peki abla cok saolŞu bölüme konu açıp tecrübesi,fikri olan üyelere sorabilirsiniz..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/hukuk-kosesi.57/
Canım en azından bir kısmını yatırırsanız avukat anlaşmaya yanaşır. Ya da borcun 1/4 ine haciz koyarlar ama borcun faizine gider o para bir şekilde yapılandırman gerek yani benim de başıma geldi şükür bitti şimdi Allah yardımcın olsuninşallah ya 2016 yılında yapılmıs nişan içindi ama ödedim sanıyordum o telaşla anneme kağitlar gelmiş bana şimdi diyo aradım numarayı uzlaşmaya da varmadı annem hep ertelemıs ya bana da demeden15ine kadar süre istedim yok diyo
bakalım abla yau öder kurtulurumCanım en azından bir kısmını yatırırsanız avukat anlaşmaya yanaşır. Ya da borcun 1/4 ine haciz koyarlar ama borcun faizine gider o para bir şekilde yapılandırman gerek yani benim de başıma geldi şükür bitti şimdi Allah yardımcın olsun
niye böyle bişey yaptılar anlamadım yangın eee ?Haftaya salı gününü heyecanla beklemiyorum artık ,kadın dizisinde enazından, sarp ortaya çıktı,şirin evi terk etti.bu bölümde sadece yangın izledik.haftayada böyle geçmez inşallah,
okul binasına merdivenle çıkan itfaiye erleri maketti farkettiniz miYangin sahneleri profesyonellikten cok uzakti. O kadar atese yakin yuruyen cocuklarda yanik olmamasi mumkun degil. Duman zehirlenmesinden hastaneye kaldirilan yok.
Kulisin cami oldugunu tek bilen oya.
O da ne hikmetse arkasinda dolap oldugunu da biliyor.
Cok bayici bi bolumdu
Neee maketmiii?zaten bu bölüm yangın sahnesiyle geçti,hiç heyecan yoktu,bide maket koymuşlarokul binasına merdivenle çıkan itfaiye erleri maketti farkettiniz mi
okul binasına merdivenle çıkan itfaiye erleri maketti farkettiniz mi
Yanlismi yazdiniz bunun burda ne isi var :)İşlerin devamı
Salon camları çerçeveleri silindi
Sineklikler yıkandı takıldı
Çocuklara çorba yoğurt yedirildi
Salonun koltukları silindi ve tüm eşyalar içleri ayrıntılı silindi kapısı silindi salonun yerleri ve halısı silindi
Mutfak bulaşıklar toplandı
Mutfak masa ve sandalyeler silindi
Mutfak halısı ve kapısı silindi
Fırın silindi
Çamaşırlar asıldı 1 makine daha atıldı
Kolidor süpürüldü silindi
Ayakkabılık ve ayakkabılar silindi
Dış kapı silindi
Bugün verimli geçti yarına devam
Daha gozumu acamadim bende yanlis görüyorum zannettimYanlismi yazdiniz bunun burda ne isi var :)
Bu ara buraya her turden dert tasa yaziliyor bir dizide bu konulardan burda cekerizDaha gozumu acamadim bende yanlis görüyorum zannettim