylanın ikiyüzlülüğüde çok fena güldürüyo yalnız
Meriç Acemi’nin kaleminden yepyeni bir dizi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kod adı ”Ufak Tefek Cinayetler” olarak açıklanan dizi dört kadının etkileyici hikayesine odaklanıyor.
Yapımcılığını Ay Yapım’ın yapacağı dizinin cast çalışmaları sürüyor. Daha önceden bir çok kez başarılı projelere imza atan Ay Yapım, yeni sezon içinde oldukça iddialı projelerle geliyor! Ay Yapım’ın Star Tv için hazırladığı yeni projesi Ufak Tefek Cinayetler kadrosunda yer alacak iddialı isimlerin adı geçiyor.
Geçtiğimiz sezon Cesur ve Güzel’in yönetmen koltuğunda oturduğu Ali Bilgin’in yönetmenliğini yapacağı yeni dizi Ufak Tefek Cinayetler en geç Ekim ayında Star Tv’de ekran macerasına başlayacak.
Ufak Tefek Cinayetler Konusu
Lise yıllarında birbirine çok yakında olan 4 kadının hikayesinde bu arkadaşlık sonucu en büyük hasarı alan kadının intikamla geri dönüş öyküsünü izleyeceğiz.
Ufak Tefek Cinayetler Oyuncuları
Eki Görüntüle 2073122 Eki Görüntüle 2073121 Eki Görüntüle 2073120 Eki Görüntüle 2073115 Eki Görüntüle 2073113 Eki Görüntüle 2073118 Eki Görüntüle 2073119
Hiç izlemedim ama yorumlara bakılırsa beğenlen bir diziymiş.İzlemek için merak uyandırdı ben de ama 6 bölüm olmuş başlayalı,baştan izlenmeyince aynı tat alınır mı ,Filme Fransız kalınır mı bilemedim.
Bakışlara bakarsak günahını almayayım ama Merve daha kötü geldi bana
Taylan tam bir A****** Bir erkekte nefret ettiğim her şeyin vücut bulmuş hali, o kadar tiksindirdi ki oynayan adamı yolda görsem uçan tekme atarım
Serhan Taylan’ın çok afedersin yavşaklıkları karşısında uzaylı görmüş gibi davranırken, kendi Oya’ya fena yürüyor yalnız :) Yani neymiş İstanbul beyfendisi gibi aldatmak doğru mu oluyormuş o kısmı ben de anlamadım.Bayılıyorum bu diziye. Klişe olcak ama izlediğim tek dizi
Oya nın giyimine bayılıyorum.
Oyunculuklar çok iyi
Merve nin kaşı gözü dudakları çok güzel
Tek anlamadığım
Mehmet ile Burcu ilişkisini aldatma feci kötü linç edilecek bi olay gösterip
Serhan’ın Merve’yi aldatıp oya ile başlayan aldatma macerasını masumlaştırmaya çalışmak.
Bu açıdan bakınca haklisinizOya bence en kotu karakteri olan olmus gecmiste takilip simdiki hayatlari mutsuz ediyor