vallahi bizde her hafta siz ve sizin gibilerin bildirim gelmesin yaa tribinden çok sıkıldık ... Sitenin yöneticileri isim isim gönderemiyor , hem gönderse bile nereden bilecekler binlerce üye var hangisi izliyor bide onunla mı uğraşacaklar... Lütfen burada insanlar dizi hakkında analiz yaparken ara girip konuyu dağıtmayınOnlar kirk yilda bir.. bu masallah her hafta dizinin her yeni bolumunde bildirim.. siz rahatsiz olmazsiniz ben oluyorum... istegim yanlis mi haksizlik mi kurallara mi aykiri nedir yani
vallahi bizde her hafta siz ve sizin gibilerin bildirim gelmesin yaa tribinden çok sıkıldık ... Sitenin yöneticileri isim isim gönderemiyor , hem gönderse bile nereden bilecekler binlerce üye var hangisi izliyor bide onunla mı uğraşacaklar... Lütfen burada insanlar dizi hakkında analiz yaparken ara girip konuyu dağıtmayın
Dizi biraz daha saçma sapan hal alırsa sadeceladyamore un özetlerini okumaya başlayacağım.
Tabii o da diziyi terk etmezse.
Dizi başladı başlayalı ilk defa bi bölümü gününde izlemedim ama şöyle bi yorumlara baktım da pek de bi şey kaçırmamışım anladıgım kadarıyla
Yine de akşam bi izleyeyim bakiim neler olmuşYokuspokus çok mu kötüydü ya, tüm bölüm yerine youtube dan parça parça mı izleseem acaba ?
Hafta ortasında akşam kutlama mı yapılır hem bugün benim dizi günüm diye söylendigim arkadaslara da buradan selam olsun, tamam siz haklıymıssınız
Hicc izleyip zaman harcama berbattiDizi başladı başlayalı ilk defa bi bölümü gününde izlemedim ama şöyle bi yorumlara baktım da pek de bi şey kaçırmamışım anladıgım kadarıyla
Yine de akşam bi izleyeyim bakiim neler olmuşYokuspokus çok mu kötüydü ya, tüm bölüm yerine youtube dan parça parça mı izleseem acaba ?
Hafta ortasında akşam kutlama mı yapılır hem bugün benim dizi günüm diye söylendigim arkadaslara da buradan selam olsun, tamam siz haklıymıssınız
Zaten iki bölüm düzgün gitse şaşardım, geçen bölümde o kadar çok olay yaşanınca bu bölüme malzeme kalmadı herhaldeKötüydü Lady. Dayanamadım kapattım kalktım yani, sıkıntı bastı.
Bir yangın konusu ancak bu kadar aptal işlenebilirdi.