- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
LP / lost on youKızlar bu şarkının adı ne bilen var mı
Ahahah efsaneydiŞu an ülkenin yarısı serhana aşık olduğu için büyük yanlışlar içerisinde.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=hn3wJ1_1ZsgKızlar bu şarkının adı ne bilen var mı
Lost on youKızlar bu şarkının adı ne bilen var mı
Ay bana bi gülme geldi yaBi kadinin aldatilmasindan nasil bu kadar zevk alabildim kendime inanamadim
Al benden de okadarBi kadinin aldatilmasindan nasil bu kadar zevk alabildim kendime inanamadim
Valla izlerken oooooohhhh deyince esine de bi gulme geldiAy bana bi gülme geldi ya
Olaylar olaylarr, bakalım gelecek bölümde Oya, zerhoş Zerhanın masum duygularından faydalanacak mı? Vicdanlar susup dudaklar mı konuşacak.
Bu arada benimkini boğasoldum, yani bi dizideki romantizme bak, lost on yoular çalar bakışırlar filan, gelmiş benim adam da "Ne yazıyon ne yazıyon olm? Hişş" diye el şakasına bağlar.
Bu diziler yüzünden besledik biz bu öküzleri rimantik ettik hata bizde .Olaylar olaylarr, bakalım gelecek bölümde Oya, zerhoş Zerhanın masum duygularından faydalanacak mı? Vicdanlar susup dudaklar mı konuşacak.
Bu arada benimkini boğasoldum, yani bi dizideki romantizme bak, lost on yoular çalar bakışırlar filan, gelmiş benim adam da "Ne yazıyon ne yazıyon olm? Hişş" diye el şakasına bağlar.