- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
Hahahaaaa olabilir ))yemeyin gece gece.. avukat istahinizi mi acti ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaaaa olabilir ))yemeyin gece gece.. avukat istahinizi mi acti ne
E sende bana çık gel şekerim,beraber yiyelim
Iyi geceler:)Ben yattım kızlar, iyi geceler herkese.gitti güzelim uyku :)
Sanırım avukattan bayağı etkilendik. Roka bile yiyesim geldiyemeyin gece gece.. avukat istahinizi mi acti ne
Hakikaten hep bunları yapıyor ama mutfaktan da çıkmıyor hani, ben o kadar zengin olsam hiç girmezdim sanırımBi cheesecake bide biber doğrama Mervenin elinden başka bi iş gelmiyor sanırım
Aynen size katiliyorum.Saçma mantık hatalarıyla dolu bir bölümdü. Yangın sahnelerini resmen alay etmek için çekmişler.
1-O gizli gecidi oya dışında kimse bilmiyor. İçinde floresanlar yandığına göre çok da gizli bi geçit değil.
2-İtfaiyeciler ufacık yangını söndüremedi.Ayrıca maskesiz ekipmansız itfaiyeci mi olur.
3-Dolapların arkasındaki pencereyi yine kimseler bilmiyor nasıl işse. Kabak gibi pencere var.
4-Okulun arkasını kimse dolanmadı. Başka giriş çıkış var mı kapı baca nerededir kimsenin birşeyden haberi yok.
5-Nilayla berk o camı kırmak için çok geç kaldı. Sebep içeriye duman dolacak olması. Ama cam dışarı bakıyor.
6-Uzun süre içerdeydiler ama ölmediler kalmadılar.
Sali gununu dizim var diye ozellestiriyorum ama hayal kirikligi oldu.zaten oya dan da sogudum.serhani zaten begenmiyordum..
Serhan oya ne kadar ulvi ki beklediler bosanmamis halde birlikte oldu.ama bir suru ahlak mesajlari verdiler
notları okuyabileydik iyiydiNtv.com
- Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldürüldü, katil zanlısı kim? sorularının cevabı Sarmaşık Vakası panosunda gizli. İşte herkesin merak ettiği cevapların yazdığı o panoda dikkat çeken detaylar:
-Dizi kahramanlarının pano üzerindeki fotoğraflarının yanlarına yapıştırılmış notlar ön plana çıkıyor. Edip ve Pelin 5 not ile başı çekerken onları, 4 notla Oya ve Merve, 3 not ile Serhan takip ediyor. Diğer karakterlerin yanında sadece 1'er not olması öne çıkıyor.
-Serhan'ın iplerle işaretlenen ilişkiler yumağında bağlantısı en fazla kişi olarak ön plana çıkması, onu Oya ve Arzu'nun takip etmesi dikkat çekiyor
-Mehmet'in sevgilisi plates hocası Burcu'nun fotoğrafının üstendeki "Olay yerindeydi" notu öldürülenin o olmadığı gösterse de hemen altındaki 'Neden?' yazılı not katil olabileceği yönünde akıllarda soru işareti bırakıyor.
- - Oya'nın altındaki notta "Aslında kim?" yazması dikkat çekiyor. Kimliğinden şüphe edilen Oya'nın fotoğrafının altında kaza yapmış otomobille onun yanarken çekilmiş olay yeri fotoğraflarının olması, ilerleyen bölümlerde yaşanacak olası bir trafik kazasını işaret ediyor.
-Arzu ve Mehmet ile ilgili fotoğrafların altında deniz kenarındaki bir uçurum ve halıya sıçramış kan izleri gelecek bölümlerde yaşanabilecek kanlı bir olayı işaret ediyor.
-Pelin ve Taylan fotoğrafları panoda en üstte olmalarıyla ön plana çıkıyor. Ancak etraflarındanki fotoğrafların ve bağlantıları azlığı dikkat çekiyor.
-Serhan'ın fotoğrafının altındaki kalemler ve 'iş çıkışı' notu ise dizinin ilerleyen bölümlerde yaşanabilecek bir ipucu olarak ön plana çıkıyor
-Panonun en üstünde olay yeri gibi duran haritada Flora Evleri'nin işaretlenmiş olması ve yanındaki şüpheli notu dikkat çeken başka bir detay oldu.
İşte Ufak Tefek Cinayetlerle ilgili merak edilenler
- Oya'nın altındaki notta "Aslında kim?" yazması dikkat çekiyor. Kimliğinden şüphe edilen Oya'nın fotoğrafının altında kaza yapmış otomobille onun yanarken çekilmiş olay yeri fotoğraflarının olması, ilerleyen bölümlerde yaşanacak olası bir trafik kazasını işaret ediyor.
-Arzu ve Mehmet ile ilgili fotoğrafların altında deniz kenarındaki bir uçurum ve halıya sıçramış kan izleri gelecek bölümlerde yaşanabilecek kanlı bir olayı işaret ediyor.
-Pelin ve Taylan fotoğrafları panoda en üstte olmalarıyla ön plana çıkıyor. Ancak etraflarındanki fotoğrafların ve bağlantıları azlığı dikkat çekiyor.
-Serhan'ın fotoğrafının altındaki kalemler ve 'iş çıkışı' notu ise dizinin ilerleyen bölümlerde yaşanabilecek bir ipucu olarak ön plana çıkıyor
-Panonun en üstünde olay yeri gibi duran haritada Flora Evleri'nin işaretlenmiş olması ve yanındaki şüpheli notu dikkat çeken başka bir detay oldu.