- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
Öpemedi araya limon girdi:)
Ha tamam oh
Üstümü bile değişmedim fırladım tv karşısına, reklamdaymış. Ben şu ıslak taytı şeyi değişip geleyim hemen
Kol düğmeleri aslında serhanin ama Serhan dugmelerin yokluğunu fark Edip aynısından almışO kol düğmelerine nooldu? Merve ayar veriyor, kimin çıktı onlar?
Ikisininki de yerindeydi ama onlar birbirlerinin kocasinin saniyorlar.O kol düğmelerine nooldu? Merve ayar veriyor, kimin çıktı onlar?
Başını izlerim netten, ortasına yetişeyim bari. Sorarım artık sana başa bağlıysa konu anneannem gibi :)
Kol düğmeleri aslında serhanin ama Serhan dugmelerin yokluğunu fark Edip aynısından almış
Ikisininki de yerindeydi ama onlar birbirlerinin kocasinin saniyorlar.
Arzu olayinda bildigimizi soylemedik sonra birileri ortalik karistirdi ama artik bir sey ogrenirsem susmam tarzi bir sey dedi benim de yanimda anneannem konusuyor pek anlayamiyorummerve ne dedi int gitti ya?
İki kutuda da mavi varmış bebeğim yani her ikisinin de kol dügmelerinin eşi yerindeydi. Sarı Alık Pelin düğmeleri gizlice almıştı Yerli Dişi Villain'ımızdan özenip ama sonra The Y.vş.k'ın kolunda görmüş Yerli Dişi Villain.
Her ikisinin de düğmelerden haberi olunca ben değilsem o diye düşündüler. Serhan kayıp düğmeyi koymuş bu arada yerine. Titiz adammış, takıntılıymış, düşürdüğünüzü fark eder etmez yenisini aldırmış. Biz bunu kimden öğreniyoruz, boş zamanında istihbarat görevlisi olarak çalışan K9 manikürcüden.
Bana da oyle geliyor hukumet kadin gibi saliniyor bir de.Ya kızlar şu Merve nin giyinişi bi bana mi çirkin geliyo? Kilolari gözümüze gözümüze sokuyo gibi
Bence de çok çirkin giyiniyorYa kızlar şu Merve nin giyinişi bi bana mi çirkin geliyo? Kilolari gözümüze gözümüze sokuyo gibi
Adam kendi kafasında ne yaşiyosa artikAy bu Taylan beni öldürecek
Onun o kiloda kalmasina şaşırıyorum sağından solundan aldirabilir aslinda demekki rahatsiz değil.Bana da oyle geliyor hukumet kadin gibi saliniyor bir de.