Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Gerçekten tam bir hıyar Serhan.

Merve'yle konuşmasında falan tiksindim yemin ederim, çocuk verdiğim adamın böyle bir tip olduğunu görsem kahrolurdum. Bir de sanki kendisi yüzünden kavga edilmiyormuş gibi "Aaa niye kavga ediyorsunuz hanımlar, aşkla, sevgiyle anlaşsanıza" falan diyor hahsjsjs.

Merve'yle konuşmasında falan tiksindim yemin ederim, çocuk verdiğim adamın böyle bir tip olduğunu görsem kahrolurdum. Bir de sanki kendisi yüzünden kavga edilmiyormuş gibi "Aaa niye kavga ediyorsunuz hanımlar, aşkla, sevgiyle anlaşsanıza" falan diyor hahsjsjs.
Ahaha aynen ya diyor ya derdiniz ne diye sensin işte yahu. :KK53:

Gerçekten tam bir hıyar Serhan.
Hehehe bir de yüzleşme esnasında diyor ya sizin derdiniz ne siz sevgiyle aşkla yaşamayı beceremeyecek misiniz diye :)) Orada kanal değiştirdim ,hayatımda işittiğim en saçma cümlelerdendi. Kadınlar onun için birbirine girdi adamı sorduğu soruya gel.

"Mal" diyeceğim de banlanacağım hıyar serhan yüzünden. Değmez.

Tahminlerimiz tuttu. Ama acaba ilk bolumde düşen kişi de Edip miydi ki?? Neyse biri hem kafasına vurmuş sonra itmisler falan... Umarım ikinci sezon iyi olur

Ahaha aynen ya diyor ya derdiniz ne diye sensin işte yahu. :KK53:

Ekşi'de yorumları okuyorum Arzu'yla Burcu'nun kavgasını çok beğenmişler. Yemin ederim ben bi ara şuna dönecek sandım Arzu ayakkabıları fırlatıp bacakları falan sıyırınca

Hehehe bir de yüzleşme esnasında diyor ya sizin derdiniz ne siz sevgiyle aşkla yaşamayı beceremeyecek misiniz diye :)) Orada kanal değiştirdim ,hayatımda işittiğim en saçma cümlelerdendi. Kadınlar onun için birbirine girdi adamı sorduğu soruya gel.
Aynen zaten orda ağız dolusu üstteki hakareti ettim hıyar serhana.

Tahminlerimiz tuttu. Ama acaba ilk bolumde düşen kişi de Edip miydi ki?? Neyse biri hem kafasına vurmuş sonra itmisler falan... Umarım ikinci sezon iyi olur

Dimi kan aktı rachel'in yüzüne ,hayır gümbürtüye gitse niye kafasını kırsınlar onu anlamadım.
Çok mükemmel bitmedi gibi ya bi eksiklik var bu finalde.

Bence ilk bolum olen merve idi. Uzatmak icin edipten kurtuldular

Dimi kan aktı rachel'in yüzüne ,hayır gümbürtüye gitse niye kafasını kırsınlar onu anlamadım.
Çok mükemmel bitmedi gibi ya bi eksiklik var bu finalde.

Şöyle olur. Edip hayatının aşkı Mervoşunu aşağı atılırken görür, onu kurtarayım diye araya dalar. O sırada biri Merve'nin kafasına vurayım derken Edip'in kafaya denk gelir, Edip dengesini kaybeder aşağı düşer. Onu da slow motion çekimle 2. sezon finalinde gösterirler.

Ya Edip'e üzüldüm nedense ya:deli:
Ortalıkta öldürülmek için dolaştı resmen:confused:
Hele o limonatanın elden ele dolaşması:olamaz:
Beynim yavaşladı sahneleri ağır çekim izlemekten:KK53::KK53:

Ekşi'de yorumları okuyorum Arzu'yla Burcu'nun kavgasını çok beğenmişler. Yemin ederim ben bi ara şuna dönecek sandım Arzu ayakkabıları fırlatıp bacakları falan sıyırınca

Bende boyle bi kavga sahnesi beklemiyodum performanslari şoke etti beni adeta o elbiseyi yukariya siyirmasi arzunu:bicak:gozum7n onunden gitmiyo

X