Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyoruz garanti Taylan bence!Kol düğmesi noldu kimin çıktı ya
Ölenin kim olduğu finale doğru belli olur bence, yoksa tadı kalmaz dizininAynen katılıyorum sana:)) o gizem ortaya çıkınca cıvkı çıkıyor çünkü:))
Bence hepsi öldüÖlenin kim olduğu finale doğru belli olur bence, yoksa tadı kalmaz dizinin
Kadınların ellerinde pastalarla Merveye gitmeleri ne kadar aptalca!!polisleri hiiiç sevmedim.bir de soruşturma sahnelerini.şahitlerin kişilerin ruh hallerini bilmelerine imkan yok!!diger dizilere oranla değişik oldugu için izledim.ama o pasta olayı beni kopardı!izlemem artık[/QUOTE
İkili konuşmalarda öyle, ama izledikçe bir birini tutar diyorum. Zaten pek takmadım bunu. Olaylar merak ettiren türden olduğu için kopamıyorum ben
Evet gördü ama yerine koyduBen mi yanlış hatırlıyorum? Geçen bölümlerde Edip, Oya’nın evinde bi kol düğmesi bulmamış mıydı? Serhan’ın?
Bence hepsi öldü
Serhan düşürmüştü edip bulmuştu diye hatırlıyorum. Taylan 1 kere gitti oyanin evine oda kol düğmesi takilacak bi kıyafet yoktu diye hatırlıyorumBilemiyoruz garanti Taylan bence!
Evet gördü ama yerine koydu
Bence Taylanın. İkisinde de aynısından varAnaaaam. Serhanınmı o kol düğmesi. Geçen bölümdeki o sahneyi kaçırmışım ben...
Deme ya!serhanınmıydı ben orayı kaçırmışım?Ben mi yanlış hatırlıyorum? Geçen bölümlerde Edip, Oya’nın evinde bi kol düğmesi bulmamış mıydı? Serhan’ın?
Yok kuzum oraları izledim sadece merve taylanla oyayı gördü pelini aradı acil bana gel dedi..Henüz bişey yok
Arzu parasız kaldı iş arıyor ama yaştan dolayı yok. Hiç mi birikim yapmamış o kadar bolluk içinde bunlar hep ders bizlere
Serhan düşürmüştü edip bulmuştu diye hatırlıyorum. Taylan 1 kere gitti oyanin evine oda kol düğmesi takilacak bi kıyafet yoktu diye hatırlıyorum