Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
hepsi de çok yüzsüz karakterler :lülülü:
birbirlerinin arkasından bi sürü iş çevirdiler birbirlerinin kuyusunu kazdılar sonra hepsi de hiç yaşanmamış gibi barıştılar ağzım açık kaldı..
:skandal:
hele o arzu muydu aldatılan pes diyorum ne salak kadınsin ya aç gözunu merveden pelinden arkadas olmaz :KK47:
dizi güzel merak uyandiriyor...:KK69:

serhanla oya sebep n eolursa olsun yanlıs ilişkilerdeler . mervenin kötü biri olması bunu masumlastırmaz .
zaten insanlar böyle öyle aldatıyor bosansınlar .

ayrıca o hizmetcilerin işi bırakmasıda cok sacma ben olsam ortalıgı yıkardım .
Hakkat neden işten çıktılar mi hizmetliler??

Hakkat neden işten çıktılar mi hizmetliler??
merveye herkes cephe alınca diger kadinlar ve pelinin de hizmetcilerini bi sekilde ayarladi isten cikartti.sadece mervenin hizmetcisi isten cikmadi.ezik kadinlar da pastayi boregi kapti merveni. kapisina dayandi hic bisey olmamis gibi " biz seni yanlis anlamisiz mervecim bizi affet " dediler.pelin de geldi.iki bulasigi yikayamadi pelin tipis tipis mervenin evine tünedi..merve de zaten hic bisey olmamis gibi davrandi
bende hizmetcileri merve nasil ayartti onu merak ediyorum bu kadar sözu gecen bi karakter mi son 2 bolumdur izliyorum hosuma gitti

merveye herkes cephe alınca diger kadinlar ve pelinin de hizmetcilerini bi sekilde ayarladi isten cikartti.sadece mervenin hizmetcisi isten cikmadi.ezik kadinlar da pastayi boregi kapti merveni. kapisina dayandi hic bisey olmamis gibi " biz seni yanlis anlamisiz mervecim bizi affet " dediler.pelin de geldi.iki bulasigi yikayamadi pelin tipis tipis mervenin evine tünedi..merve de zaten hic bisey olmamis gibi davrandi
bende hizmetcileri merve nasil ayartti onu merak ediyorum bu kadar sözu gecen bi karakter mi son 2 bolumdur izliyorum hosuma gitti
Ayy saol da nasıl ayarladi o kdr kadını ??

Ayy saol da nasıl ayarladi o kdr kadını ??
iste ben de onu merak ediyorum bastan izlemedigim icin daha yeni izlemeye basladim son 2 bolumdur ama cok hosuma gitti merak uyandiriyo en azindan bi sonraki bolum ne olcak diye merak ediyorum
ama merve nasil oldu da ayarladi o kadar kadini merak ediyorum
ve serhanin isleri kotuye gidiyo acaba batacak mi onu da merak ediyorum..
batarsa merve kesin birakir serhani
oya da iyi kadin gibi duruyor ama cidden psikolojisi bozuk sizofren gibi duruyo bazen tirsiyorum o kadindan..
bakalim diger bolum ne olcak oyaya ne oyunlar oynicak merve :)

buarada bizim iş yer
iste ben de onu merak ediyorum bastan izlemedigim icin daha yeni izlemeye basladim son 2 bolumdur ama cok hosuma gitti merak uyandiriyo en azindan bi sonraki bolum ne olcak diye merak ediyorum
oya da iyi kadin gibi duruyor ama cidden psikolojisi bozuk sizofren gibi duruyo bazen tirsiyorum o kadindan..
senaryoda söylenmedi o ama reelde bu olmaz

zaten o hizmetçi kızların hepsi ajanstan yane merve zamanında ajansla anlaştı ve sarmaşık sitesindekı tüm kadınlara yardımcı ayarladı... tabi diğer kadınlar sırtlarını dönünce merve ajansı aradı ve geçici bir süre de hizmetçileri çekmesini istedi, özellıkle ajansa geçici demiştir, çünkü adı gibi biliyordu diğer kadınların ve pelinin gelip kendisinden özür dileyeceğini...

çok severek seyrediyorum ama son bölümde bazı konular abartı saçmaydı
umarım daha sonrki bölümler biraz daha mantıklı ilerler, yoksa inandırıcılığı kalmıyor ve ben diziden kopmaya başlıyorum

Şu ajans meselesi bana saçma geldi.
Hepsi mi aynı ajanstan. :işsiz:
Daha iyi bir şeyler bulunabilirdi.

Bir de kol düğmesi muhabbetinden yırtarlarsa iyice saçmalayacaklar.

zaten o hizmetçi kızların hepsi ajanstan yane merve zamanında ajansla anlaştı ve sarmaşık sitesindekı tüm kadınlara yardımcı ayarladı... tabi diğer kadınlar sırtlarını dönünce merve ajansı aradı ve geçici bir süre de hizmetçileri çekmesini istedi, özellıkle ajansa geçici demiştir, çünkü adı gibi biliyordu diğer kadınların ve pelinin gelip kendisinden özür dileyeceğini...
oo merveye bak hele :KK66:
kadinin her yerde parmagi var ya
valla pes
merve gibi akilli kurnaz olmayi cok isterdim valla :)))

oo merveye bak hele :KK66:
kadinin her yerde parmagi var ya
valla pes
merve gibi akilli kurnaz olmayi cok isterdim valla :)))
Akıllı olmanın yanısıra doğru kişileri tanıyor Merve ve bu durumu kullanıyor devamlı.merve herkesi tanıyor fakat sitedeki diğer zengin kadınlar,buna pelin de dahil,kimseyi tanımıyor.dünyadaki herkesi tanıyan tek kişi merve.yasasın merve!!
İyice soğudum diziden:sinirli:

Yaaa sırf hizmetçiler içinde toplanıp Merve’ye gitmelerini ben açıkçası çok komik buldum. Bu insanların hem çevresi hem de parası var. Komik :KK48: tek bir ajans varmış gibi koca memlekette. Daha vurucu ne bileyim şöyle :oha: dedirtecek bir şeyler beklemişken hayal kırıklığı oldu bana. Hadi bunu da böyle yiyelim napalım :KK51:

X