• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
bu kadar mukemmel giden bi diziyi 3 haftadir perisan ettiler.ben 3 bolum oncesine kadar sali gunlerini iple cekerdim.gozumu bile ayirmazdim bu filmden asla vazgecmem derdim.simdi ise hic acmiyorum senaristi kafayi bulup yaziyo sanirim.neyse artik kadini izliyorim gayet acikli heyecanli guzel bi dizi.yakinda final yapar utc

Olen oya degil. Ondan sonra olmus cinayet. Ben oyle anladim. Oyanin haline uzuldum dediler cafedekiler cunku. Baska seyler var.

Bir sonraki bölüm bir bakmışız Oya Serhan'dan hamileymiş (mucize bebek aaa) çocuğu da düşmüş falan ilk cinayet de buymuş. Pufff klişeler zinciri.

Meriç abla, güzelim diziyi hiç ettin kurbanın olayım bırak da Aşk-ı Memnu'nun senaristlerine devret. Sen başlarda tüm malzemeyi tüketip sonra saçmalıyorsun, bütün yazdığın dizilerde böyle oldu.

Dizi çok bozdu o bi gerçek ama 3 bölümdür ilk defa bi şeyi merak ettim?

Şu sahnedeki "Ben asıl o gün bi şey olcak sanmıştım, düğünde" sözündeki düğün kimin düğünü :KK64:

Pilates topuyla Kanada kızılının mı ki? Oya dügünü durdurmaya gitti buyuk ihtimalle, bebek yalanını ortaya cıkaracaktı, yapamasın diye buzluğa attılar gibi düsündüm ama bakalım :KK33:

Back