Herkes playlistine "Lost on You"yu eklediyse başlıyoruz.
Nerden başlıyoruz derseniz tabi ki sondan başlıyoruz. Zira onlar öpüşünce biz de öpüşmüş sayıldık
Sarhoşluk nasıl yakışmış adama ya; ben senin o hafif kızarmış burnunu, önce çocuk gibi oluşunu, son dakikadaki sahiplenen erkek döndürüşünü severim
Sana ne demeli Oyacık, libido nasıl tavana vurduysa iki elinle bi bıçağı doğrultamadın, lime lime ettin zavallı limonu.
Bi yorumda Merve kötü diye mi Serhan'la Oya'ya hak veriyoruz diye sormuş bi üye, bulup alıntı yapamadım. Hak vermiyoruz da ne bileyim, ahlaki değerlerimizi yan koltuğa oturtuyoruz diziyi izlerken, o orada uslu uslu oynarken biz de dizinin karanlık havasına kaptırıp çok da şey yapmıyoruz galiba
(şunu yazdığıma da inanamıyorum ya neyse, hep senaristin halt etmesi bunlar)
Bi diğer önemli başlık ise Merve ve Pelin'in Hamdi Beyin teklifini reddederek koşar adım kutularına gitmeleri oldu.
Kimin düğmesi kimin cebinde onu da gelecek bölümde öğreneceğiz artık.
Çamaşır sepetinden yastıklara kadar her şeyi koklayan, ajanlık eğitimini K9 Dog Academy de tamamlamış manikürcü ise ufkumu açtı.
Bu arada Sarmaşık mıdır nedir o sitede IQ su ayakkabı numarasından büyük olan bi bizim dörtlü var ben bunu anladım. Al viledanı eline onurlu yaşa ablacım, bu nedir ya
Arzu cephesi de yarına kalsın artık. Iş var güç var gideyim yatayım.
@GangstaWalk iyi geceler, haftaya salı dizi gecemizi yapalım tatlım. Cheesecake imi de alıp gelicem. Öpüyorum byee