- 7 Mayıs 2015
- 543
- 944
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 arkadaş 4 ude zengineşim hem benle izliyor hemde ne izliyorsun bunu diyor ,
bende dedim ki
evler güzel
arabalar güzel
giyimler kıyafetler süper
kadınlar çekici
erkekler idare eder
eeee niye izlemeyim bak bissürü sebep var dedim ,
Yatak çarşaf olayını anlatırken adamın gözleri far tutulmuş tavşan gibiydiAklıma gelmişken Arzu'nun eşi nasıl eve dönerim moduna girecek gibi ... Arzu'nun evi üzerine yapma kurgusu çok güzel ve akıl dolu. Hele pilates hocası sohbeti o akşam yemeğine güzel damga vurdu....
Ana karakterler kadın olunca kadın dizisi.mi oluyor? Ben ikna etmedim ben izlerken o da mecburen izledi ilk başta ve şimdi bana gönüllü eşlik ediyor. Önyargılı olmadan izleyip öyle karar vermesini söyleyin.. hatta karşılığında onunla maç izlemeyi teklif edin..Arkadaşlar eşim diziyi “kadın dizisi” diye kodladığı için izlemiyor. Sizce de kadın dizisi mi? Siz kocalarınızı nasıl ikna ettiniz? :)
Merve herkesin yuvasini mutsuz etmeye calisiyor diye kimseyi rahatsiz etmeyecek bu aldatma olayi, algı meselesi, gor bak : )Bayılıyorum bu diziye. Klişe olcak ama izlediğim tek dizi
Oya nın giyimine bayılıyorum.
Oyunculuklar çok iyi
Merve nin kaşı gözü dudakları çok güzel
Tek anlamadığım
Mehmet ile Burcu ilişkisini aldatma feci kötü linç edilecek bi olay gösterip
Serhan’ın Merve’yi aldatıp oya ile başlayan aldatma macerasını masumlaştırmaya çalışmak.
Ben fragmanlarından beri eşime diyordum bu diziyi izlicem diye..Hahahahah :))
Bakın zaten durum şu. Ben diziyi izliyorum, bu karşı koltukta telefonuyla oynuyor. Diziyle ilgisiz. Ne zaman ki Serhan’ın ceo sahneleri (şirketteki sızıntıyı ararken dellenmesi, bağırması, güç göstermesi), Taylan ve Mehmet’in “abilerin abisi” sohbet sahneleri ve herhangi bir şekilde BURCU!! sahneleri başlıyor, bakıyorum benimki göz ucuyla ekrana bakıyor
Sadık olupta adamın sevgilisi yok ki sadık olsaYatak çarşaf olayını anlatırken adamın gözleri far tutulmuş tavşan gibiydi
Müstehak bu erkeklere ( sözüm meclisten dışarı :) )
Dizide bi tane sadık adam var oda edip, yazık en mutsuz olanda o