Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Galiba Edip Serhan ı öldürdü.Kıskançlığını bu kadar içten yaşayan bir tek Edip var.Edip in Oya ya duygusal birşeyler beslemesi rahatsız etti beni.Çok iyi iki dost olmalılardı ..İşte bu da Edip in katil olabileceğini doğrular nitelikte...

Kol düğmesi serhanın yada taylanın artık hangisininse bu olaydan yırtmaları çook kolay bence.
Çünkü toplu olarak geçen hafta yemeğe gittiler ikiside gömlekliydi ve o gün yemekte düşmüş diyebilirler yani :))

Ben ilk bölümden itibaren direkt Merve öldürüldü diye kodlamışım. O kadar eminim ki diziyi izlemeye ikinci bölümde başlayan eşime "Merve öldü, kimin öldürdüğünü çözmeye çalışıyorlar" diye anlatıyorum. :KK70:

Ekşi'yi okurken öğrendim kimin öldüğünün bilinmediğini. :KK58:

İyi geceler :KK53::KK53:

46102ED2-829B-4025-8CDF-B02858AC1881.jpeg

Galiba Edip Serhan ı öldürdü.Kıskançlığını bu kadar içten yaşayan bir tek Edip var.Edip in Oya ya duygusal birşeyler beslemesi rahatsız etti beni.Çok iyi iki dost olmalılardı ..İşte bu da Edip in katil olabileceğini doğrular nitelikte...
Ayy o benimde aklıma geldi bu bölüm :KK43: edip çok sakin ve bu sakinlik beni çok rahatsız ediyor çok sinir bozucu derecede sakin hemde..

Ay keşke Merve ve Serhan’ın evlilikleri aslında bitmiş ama kızları için sahte bir evlilik yasıyor olsaydılar. Ancak o zaman sinirimi bozmazdı Serhan ve Oya aşkı.
Gecen haftaki efsane bölümden sonra bu hafta durgun geçti son sahneler hariç.
Arzu’yu Mehmet’in kıskanmasını cok istiyorum ya. Bu hafta Enver’in bakışlarından sanki öyle bir tat aldım gibi hadi bakalım.
Serhan şu şirketteki sızıntının kayınçodan kaynaklandığını ne zaman anlayacak sıkıldım bu konudan.
Son iki haftadır Merve’nin giyim tarzını değiştirdiler. Kadın pembe giyiniyorsa her seyi pembe, maviyse her seyi mavi, kırmızıysa her seyi kırmızı giyiniyor. İlk bölümlerdeki kılığı ve saçından daha iyi bu hali.
Sitedeki kadınlar da ezikliğin ve koyunluğun kitabını yazıyorlar.

serhanla oya sebep n eolursa olsun yanlıs ilişkilerdeler . mervenin kötü biri olması bunu masumlastırmaz .
zaten insanlar böyle öyle aldatıyor bosansınlar .

ayrıca o hizmetcilerin işi bırakmasıda cok sacma ben olsam ortalıgı yıkardım .

oya ile serhanın ilişkileri olmamış serhanın evli olması merveninde kötü olması normaleştirilmeye çalışılmış seyirciye evli bir adamın ilişki yaşaması normal gibi gösterilmiş ben peline cok gıcık oldum bade işçil rölüne en yakışan bence dizide

İzleyemedim.
biraz yorumlardan anlamaya çalıştım.Neyse akşam net ten izlerim artık. anladığım serhan ile merve karşılaşmamış. Tahmin etmiştim zaten :))

Ölen merve olsun. Öldüren de pelin. Oya da serhanla evlensin merve nin bebesine anne olsun :süslü:
ölen erkek olacak muhtemelen. Ama bence Burcu ölsün :işsiz:
Merve ölmesin o ölürse entrikasız kalırız :KK45:

Oya ile Serhan'ın beraberlik fikri beni rahatsız ediyor. Evli insanların yasak aşk yaşaması normal gibi...bahçe cücesi turuncu Mehmet yapınca tü kaka, Oya Serhan yapınca owww.

X