Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Bu Arzu'nun sabahlari kahvalti hazirlama olayini cok abartiyorlar. Sabah sabah sac, makyaj, kiyafetler... Ustune kahvalti, corekler falan.... Hihim cok gercekci :işsiz:
Ayni seyi dusunuyodum. Ben sabah disimi fircalamaya zor vakit buluyorum ise giderken:) zaten dizilerde hep sabah ise giderken mukemmel sofralar isil isil bi gun oluyo, kendimi ise gunes dogmadan giden tek kisi saniyorum :)

Hadi yaaaa! Öpüşmemişlermi? Karşılıklı öpüşme olmasa bile serhan öper, oyacıkta tepki verir sanıyordum. O bile olmamış mı? :işsiz:
Yok kız hevesim kursağımda kaldı :KK53:

Bomba replik
Mehmet: Hani senede bir Bodrum’a gidersin, ben buraya yerleşeyim dersin ya. Ben yerleştim işte.
:KK70:

Ayni seyi dusunuyodum. Ben sabah disimi fircalamaya zor vakit buluyorum ise giderken:) zaten dizilerde hep sabah ise giderken mukemmel sofralar isil isil bi gun oluyo, kendimi ise gunes dogmadan giden tek kisi saniyorum :)
Bu diziye bakarsak Arzu hadi en erken 8 de uyansa en iyi sartlarda 10'da iste. Ohh ne ala memleket :KK70: biz de anca aksamdan kiyafet hazirlayalim:KK70:

"Taylan yav.akligi" diye literature girecek yakinda :KK70:
Bu turuncu kafa da cok pisman caktirmamaya calisiyor. Bir kart papazin hazin sonuu.

Taylan diye yazılır The Y.vş.k diye okunur. Adını The Y.vş.k koyacakken nüfus memuru yanlışlıkla Taylan yazmış işte ne yapsınlar, talihsizlik :KK70:

O kanada kızılı bahçe cücesi gencecik kız aşık oldu bana derken sakalları bile duruma inanmadı ya, turuncudan kırmızıya renk geçişi oldu resmen :KK33:

Taylan diye yazılır The Y.vş.k diye okunur. Adını The Y.vş.k koyacakken nüfus memuru yanlışlıkla Taylan yazmış işte ne yapsınlar, talihsizlik :KK70:

O kanada kızılı bahçe cücesi gencecik kız aşık oldu bana derken sakalları bile duruma inanmadı ya, turuncudan kırmızıya renk geçişi oldu resmen :KK33:
Iki paragrafa da ayri ayri :KK70: :KK70:

O nasil bir tanimlama:KK70:

Kızzz ağzından mı öptü?

Ya dizinin en beklediğim sahnesi gitti çocuk yıkarken :KK70:

Kızlar bileniniz vardır mutlaka Oya mutfakdayken çalan yabancı şarkının ismi nedir acaba?? Ya da kim söylüyordu??? Hatıtlayamadım kafayı yicemo_O

İyi aksamlar kizlarimi uyutuyorum bı yandan da diziye bakıyorum kizcelerim uyusada kahve mi içip rahat rahat izlesem

X