- 6 Mart 2012
- 17.731
- 27.703
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy o benimde aklıma geldi bu bölüm edip çok sakin ve bu sakinlik beni çok rahatsız ediyor çok sinir bozucu derecede sakin hemde..Galiba Edip Serhan ı öldürdü.Kıskançlığını bu kadar içten yaşayan bir tek Edip var.Edip in Oya ya duygusal birşeyler beslemesi rahatsız etti beni.Çok iyi iki dost olmalılardı ..İşte bu da Edip in katil olabileceğini doğrular nitelikte...
Ay ben acimiyorum ona ya.Merve kötü olduğu için mi kocasının aldatıyor olmasına hak veriyoruz?
cok mantikli =))Kol düğmesi serhanın yada taylanın artık hangisininse bu olaydan yırtmaları çook kolay bence.
Çünkü toplu olarak geçen hafta yemeğe gittiler ikiside gömlekliydi ve o gün yemekte düşmüş diyebilirler yani :))
LP - Lost on youBütün yorumlara bakamadım Oya ve Serhan’ın sahnelerde çalan şarkının adını bilen var mı?
lost on youBütün yorumlara bakamadım Oya ve Serhan’ın sahnelerde çalan şarkının adını bilen var mı?
ölen erkek olacak muhtemelen. Ama bence Burcu ölsünÖlen merve olsun. Öldüren de pelin. Oya da serhanla evlensin merve nin bebesine anne olsun