Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Bende hırsımı alamadım gittim herife iyi geceler öpücüğü verdim geldim...OFFF oya offff ne hallere soktun bizi!

Kadınların ellerinde pastalarla Merveye gitmeleri ne kadar aptalca!!polisleri hiiiç sevmedim.bir de soruşturma sahnelerini.şahitlerin kişilerin ruh hallerini bilmelerine imkan yok!!diger dizilere oranla değişik oldugu için izledim.ama o pasta olayı beni kopardı!izlemem artık:duduk:

Serhan mervede bulamadığı huzuru oyada arıyor

Merve öğrense çiğ çiğ yer oyayi

Ulen ne güzel kahvaltı hazırladılar rüya bile olsa. Biz evdeki paşayı ekmek almaya zor yolluyoruz :KK53:

Ah bu dizilerin gözü kör olsun. İzleyip izleyip adamlara sarıyoruz :rapci:

Kadınların ellerinde pastalarla Merveye gitmeleri ne kadar aptalca!!polisleri hiiiç sevmedim.bir de soruşturma sahnelerini.şahitlerin kişilerin ruh hallerini bilmelerine imkan yok!!diger dizilere oranla değişik oldugu için izledim.ama o pasta olayı beni kopardı!izlemem artık:duduk:[/QUOTE

İkili konuşmalarda öyle, ama izledikçe bir birini tutar diyorum. Zaten pek takmadım bunu. Olaylar merak ettiren türden olduğu için kopamıyorum ben

Henüz bişey yok
Arzu parasız kaldı iş arıyor ama yaştan dolayı yok. Hiç mi birikim yapmamış o kadar bolluk içinde bunlar hep ders bizlere
Yok kuzum oraları izledim sadece merve taylanla oyayı gördü pelini aradı acil bana gel dedi..
Pelin geldi merve tam kapıyı açtı ki elektrik gitti:KK43:
O arayı kaçırdım galiba ikiside birbirlerinin kocalarını oyayla gördüğünü söylemediler gibi değil mi :))

Serhan düşürmüştü edip bulmuştu diye hatırlıyorum. Taylan 1 kere gitti oyanin evine oda kol düğmesi takilacak bi kıyafet yoktu diye hatırlıyorum

Allahım çıldırıcam... Serhanla oyanın görüştüğü öğrenilirse kıyamet kopar. Ben onların biraraya gelmelerini istiyorum. (Oyuncu mert fırata ayrı bir hayranım zaten) :-)

Bence taylanındır merve bu kadar çabuk öğrenmemeli..
Taylan ama oyanın evine hiç gömlekli gitti mi ki:deli:
Ayy yok yok serhanın o düğme...

X