Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ay bu kadar seyirci gerizekalı yerine konulmaz ki. Ulan soracağınız iki soru bak, iki.

-Oya, sana aşağı inmeni kim söyledi? Garson.
-Garson, sana kim söyledi Oya'yı aşağı çağırmanı? Burcu.

Bitti, bu kadar. Arzu niye yapsın ayrıca mantıken, yapmasını gerektiren hiçbir şey yok.

Ya kızlar gerçekten artık uzayan sahneler aşırı baydı beni, hele ağır çekim bölümler .. Yani sevgili dizi yapımcıları ne olur biraz gerçek hayatın akış hızına çevirin şu diziyi, bir açıklamayı yapmak 20dk sürüyor dizide söylenen 5 cümle yani.. sıkılmaya başladım yavaş yavaş

Dizi baslayali 45dk oldu hala ilginç izlenebilir bisey yok.sonlara dogru belki hareketlenir.hayir izlicek başka bisey olsa acicamda oda yok

Herkes bırakmaya başlamış sanırım oysa ben yeni sardım 11. Bölüm ve 17. Bölüm arası izlemedim sadece

inşallah öle olur :) bekliyorum merve çok yalanci çikti yalanciydi serhandan boşanamadi bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…