Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Geçen gün burda konusunu görünce bugün netten izlemeye başladım . Daha ilk bölümdeyim akıcı ve merak uyandırıyor . İzledikçe yorumlarım :)

Ay bu kol düğmesi meselesi de fos çıkarsa iyice klişiye bağlanmış olacak.. Her şeyden de yırtılmaz ki ama sıradanlaşmayın yahuu

İçinde yaşıyor gibi izliyorum her an her saniye bi kitap okuyor hissi veriyor bana bu dizi

Olaylar olaylarr, bakalım gelecek bölümde Oya, zerhoş Zerhanın masum duygularından faydalanacak mı? Vicdanlar susup dudaklar mı konuşacak.

Bu arada benimkini boğasoldum, yani bi dizideki romantizme bak, lost on yoular çalar bakışırlar filan, gelmiş benim adam da "Ne yazıyon ne yazıyon olm? Hişş" diye el şakasına bağlar.

Evliyim ama heyecanlandım yaaa
Suç mu? Aşkta her şey mübah diye düşünen umutsuz bi romantik olduğumdan sanırım. Öff neyse normal hayatıma geri döneyim.

Hem izleyip hem yazıyosun zevk alıyomusun diyo bendeki model

Bu diziler yüzünden besledik biz bu öküzleri rimantik ettik hata bizde .
Laa yörü derler adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…