Bence ikisininkide yerinde duruyordur. Seyirciyi ters köşe yapmak için senaryo geregi edip düğmeyi buldu falan filan sehneler olmuşturBence Taylanın. İkisinde de aynısından var
Bi şekilde Taylan'a patlar bu mesele. Mesela şöyle olabilir kol düğmesi Taylan'ın çıkar. Meğer aslında Serhaninmis ama Serhan kaybedince delirmis Taylan da görmüş "Aaa bende de aynindan var abi, Pelin almış sanki çok takarım gibi ben kim kol düğmesi kim" falan gibi bir replikle kol düğmesinin tekini Serhan'a vermiş olur. Ben de iyice gıcık olurum
Adam günden güne bi serpiliyo maşallahAllahım çıldırıcam... Serhanla oyanın görüştüğü öğrenilirse kıyamet kopar. Ben onların biraraya gelmelerini istiyormerum. (Oyuncu mert fırata ayrı bir hayranım zaten)
Ama sonuçta ortada bir düğme var.Bence ikisininkide yerinde duruyordur. Seyirciyi ters köşe yapmak için senaryo geregi edip düğmeyi buldu falan filan sehneler olmuştur
Evet bu mantıklıHani Serhan kaybettiğini farkedip aynısını almışmış filan klasik ters köşe olarak diye düşünüyorum.
Adam günden güne bi serpiliyo maşallahAllah sahibine bağışlasın. Bende çok merak ediyorum tabiki kavuşmaları yanlısıyım . Ama merve gibi bi kadin aldatilirsa yaklaşımı ne olur neler yapar o kocadan ayrılır mi ? Pskolojisi etkilenirmi vs vs merak içindeyim
İzleyelim görelim bakalımMerve öğrenirse bile kocasını affeder, gücünü ondan alıyor çünkü, bırakamaz. Ama oyaya büyük bir savaş açmak için çok iyi bir fırsat olur. Oya kaldırabilirmi bilmem
Ama sonuçta ortada bir düğme var.
Edip’in Oya’nın evine birinin geldiğini öğrenmesi için o sahneyi uyguladılar . Edip Oya’ya aşık çünkü
Oya ile serhat sahneleri gereksiz uzuyor. Hikaye mi bulamıyorlar nedir slowmotion hareketler uzatmalar düşünmeler yürümeler falan bazen sıkıyor gerçekten. Bu arada o kadar olayın içinde olmasına rağmen Oya’nın kankası öğretmen sorguda yok, Merve’nin hizmetçisi de yok ( cinayetin olduğu partide orda olması gerekir ve sürekli iç içeler ) onlardan biri ya katil yada ölen gibime geliyor. Bu arada Arzu’nun kocası Mehmet ile Merve’nin kocası Serhat’ın bileklikleri aynı tesadüf mü yoksa bir iş mi var
Herkes playlistine "Lost on You"yu eklediyse başlıyoruz.
Nerden başlıyoruz derseniz tabi ki sondan başlıyoruz. Zira onlar öpüşünce biz de öpüşmüş sayıldık
Sarhoşluk nasıl yakışmış adama ya; ben senin o hafif kızarmış burnunu, önce çocuk gibi oluşunu, son dakikadaki sahiplenen erkek döndürüşünü severimSana ne demeli Oyacık, libido nasıl tavana vurduysa iki elinle bi bıçağı doğrultamadın, lime lime ettin zavallı limonu.
Bi yorumda Merve kötü diye mi Serhan'la Oya'ya hak veriyoruz diye sormuş bi üye, bulup alıntı yapamadım. Hak vermiyoruz da ne bileyim, ahlaki değerlerimizi yan koltuğa oturtuyoruz diziyi izlerken, o orada uslu uslu oynarken biz de dizinin karanlık havasına kaptırıp çok da şey yapmıyoruz galiba(şunu yazdığıma da inanamıyorum ya neyse, hep senaristin halt etmesi bunlar)
Bi diğer önemli başlık ise Merve ve Pelin'in Hamdi Beyin teklifini reddederek koşar adım kutularına gitmeleri oldu.Kimin düğmesi kimin cebinde onu da gelecek bölümde öğreneceğiz artık.
Çamaşır sepetinden yastıklara kadar her şeyi koklayan, ajanlık eğitimini K9 Dog Academy de tamamlamış manikürcü ise ufkumu açtı.
Bu arada Sarmaşık mıdır nedir o sitede IQ su ayakkabı numarasından büyük olan bi bizim dörtlü var ben bunu anladım. Al viledanı eline onurlu yaşa ablacım, bu nedir ya
Arzu cephesi de yarına kalsın artık. Iş var güç var gideyim yatayım. @GangstaWalk iyi geceler, haftaya salı dizi gecemizi yapalım tatlım. Cheesecake imi de alıp gelicem. Öpüyorum byee
Edip sorgularda yok acaba ona noluyor?Ben de oyle dusunuyordum baslarda ama surpriz bi isim de olabilir, diziye sonradan dahil olan biri bile olabilir..
Edip sorgularda yok acaba ona noluyor?