Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Dizinin kurgusu ve staylingi çok iyi.
Türk yapımlarına benzemediği için yabancı dizi izleyicisinin de ilgisini çekiyor.
Serhana çizdikleri cool tablo çok iyi, biraz daha abartsalar yakışıklı,soğuk kanlı vampire kayacakmış karekter:KK53:

eşim hem benle izliyor hemde ne izliyorsun bunu diyor ,
bende dedim ki

evler güzel
arabalar güzel
giyimler kıyafetler süper
kadınlar çekici
erkekler idare eder

eeee niye izlemeyim bak bissürü sebep var dedim ,:KK52:
4 arkadaş 4 ude zengin :KK70:
Pelin baba parasıyla zengin :)
Kocasını babasının ise sokarak bunu kozunu kullanarak evleniyor:KK70:
Arzu da zengin kocası burcuyla aldatıyor bburcuyu sevmiyorum

Aklıma gelmişken Arzu'nun eşi nasıl eve dönerim moduna girecek gibi ... Arzu'nun evi üzerine yapma kurgusu çok güzel ve akıl dolu. Hele pilates hocası sohbeti o akşam yemeğine güzel damga vurdu....
Yatak çarşaf olayını anlatırken adamın gözleri far tutulmuş tavşan gibiydi :-)

Müstehak bu erkeklere ( sözüm meclisten dışarı :) )

Dizide bi tane sadık adam var oda edip, yazık en mutsuz olanda o :confused:

Arkadaşlar eşim diziyi “kadın dizisi” diye kodladığı için izlemiyor. Sizce de kadın dizisi mi? Siz kocalarınızı nasıl ikna ettiniz? :)
Ana karakterler kadın olunca kadın dizisi.mi oluyor? Ben ikna etmedim ben izlerken o da mecburen izledi ilk başta ve şimdi bana gönüllü eşlik ediyor. Önyargılı olmadan izleyip öyle karar vermesini söyleyin.. hatta karşılığında onunla maç izlemeyi teklif edin..:halay::KK70:

oyumu burcudan yana kullandım ama merve de burcunun biraz kaliteli hali.
geçen seneye kadar ortamımıza burcu olarak girip yüzsüzlük ve karaktersizlikle bir arkadasımızı sevgilisinden onun yatagında sevgilisiyle yatarak ayırıp sevgili olunca da hayatına merve gibi şerefsizlikler yaparak devam eden biri girmişti.
kaderin cilvesi midir bilemem ama adı da merveydi ama o kendine merube denmesinden hoşlanıyordu ezik.

Türkiye yapılan değişik dizilerden biri diğerleri gibi ne olacağını ezbere söyleyemiyor insan bu güzel işte..

Bayılıyorum bu diziye. Klişe olcak ama izlediğim tek dizi En Büyük TÜRKİYE
Oya nın giyimine bayılıyorum.
Oyunculuklar çok iyi
Merve nin kaşı gözü dudakları çok güzel
Tek anlamadığım
Mehmet ile Burcu ilişkisini aldatma feci kötü linç edilecek bi olay gösterip
Serhan’ın Merve’yi aldatıp oya ile başlayan aldatma macerasını masumlaştırmaya çalışmak.
Merve herkesin yuvasini mutsuz etmeye calisiyor diye kimseyi rahatsiz etmeyecek bu aldatma olayi, algı meselesi, gor bak : )

Hahahahah :))

Bakın zaten durum şu. Ben diziyi izliyorum, bu karşı koltukta telefonuyla oynuyor. Diziyle ilgisiz. Ne zaman ki Serhan’ın ceo sahneleri (şirketteki sızıntıyı ararken dellenmesi, bağırması, güç göstermesi), Taylan ve Mehmet’in “abilerin abisi” sohbet sahneleri ve herhangi bir şekilde BURCU!! sahneleri başlıyor, bakıyorum benimki göz ucuyla ekrana bakıyor :KK53:
Ben fragmanlarından beri eşime diyordum bu diziyi izlicem diye..
Salı günü başlayacağını unutmuşum eşim kanalları gezinirken tesadüfen starı gördüm gözlerimi pörtlerek "sakın değiştirmee" dedim.. yarısında izlemeye başladık eşim ilk başta "bu ne ya" dedi.. dizi bitince hemen arkasından tekrarı başladı "hadi uyuyak artık"dedim. "Dur bide başını izleyelim"dedi...
Şimdi benden daha çok takip ediyor...
Taylan için "şu adam çok sapık ya" diye diye izliyoruz...
Ama taylansız çok sıkıcı olurdu :KK48:

Son düzenleme:
Bu diziye bayılıyorum ya inşallah bozmazlar
Aslında dizinin en kötüsü merve gibi gözüksede pelin bence daha kötü çünkü yeri geliyor bazen merveyi bile alttan alttan fişeklemeleriyle yönlendire biliyor gerçekten tam bir fesat kıskanç bi tip. Ve aşırı paranoyak. Habire kafasında kurup duruyo

Oya kotuluk yapmak, intikam almak icin dönmedi ki benim bildigim.. Kadin gelir gelmez merve entrika cevirip partide rezillik cikmasina zemin hazirladi.. Onca şeye ragmen sustugu halde ustune gelinmeye devam edilince basladi oya delirmeye :KK8:
(ilk kez bi diziyi tartisiyorum ya:KK53:)

X