• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Olaylar olaylarr, bakalım gelecek bölümde Oya, zerhoş Zerhanın masum duygularından faydalanacak mı? Vicdanlar susup dudaklar mı konuşacak. :D

Bu arada benimkini boğasoldum, yani bi dizideki romantizme bak, lost on yoular çalar bakışırlar filan, gelmiş benim adam da "Ne yazıyon ne yazıyon olm? Hişş" diye el şakasına bağlar. :işsiz:

Olaylar olaylarr, bakalım gelecek bölümde Oya, zerhoş Zerhanın masum duygularından faydalanacak mı? Vicdanlar susup dudaklar mı konuşacak. :KK70:

Bu arada benimkini boğasoldum, yani bi dizideki romantizme bak, lost on yoular çalar bakışırlar filan, gelmiş benim adam da "Ne yazıyon ne yazıyon olm? Hişş" diye el şakasına bağlar. :işsiz:

Hem izleyip hem yazıyosun zevk alıyomusun diyo bendeki model :D

Olaylar olaylarr, bakalım gelecek bölümde Oya, zerhoş Zerhanın masum duygularından faydalanacak mı? Vicdanlar susup dudaklar mı konuşacak. :KK70:

Bu diziler yüzünden besledik biz bu öküzleri rimantik ettik hata bizde .
Laa yörü derler adama:KK70:

Back