Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Kizlar bu bolumde en sevdigim sahne hani dugmeyi gosterdiya manikurcu her ikisi sokresmen bide her ikiside esinden suphelendi ve kostular odalarina hele hangisi ben koptum orda

Oya lafı sözü bir olan her zaman kayıp ediyor
Günümüzde yağcılık yalakalik ön planda her alanda bu böyle karaktersizler kazanıyor dürüst ve işi bilen kayıp edendir ve değersiz olandır

"Nie" ne demek?Türkçe'de böyle bir sözcük yok da.Merak ettim anlamını,ne demek istediğinizi.
Ya biz buraya türkce dersi yarişindamiyiz? Benim mi haberim yok. Ne yapim klavye hatasi bide sordugum kisi biliyor neden sordugumu ben size ne cevap nede soru sordugumu hatirlamiyorum. Herkes dusuncesini paylasmakta uzgur diye biliyorum belkide kisaca yaziyorum hem burda cocuk tu evdi bide firsat buldugum kadar kk ne hem derdimi hem fikrimi hemde yardimci oluyorum herkes gibi .
Takildiginiz nokta yazimi alfabemi bazen klavye yanlis yazar bazen aceleden olur. Okadar burada ne kusurlar dertler var. Yani benim sucum gunahim kusurum turkcede bir yazim yanlisi bunun icin de bir konu ac lutfen yazim yanlisi yapanlar bu toniye gelmesin üğe bile olmasin.

Ewwet simdi anladim walla şahanesin çözdün sen bu işi yerim seni ben mantikli
Çünkü geçen hafta toplu olarak yemeğe gittiler oyaya ikiside gömlekliydi kiminse artık yemekteyken düşmüş der bu kadar basit ben olsam öyle derdim

Türkçe yarışı ne demek çok merak ettim.Dilimizi doğru kullanmak vazifemiz.Ben sizin fikirlerinize yorum yapmadım.(Genelde de yorum yapmam kimseye.)Bu yüzden ,neden abarttınız onu da anlamadım.Klavye hatası derken bu mesajınızda da çok yazım yanlışı var.Demek ki siz böyle yazıyorsunuz.Umarım düzeltirsiniz .Dili olmayanın yarını da olmaz.Sevgiler...

Wayy yarinimin olup olmadigi da dil ve de siz bilirsiniz. Ya birak ALLAH .askina ya onu ancak "RABBIM" bilir. benim klavyem de az secenek war. Iyi aksamlar.

İnanın dalga geçmedim.Zaman zaman kendimi tutamayıp yazıyorum bu konuda.
Biliyorum bende çok sinir oluyorum bu tür yazım şekillerine ama burada arkadaşın sadece "nie" kelimesi beni etkilemedi:))))
Burada çok rastlamışsınızdır "yha mha" tarzında konuşanlar beni daha çok rahatsız ediyor.. :))))
Bende lisede ergen olduğum dönemler "nie, napı10" tarzı çok konuşurdum yazardım:))
Zamanla ne kadar yanlış olduğunu farkettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…