- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen sabah sabah bi uyan ki mutfakta kahvaltı hazırlayan ve sana gülen bir adet Mert Fırat... tövbesstt
Serhana nasıl karsı koysun Oya’ciğim
Cok yakısıklı adam değil ama cok cekici okadar yakısıklı görüyoruz ama adamın sesi bakısı
Eridik...
Zalım Mert Fırat
cnm aslında sitedekı diğer kadınlar merve'yi iyi tanıdıkları için bunun sadece başlangıç olduğunu anladılar ve merveyle fazla ters düşmemek için hemen döndüler... hatırlarsanız ilk bölümlerde sorguda olan genç adam ne dedi '' eğer merve sizden böbreğinizi isterse verin, eğer vermezseniz kalbinizi alır... birde, ilk bölümlerde merve arabasını part etmek istediği yere bir adam park etti ve merve sırf yeri ilk önce ben gördüm diye adamın arabasını çarpa çarpa öteye itti ve o yere kendisi park etti... bu tür kadınlardan korkucaksın , yaaa onun yaşadığı yerde yaşamıyacaksın, yok eğer yaşıyorsan suyuna gideceksin başka çaren yok ...Yaaa sırf hizmetçiler içinde toplanıp Merve’ye gitmelerini ben açıkçası çok komik buldum. Bu insanların hem çevresi hem de parası var. Komik tek bir ajans varmış gibi koca memlekette. Daha vurucu ne bileyim şöyle dedirtecek bir şeyler beklemişken hayal kırıklığı oldu bana. Hadi bunu da böyle yiyelim napalım
bu tür eğitimli ve çirkef kadınlar iş piyasasında çok asıl konu bunlarla nasıl baş edeceksin ki iyi kazansın kötülerde cehenneme gitsin günümüzün konularında işliyorlar yaptığın herşey mübah yeterki hedefe ulaşsın (ama iyiler kazanmalı herşeye rağmen )cnm aslında sitedekı diğer kadınlar merve'yi iyi tanıdıkları için bunun sadece başlangıç olduğunu anladılar ve merveyle fazla ters düşmemek için hemen döndüler... hatırlarsanız ilk bölümlerde sorguda olan genç adam ne dedi '' eğer merve sizden böbreğinizi isterse verin, eğer vermezseniz kalbinizi alır... birde, ilk bölümlerde merve arabasını part etmek istediği yere bir adam park etti ve merve sırf yeri ilk önce ben gördüm diye adamın arabasını çarpa çarpa öteye itti ve o yere kendisi park etti... bu tür kadınlardan korkucaksın , yaaa onun yaşadığı yerde yaşamıyacaksın, yok eğer yaşıyorsan suyuna gideceksin başka çaren yok ...
Çünkü Edip halisünasyon ürünü bence. Hayali bir karakter, gerçekte yokAyy o benimde aklıma geldi bu bölüm edip çok sakin ve bu sakinlik beni çok rahatsız ediyor çok sinir bozucu derecede sakin hemde..
Geçen bölümde tanışmadı mı serhanla edip..Sanırım Edip hayali bir karakter, dizide Oya'dan başka kimseyle iletişimi ilgisi bağı yok. İşi gücü de yok. Tek yaptığı Oya ile muhabbet edip sıkıştığı zamanlarda Oya'ya destek olmak, akıllar vermek. Muhtemelen Edip taa o zamanlar öldü ve Oya halisünasyon görüyor. Dikkat ettiyseniz, Serhan'la Edip'in karşılaşması, konuşması en azından tanıştırılması gereken sahnede öyle selamsız sabahsız Serhan evi terkedip gitti. Sonradan da hiç kimdi o gelen adam diye sormadı. Bu yüzden tahminim, kimsenin görmediği hayali arkadaş olduğu yönünde.
Aaaaaaaaaaaaaaaa evet bende sasirdim hic sormamasina yalniz cinayet isleyen oya nie derseniz cunku iki sorgudaki polis oyanin evine gittiler ve dediler bu guzelligin zenginligin icinde boyle olmak mi ne gibi bisilers soylediler.Sanırım Edip hayali bir karakter, dizide Oya'dan başka kimseyle iletişimi ilgisi bağı yok. İşi gücü de yok. Tek yaptığı Oya ile muhabbet edip sıkıştığı zamanlarda Oya'ya destek olmak, akıllar vermek. Muhtemelen Edip taa o zamanlar öldü ve Oya halisünasyon görüyor. Dikkat ettiyseniz, Serhan'la Edip'in karşılaşması, konuşması en azından tanıştırılması gereken sahnede öyle selamsız sabahsız Serhan evi terkedip gitti. Sonradan da hiç kimdi o gelen adam diye sormadı. Bu yüzden tahminim, kimsenin görmediği hayali arkadaş olduğu yönünde.
ewt o sahneyi hatırlıyorum edip hayali değilGeçen bölümde tanışmadı mı serhanla edip..
Hatta edip geldi serhanda döndü arkasına gördü..
Ertesi günde oyaya ee naptınız akşam arkadaşınla diye imalı bir şekilde sordu kıskanarak
Himmm ben orayi kacirmisim ozamanGeçen bölümde tanışmadı mı serhanla edip..
Hatta edip geldi serhanda döndü arkasına gördü..
Ertesi günde oyaya ee naptınız akşam arkadaşınla diye imalı bir şekilde sordu kıskanarak