Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Güzel giden bir şeyi sıvamasalar bari. Uzatmasınlar, suyunu çıkarmadan ilerletip bitirsinler oturup tekrarını açıp izlemek isteyelim. Aman ağda gibi uzadı da uzadı diyip bıraktığımız binlerce dizinin arasından sıyrılır umarım.

Bence mesele sadece yardimcilarini cekme meselesi degil bizimle ugrasir diye kapilarina gittiler.zaten filmde sosyete o kadar sığ anlatilmis ki bunu da yemesek olmaz

Bence izlenir kadınlara verilen mesaj anlamlı senaryo üst seviyede beğendim oyuncularda kaliteli ama erkek oyuncular çirkin daha yakışıklı ve karizmatik olabilirlerdi güzel kadınların yanında çirkinlikleriyle sırıtıyorlar :işsiz:

Serhana nasıl karsı koysun Oya’ciğim
Cok yakısıklı adam değil ama cok cekici okadar yakısıklı görüyoruz ama adamın sesi bakısı
Eridik...
Zalım Mert Fırat

Serhana nasıl karsı koysun Oya’ciğim
Cok yakısıklı adam değil ama cok cekici okadar yakısıklı görüyoruz ama adamın sesi bakısı
Eridik...
Zalım Mert Fırat

Evet yaaa :-) bizde eşimle birlikte izliyoruz. Geçen gün ay şu mert fırat favori oyuncum, çok tatlı çok seviyorum dedim kıskançlıktan patlayacaktı :-)

Yaaa sırf hizmetçiler içinde toplanıp Merve’ye gitmelerini ben açıkçası çok komik buldum. Bu insanların hem çevresi hem de parası var. Komik :KK48: tek bir ajans varmış gibi koca memlekette. Daha vurucu ne bileyim şöyle :oha: dedirtecek bir şeyler beklemişken hayal kırıklığı oldu bana. Hadi bunu da böyle yiyelim napalım :KK51:
cnm aslında sitedekı diğer kadınlar merve'yi iyi tanıdıkları için bunun sadece başlangıç olduğunu anladılar ve merveyle fazla ters düşmemek için hemen döndüler... hatırlarsanız ilk bölümlerde sorguda olan genç adam ne dedi '' eğer merve sizden böbreğinizi isterse verin, eğer vermezseniz kalbinizi alır... birde, ilk bölümlerde merve arabasını part etmek istediği yere bir adam park etti ve merve sırf yeri ilk önce ben gördüm diye adamın arabasını çarpa çarpa öteye itti ve o yere kendisi park etti... bu tür kadınlardan korkucaksın , yaaa onun yaşadığı yerde yaşamıyacaksın, yok eğer yaşıyorsan suyuna gideceksin başka çaren yok ...

cnm aslında sitedekı diğer kadınlar merve'yi iyi tanıdıkları için bunun sadece başlangıç olduğunu anladılar ve merveyle fazla ters düşmemek için hemen döndüler... hatırlarsanız ilk bölümlerde sorguda olan genç adam ne dedi '' eğer merve sizden böbreğinizi isterse verin, eğer vermezseniz kalbinizi alır... birde, ilk bölümlerde merve arabasını part etmek istediği yere bir adam park etti ve merve sırf yeri ilk önce ben gördüm diye adamın arabasını çarpa çarpa öteye itti ve o yere kendisi park etti... bu tür kadınlardan korkucaksın , yaaa onun yaşadığı yerde yaşamıyacaksın, yok eğer yaşıyorsan suyuna gideceksin başka çaren yok ...
bu tür eğitimli ve çirkef kadınlar iş piyasasında çok asıl konu bunlarla nasıl baş edeceksin ki iyi kazansın kötülerde cehenneme gitsin günümüzün konularında işliyorlar yaptığın herşey mübah yeterki hedefe ulaşsın (ama iyiler kazanmalı herşeye rağmen )

Bence dizide Oya’nın Serhan’la yaptığının, Burcu’nun yaptığından bir farkı yok! Evli çocuklu bir adamla flörtleşen, adamın ilgisi azalınca mutsuz olup adamla yolunu kesiştiremeye çalışan bir kadın. Üstelik Oya merveyle yiyip içip yüz yüze de bakıyor. Burcunun arzuyla aynı masaya oturup yüzüne gülmüşlüğü yok kocasını ayartırken. Bence Oyaya çizilmeye çalışılan imaja çok zarar veriyor bu flört sahneleri.

Sanırım Edip hayali bir karakter, dizide Oya'dan başka kimseyle iletişimi ilgisi bağı yok. İşi gücü de yok. Tek yaptığı Oya ile muhabbet edip sıkıştığı zamanlarda Oya'ya destek olmak, akıllar vermek. Muhtemelen Edip taa o zamanlar öldü ve Oya halisünasyon görüyor. Dikkat ettiyseniz, Serhan'la Edip'in karşılaşması, konuşması en azından tanıştırılması gereken sahnede öyle selamsız sabahsız Serhan evi terkedip gitti. Sonradan da hiç kimdi o gelen adam diye sormadı. Bu yüzden tahminim, kimsenin görmediği hayali arkadaş olduğu yönünde.

Sanırım Edip hayali bir karakter, dizide Oya'dan başka kimseyle iletişimi ilgisi bağı yok. İşi gücü de yok. Tek yaptığı Oya ile muhabbet edip sıkıştığı zamanlarda Oya'ya destek olmak, akıllar vermek. Muhtemelen Edip taa o zamanlar öldü ve Oya halisünasyon görüyor. Dikkat ettiyseniz, Serhan'la Edip'in karşılaşması, konuşması en azından tanıştırılması gereken sahnede öyle selamsız sabahsız Serhan evi terkedip gitti. Sonradan da hiç kimdi o gelen adam diye sormadı. Bu yüzden tahminim, kimsenin görmediği hayali arkadaş olduğu yönünde.
Geçen bölümde tanışmadı mı serhanla edip..
Hatta edip geldi serhanda döndü arkasına gördü..
Ertesi günde oyaya ee naptınız akşam arkadaşınla diye imalı bir şekilde sordu kıskanarak

Aaaaaaaaaaaaaaaa:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: evet bende sasirdim hic sormamasina yalniz cinayet isleyen oya nie derseniz cunku iki sorgudaki polis oyanin evine gittiler ve dediler bu guzelligin zenginligin icinde boyle olmak mi ne gibi bisilers soylediler.

Ertesi günde oyaya ee naptınız akşam arkadaşınla diye imalı bir şekilde sordu kıskanarak
ewt o sahneyi hatırlıyorum edip hayali değil

Himmm ben orayi kacirmisim ozaman

X