- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni seyi dusunuyodum. Ben sabah disimi fircalamaya zor vakit buluyorum ise giderken:) zaten dizilerde hep sabah ise giderken mukemmel sofralar isil isil bi gun oluyo, kendimi ise gunes dogmadan giden tek kisi saniyorum :)Bu Arzu'nun sabahlari kahvalti hazirlama olayini cok abartiyorlar. Sabah sabah sac, makyaj, kiyafetler... Ustune kahvalti, corekler falan.... Hihim cok gercekci
"Coolsun broooo" nedir ya
Yok kız hevesim kursağımda kaldıHadi yaaaa! Öpüşmemişlermi? Karşılıklı öpüşme olmasa bile serhan öper, oyacıkta tepki verir sanıyordum. O bile olmamış mı?
Bu diziye bakarsak Arzu hadi en erken 8 de uyansa en iyi sartlarda 10'da iste. Ohh ne ala memleket biz de anca aksamdan kiyafet hazirlayalimAyni seyi dusunuyodum. Ben sabah disimi fircalamaya zor vakit buluyorum ise giderken:) zaten dizilerde hep sabah ise giderken mukemmel sofralar isil isil bi gun oluyo, kendimi ise gunes dogmadan giden tek kisi saniyorum :)
Onu diyecektim hem de gündüz vakti abiyemsi duruyorArzu’nun elbisesi ofis için müthiş uygunsuz değil mi ya
"Taylan yav.akligi" diye literature girecek yakinda
Bu turuncu kafa da cok pisman caktirmamaya calisiyor. Bir kart papazin hazin sonuu.
Yokuspokus yetiş başladı
Dizinin tekrarı var senin kuzunun yok, boşver ben sana özet geçerim hemYarım saattir çocuu yıkamaya çalışıyoruz teselli vererek, diziyi kaçırdım
Iki paragrafa da ayri ayriTaylan diye yazılır The Y.vş.k diye okunur. Adını The Y.vş.k koyacakken nüfus memuru yanlışlıkla Taylan yazmış işte ne yapsınlar, talihsizlik
O kanada kızılı bahçe cücesi gencecik kız aşık oldu bana derken sakalları bile duruma inanmadı ya, turuncudan kırmızıya renk geçişi oldu resmen
Dizinin tekrarı var senin kuzunun yok, boşver ben sana özet geçerim hem
Öpemedi araya limon girdi:)Kızzz ağzından mı öptü?
Ya dizinin en beklediğim sahnesi gitti çocuk yıkarken
Lp / lost on youKızlar bileniniz vardır mutlaka Oya mutfakdayken çalan yabancı şarkının ismi nedir acaba?? Ya da kim söylüyordu??? Hatıtlayamadım kafayı yicem